icon

Stará láska nerezaví?

nici121
19. zář 2018

Ahoj vsem, mam problem. Spis zamotanou hlavu. Hodne ve zkratce - pred tremi lety jsem mela pritele, cizince, vedli jsme v podstate vztah jen na dalku pac jsme oba byli v te dobe studenti, on v Recku, ja v Cr a financne to proste lepe neslo. Mela jsem ho opravdu hodne rada, ale ta dalka me ubijela. Rozesla jsem se s nim. Hodne jsem plakala, on taky. Cely ty tri roky jsem na nej myslela, tak nejak, jak se asi ma, zda ma pritelkyni a tak. Nasla jsem si partnera, ale uz na zacatku vztahu byly problemy, udelal mi hodne zlou vec, kdy jsem se docetla o sobe dost hnusne veci. Zkousla jsem to, chtela jsem byt opravdu stastna s nekym. No pak to bylo fajn, ale posledni rok je to uplne na dve veci. Spime spolu jednou za mesic cca, tak 5 min sexu. nebavi me to s nim. Zrusila jsem i nasi svatbu...Hadame se kvuli prkotinam. Ted jsme vybirali dovcu a ja si prorazila misto, kde zije ten muj byvaly. Chtela jsem ho nekde v koutku duse videt. Moc. Nakonec jsme se vecer sami sesli, 2×. Byly to moc hezke dva vecery. Citila jsem se tak, jako pred tremi roky s nim. Jako ja, krasne, volne. Nejlepe za ty roky, fakt…No a ma nejlepsi kamaradka je shodou okolnosti i jeho dobra kamaradka. Rekla mi, ze od doby, co jsem se s nim rozesla zadnou holku nemiloval tak jako me. A on mi i priznal, ze cely ty roky mysli na me. A ja na nej. Jenze, ted mam uplne zamotanou hlavu. Byli jsme tak nejak obcasne v kontaktu cele ty roky a ted poslednich 14 dni neustale...Pritel to samozrejme nevi, zitra letime domu a ja brecim uz ted. Nevim co delat… Diky za precteni, N.

gretka79
10. lis 2018

@nici121 Jo jo, moje velka zahranicni laska stale tvrdila, ze muze zit a pracovat vsude, i v Cechach. Pak kdyz doslo na lamani chleba, tak se nehnul od maminky a tatinka ani ze stejneho domu. Nasel spolecne bydleni jen o 3 patra vys😂🤣
Neco mi tam nehraje.....
Hele uvidis. Do toho Mnichova bych urcite sla na zkusenou. Uz jen kvuli sobe. Budete mit kazdy svoje bydleni ve stejnem meste a casem uvidis jak to pujde. Ja bych se uz dnes do spolecneho bydleni s cizincem hned nehrnula. Vse ma svuj cas.
Treba po tydnu zjistite, ze jste stejne spolu v jednom byte (bud u Tebe nebo u nej) a problem bude vyresen. A nebo bude vse uplne jinak.....

odula
10. lis 2018

@nici121 hele... samozřejmě jenom můj názor, že, ale stejně musim. Mám studijní zkušenost ze zahraničí - ale žádnej erasmus, studovala jsem v zahraničí doktorát. Takže vlastně práce, vlastně placená a velkej kariérní boost. Naprosto nedocenitelná zkušenost, naučila jsem se výborně jazyk, poznala systém práce v zahraničí, spousta nových dovedností. Pokud máš příležitost jít pracovat do zahraničí, třeba i jen krátkodobě, tak prosím tebe neváhej a skoč po tom. Vůbec totiž neznamená, že budete mít společný bydlení (Mnichov je dost velkej na to, abyste se neviděli klidně tejdny, to není žádná víska, že 😃 ), pokud si chlapec rozmyslí svou situaci a zjistí, že se mu v némesku nelíbí, tak se může klidně sebrat a odejít - můžeš za nim dost dobře lítat z Mnichova, jako z Prahy, ne? a naopak. proč by bylo blbý zůstat v Mnichově? třeba se ti tam nakonec bude líbit. 😉 a když ne, tak se to určitě taky vyřeši, Až ta konkrétní situace nastane. A teď k tomu jeho postoji. Hele, nechci dělat chytrou a už mám taky nějakej ten křížek na krku - do týhle doby jsem si říkala "super, je to romantik, třeba jsou tihle dva ta jedna výjimka ze sta a našli se, jej!!" po tom, co jsi ale napsala o tom Mnichovu se mi objevil vykříčník a to z několika důvodů 1) překvapilo mě, že to skoro působí jako by mu bylo úplně jedno,co to znamená pro TEBE - jednak přestěhovat se do Mnichova a druhak význam pro tvůj osobní a pracovní život. Takovýhle karierní postup se dost často neodmítá a to nezávisle na tom, jestli se řekovi bude nebo nebude líbit v Deutchlandu! od svýho (budoucího ) partnera bych čekala mnohem serióznější rozhovor na to téma, případně nějakou podporu v té věci. Celé to působí tak, že je to docela nevyzrálý postoj - jde mu o to jak se bude "cítit" a podle toho se mají zařizovat a plánovat ostatní věci?? 2) po svých zkušenostech bych doporučovala neřídit pracovní rozhodnutí podle vztahů. POkud by tedy nešlo o pracovní místo v Australii nebo Tanzanii. Chápeš. PRostě pokud jste oba v Evropě a je vůle, je vzdycky možnost jak najít cestu být spolu. 3) nepodřizuj svoje rozhodnutí jeho pocitům. Rozhodni se za sebe jako zralá, silná osobnost. Diskutujte spolu o tom, určitě, mluvte o tom, ale nerozhoduj se podle toho, jak se "on cítí", pokud nevznese nějaký další argumenty. Věcný argumenty. Pokud chce jenom a jenom tebe, tak tě bude chtít (a o to víc) když se budeš rozhodovat jako samostatná, dospělá a silná osobnost, ne? tak... tolik asi k tomu. Román jsem napsala no. každopádně- fandim vám furt , ale td už radím - buď ostražitá. 🙂 hodně štěstí!!

michaela_2
10. lis 2018

@odula 100% souhlas

@nici121 Praha nebo Mnichov to už takový rozdíl není, i kdyby se on měl vrátit zpátky do Řecka. Každopádně to jeho “nejsem si jistý jak se mi tam bude líbit” , mi trosku smrdí (ne vylozene ve zlem, ale zrovna vyzrale a dospěle to nepůsobí 😉)

Pokud ty sama chceš - neváhej a o Mnichov zabojuj 🙂 Ale jen kvůli němu to nedělej - jakoze se tam teď plánuje přemístit, tak abyste byli spolu. pokud má takový postoj jaky má, tak se v tomto směru rozhoduj sama za sebe!

leymea
10. lis 2018

Kdyz jste spolu pred casem chodili, jak casto jste se navstevovali? 🙂

priefi
11. lis 2018

@nici121 mno... a jak to vidis Ty ten Mnichov? Brala bys to i nebyt Reka? Anebo bys to ted vzala jen kvuli Rekovi, abys mu byla blize? Ne kazdy se chce stehovat... Chces se prestehovat do Mnichova? Zaznelo tu, ze je to karierni postup, ale otazka je, zda bys ho chtela kvuli sobe nebo jen a pouze kvuli nemu. Protoze pokud bys do Mnichova sla jen kvuli nemu a on si pak zdrhnul, chapu, ze to neni to prave orechove. Takze za me, pokud vidis i nejaky plus pro Tebe v tom Mnichove, nevahej ani vterinu a praci vem, pokud to je jen o tom, on ma praci v Mnichove, tak to vyuziji, ale jinak bych tam nechtela, zustan tam, kde jsi.

odula
Autor odpověď smazal
odula
11. lis 2018

@priefi 
@michaela_2 máte recht. nenapadlo mě že by mohl někdo praci v zahr. taky treba nechtit. a odejít ven pokud sama ve skutečnost nechce - to by byl taky mazec.

victress
11. lis 2018

rozumím tomu správně, že tě Řek představil rodičům až teď, i když jste spolu předtím chodili 3 roky? byť to bylo na dálku? dost divné.....na můj vkus se ten tvůj Pan Božský moc patlá ve svých pocitech, co by kdyby, radši neudělá nic, aby tě neranil, až moc ohleduplné, kdybych někoho tak šííííleně milovala, jak píšeš, že on miluje tebe, tak už bych se toho člověka držela jako klíště a ne že bych mu řekla, OK tak někdy příště se ke mně třeba můžeš nastěhvoat...........a taky je úsměvné, jak strašně moc jsi si jistá tím, že žádnou ženu nemiloval tak jako tebe, vidíš mu do hlavy? ne, na 100% může člověk věřit jen sám sobě, nikomu jinému, ani partnerovi....

nici121
autor
26. lis 2018

Ahojky,
omlouvám se za odmlčení. Momentálně mám u sebe řeka - od pátku, přiletěl, sám, kvůli mně. Svůj plán jít do Něměcka posunul na leden - aby mohl být na Vánoce s rodinou. Je to pro ně asi hodně důležité. Nicméně. V mé firmě se měnilo teď dost věcí a já dostala možnost dostat se na velmi doboru pozici přímo do kanceláře klienta - a hádejte kde - v Mnichově. Kývla jsem na to. Ale přemýšlela jsem jen za sebe, nemyslela jsem vůbec na to, zda tam bude nebo ne, ale co chci já. Německo je můj druhý domov, vyrostla jsem tam. A on? Teď je tady v Čechách, je vidět, cítit, že mě miluje, ale já nedokážu říct, co cítím - jo, jeho dotyky jsou mi příjemné, je to fajn, sex je fanstastickej - ale nevím, zda ho miluju, nebo je to jen taková hra. 🙂 Nevyznám se v sobě moc.
Každopádně jsem šťastná za svou pracovní příležitost. 🙂

odula
26. lis 2018

@nici121 no s tim Mnichovem ti moc fandim. Kdy nastupujes jestli se muzu zeptat? To bude super 🙂 jerp, kdyz uz jsem ti do toho udelila par nevyzadanych rad, tak si dovolim jeste jednu jo? 😉 vzledem k tomu, co jsi o svem milem rekovi psala, jak te miluje, ze nechce, abys ho znovu zranila atd. - myslim, že je docela důležítý, abys k němu byla čestná. citlivě, pochopitelně. jestli počítá s vážným vztahem a ty nejsi jistá, jestli je to jenom z tvé strany "hra" nebo jestli ho miluješ - tak si to prosím tě ujasni, už jenom z respektu k jeho postoji a angažovanosti. myslím, že je fakt důležitý hrát fér. tak good luck!! ehm.... viel Glück 😉

nici121
autor
27. lis 2018

@odula Děkuji! V lednu budu pendlovat mezi Mnichovem, Frankfurtem a Čr, školení, přebírání věcí apod - a buď v druhé polovině ledna, nebo maximálně od 1.2. bych měla pracovat tam. Takže stěhování někdy v půlce ledna. 🙂
S řekem jsem se o tom včera bavila a on, že neví jeslti tam půjde, že si uvědomil, že to třeba není pro něj apod (trochu mě zaráží jak často mění názor), trošku cítím, že se odsud vrátí zpátky na ostrov a tam zůstane. V březnu začne opět pracovat (sezona) a v létě bude chodit na party. 🙂 Takoví prostě jsou. Mají rádi pozornost holek apod. Já jsem mu řekla, že jestli nepujde do Německa a bude chtít zůstat v Řecku, že mě to sice bude bolet a hodně, ale že to pro nás bude konečná, protože tohle už jednou nevyšlo a já do Řecka nepůjdu. Jen tak ne, když mám našlápnuto jinde a dobře.

vevero13
27. lis 2018

Zda se mi to, nebo zacal z Nemecka couvat, kdyz zjistil, ze tam budes i ty? Ze by tim padem byl vic "pod dohledem"?

priefi
27. lis 2018

@nici121 mno...nevim... nepsala jsi pred nedavnem,.ze to je z tve strany laska a ne ruzove bryle? Z toho, cos ted napsala mi vyplyva, ze uz sama vis,.ze to nejspis laska neni, ale zamilovanost, ktera uz postupne opada. Jinak gratuluji k povyseni 😊 Rek asi ma v planu couvnout. Kdo vi, zda to myslel uz pred tim vazne, anebo rekl to, co jsi chtela slyset, aby si mohl uzivat 😊

michaela_2
27. lis 2018

@priefi ....protože přiznejme si to: za chlapa mluví víc činy, než ty sebesladší řečičky, které se sice táák krásně poslouchají, to né že ne! ale...🙂)

@nici121 gratuluji k pracovnímu postupu!!! 🙂

nici121
autor
27. lis 2018

No rozhodně 🙂 On to spíš neměl uplně promyšlené a nechtěl proto abych tam šla jen kvůli němu - páč tušil jaksi, že mu to asi nevyjde a já bych tam zkejsla sama. 🙂 Teď ví, že já tam jdu kvůli sobě a šel s pravdou ven. Že tam ještě nemá pevné místo a bojí se. Je teď u mě a možná je to tím, že se o něj starám, nevím. Dnes si s ním chci promluvit o tom, co má v budoucnu v plánu, když jsem mu o otm psala, tak mi vynadal, že moc koukám do budoucnosti. Ale ve vztahu na dálku? To musím. Jestli nepujde do německa a zustane v Řecku, začne tam zase pracovat, tak mu řeknu, že to nemá cenu, Není nám 15 a vztahy na dálku bez jasné společné vize nemůžou fungovat. Jo, bude mě to bolet, ale to je prostě život. 🙂
Děkuji za gratulace!

odula
27. lis 2018

@nici121 hele tak to jsi dobrá, že jsi to takhle vybalila na férovku. 👍 rodinný vazby jsou pro jižany obecně mnohem víc důležitý, divila bych se, kdyby se rozhoupal a šel pracovat do západní Evropy.taky ten styl práce je uplne jinej, že. co si budem povídat. Co vlastně dělá? Nemusíš odpovídat 😉 Nuž ale uvidíte. hodně štěstí v nový práci, to bude super 👏

nici121
autor
30. lis 2018

Tak se asi něco zlomilo, já nevím. Včera ráno jako kdybych uplně procitla, v tu chvíli jsem si uvědomila, že ho opravdu miluju a že je mi s nim fakt hezky. Teď, když si představím, že v neděli odlétá, tak mám na krajíčku už teď. Nevím, kdy ho uvidím, on bude přes Vánoce objíždět rodinu po celém Řecku a pak půjdu já do DE a nazačátku si určitě nebudu moct pískat s nějakou dovolenou. Takže ho třeba 2 měsíce neuvidím, což mi upřímně "trhá žíly". Říkal, že s tim Německem to prostě nepromyslel, nevyšlo mu to teď, přijede prý zamnou až tam budu, ale neví, jestli se mu podaří tam začít hned pracovat, nebo jestli v březnu nastoupí zase v Řecku ...Nevim nevim. ☹

nici121
autor
30. lis 2018

Jinak po našem rozhovoru mi řekl, že nikdy nechtěl být s žádnou holkou na život, že až semnou cítí, že by semnou chtěl zůstat a že je z toho trochu nesvůj.

odula
30. lis 2018

@nici121 víš ty co? vím že se to líp říká (píše) než dělá, ale nech tomu volnej průběh. podle mě to tady může vyřešit jen čas a to, jak se to všechno zamotá nebo rozmotá. Není potřeba dělat žádný sáhodlouhý závěry typu "až na věky". Myslím, že ten fakt že se za chvilku budete loučit taky dělá svý v těch tvych pocitech... Taky jsem měla vztah na dálku, vlastně dva, a loučení bylo dycky na budku 😒 ale pak se člověk prostě soustředí na to co je před ním, a jde to. (no - já když si na to vzpomínám zpětně, tak si říkám jak jsem byla blbá , že jsem to tak prožívala, a nesoustředila se na to skvělý co jsem zrovna měla - ale srdci mnohdy neporučíš no, to je jasný). jo a ještě taková poznámečka - se uvidíte ne? hádám, že má skype nebo wocas.... 😉 PS - jinak o tom zůstávání na život - hele neznám ho, ale to je prostě... jako trochu divný. Nevím. po jistých zkušenostech (a že samozřejmě jsou omezený, to je jasný) bych hodně zbystřila kdyby mi tohle někdo lil do hlavy takhle brzo (i když už se znáte dýl). tak prostě - buď opatrná. COž ty jseš 😘

michaela_2
30. lis 2018

Mě to taky připadá zvláštní - i když mě manžel požádal o ruku tehdy po pouhém půlroce chození a teď spolu budeme už 9 let a máme děti.........ale prostě to tehdy udělal - se zpětným odůvodněním, že nechtěl, abych mu utekla 😀

Tadyty řečičky - jsi moje jediná životní láska a z toho co cítím, jsem strašně zmatenej a nevyznám se v tom, na mě moc důvěryhodně nepůsobí 🙂) Ať ti povídá všechno to krásný, ale ať taky činí 😀 a neschovává se za nějaký vnitřní zmatky - 18 už mu zase neni, je to dospělej chlap.

Osobně bych počkala, co se z toho vyvrbí 🙂 nestresuj, že se neuvidíte, těš se na nový začátek v Německu a uvidíš kam bude směřovat to mezi Vámi.........

nici121
autor
6. pro 2018

Ahoj holky,

tak jsem jsem si myslela, že to necítím, tak to cítím. Uvědomila jsem si to, že to už nejsou ty přiblblý růžový brýle, ale fakt něco silnějšího. Sedli jsme si po pár dnech na stejnou vlnu a vše klapalo. Nejhorší bylo loučení no. Odvezla jsem ho ne letiště a pak cleou cestu domů (100 km cca) prořvala. Každej den pláču, v noci se budím a mluvím ze spaní anglicky. Neni minuta, kdy by nebyl v mé hlavě. Blbé je to, že on za týden odjíždí za rodinou do jiné části Řecka a bude tam až do půlky ledna, je to jejich tradice. Všichni jsou tam pohromadě. Bohužel tam není moc signál, co mi říkal, tak ani nevím, jak budeme v kontaktu. Chtěl, abych tam za ním přijela, ale prostě budu mít spoutu výdajů s Mnichovem, Vánoci, bytem apod. A letenky tam stojí 15k, navíc ještě nějaké jídlo, plus bych měla mezi vánoci jen 4 dny volné - a let s přestupem na 15 hodin. Nic moc. Klidně bych to dala, ale musím myslet i na sebe. On mi říkal, že zamnou přijede až budu v DE - konec ledna/ začátek února - a uvidí, jestli se mu tam bude líbit a a půjde mu to tam a zůstane, nebo se vrátí a začne pracovat tam, kde předtím v Řecku. Jestli ale odjede zpátky do Řecka, tak ač mě to bude pekelně bolet, budu mu muset říct konec. Protože já nebudu mít čas za ním neustále létat, navíc vztah na dálku prostě takhle dlouho nevydrží a on taky nedostane jen tak spoustu dovolený. Navíc turistická destinace, oni chodí v létě do barů pořád, všude turistky, kterým jde o jedno, nevim. Nechci sedět sama (a že budu v Německu uplně sama a trochu mě to děsí) a doufat, že se dobře baví. Nevím, proč nedokáže říct, jeslti zůstane, říká, že snad, ale vždyt mi tvrdil v září, že tam bude od půlky listopadu - pak od konce, pak přišel s tím, že mají právě 20. prosince v rodině křtiny a že to nemůže vynechat a že v lednu si musí vyplnit nějaké papíry v Řecku. Nevím, to čekání mě zlomí.

sudylichozrout
6. pro 2018

@nici121 ja nevim, jak te tak sleduju, tak to na me zacina spis pusobit tak, ze jsi byla jeho lepsi letni laska, ktera se trochu vymkla kontrole. Uz nejakou dobu mam pocit, ze te trochu lakuje. Asi te ma rad, ale nevidi v tom budoucnost, tak neurcite slibuje a klickuje. Kdyby te miloval jako ty jeho, uz byste byli spolu klidne na druhe strane planety, kdyby to bylo nutne.

nici121
autor
6. pro 2018

Já nevím no, mám hrozně pochybností, ale zase zamnou přijel ted na 10 dní a byl semno udo doby, než se vrátil muj ex, který se akorát teď stěhuje z bytu (konečně dořešená hpotéka uff). Říkal, že by zůstal i déle, ale prostě s ním tam nechtěl být - to chápu. Přes léto měl nějakou holku, za kteoru utratil 80 tisíc - kupoval jí letenky, páč mu říkala, že nemá peníze, aby za ním mohla, platil ji všechno jídlo, pití a vše tam. Já mu teď napsala, že prostě nemám na to, abych za ním letěla mezi svátky, je ot moc drahé - a možná jsem trochu čekala, že řekne, tak já ti přidám, nebo něco. Samozřejmě by mi bylo blbé si to nechat platit, spíš jsem zkoušela jeho reakci. Ale to je jedno. Já tomu, že mě miluje i věřím, jeho nejlpeší kamarádka ja i moje velmi dobrá kamarádka a myslím, že by mi v tomhle nelhala. A on jí také ne. Ale kdo ví ...

lenouss
6. pro 2018

Já nebudu "hodnotit" vývoj vztahu, to se uvidí a ukáže to jenom čas, jen jsem ti chtěla napsat, ať se nebojíš, že by si v Mnichově byla úplně sama, to nebudeš - pokud nebudeš chtít 🙂 Je tam spousta Čechů i Slováků, jsou skupiny na fb apod. je tam česká hospoda apod. Navíc do ČR to taky není taková dálka (věří mi, já tam jezdila za manželem, je to sice pár let zpět, ale což 😀). Mnichov je super místo, je tam spousta národností - spousta Amíků apod. Dobrá poloha - blízko do hor apod.

lisianne
6. pro 2018

Já bych se na něj nefixovala, nechala bych to plynout a uvidělo by se, jak se k tomu postaví.Dala bych si časový limit a po překročení bych se pohlížela jinde. Pro jedno kvítí...

priefi
6. pro 2018

@nici121 no nevim... napada me akorat.... kdo chce, najde zpusob, kdo nechce najde duvod. Mimochodem, pokud do holciny, se kterou chodil v lete vrazil jen tak 80 tis., tak ty jeho projevy lasky bych brala s rezervou. A myslis, ze pak, by rodinne tradice nedodrzoval? Tenhle do Mnichova se neprestehuje. Maze Ti kolem pusy med, rika sladke recicky, ma Te omotanou kolem prstu a pres ruzove bryle tohle nevidis. Promin, za to, ze to pisu, ale holka Ty se sakra spalis. On si uziva, tod vse... a proc si myslis, ze k te Tve kamaradce je uprimny? Tenhle chlap mi teda prijde jako typicky Rek, co bali holky na plazi, uzije si turnus, chvili jeste si hraje na velkou lasku, aby vydoloval, co se da a pak smitec... prijde dalsi holka, se kterou si uzije a bude ji vypravet stejnou pohadku jako Tobe. Je mi to lito, tohle je muj nazor a pevne doufam, ze se pletu. Jsi zalaskovana az po usi... nevidis to, co mas primo pred ocima... nevidis ani to, co pises... a ze tam neni signal... v dnesni dobe? Neni, nebo nechce, aby nebyl, aby mel chvili klid? A ze v zari prijede.. mno... po tom, co si uzije plnymi dousky letni sezonu s krasnymi turistkami... kolikrat to ani neni o tom, ze chteji ony, ale o tom, ze Rekove soutezi, ktery bude mit vic zarezu, nebo ktery uhraje nejlepsi divadylko. Tak bacha na to....

michaela_2
7. pro 2018

Já spíš nechápu to, že přesně víš, kolik utratil za holku, se kterou v létě chodil - nemám moc důvěru v chlapy, kteří vyzvoní hned takovéhle detaily o bejvalkách................to pak takhle zčerstva nejspíš řeší i tebe a podrobnosti okolo Vašeho vztahu, s ostatními.
Já už jsem svůj názor napsala - pokud chlap nechce o ženskou přijít, tak něco dělá a neschovává se za vnitřní zmatky a nevhodnou situaci apod. 🙂

nici121
autor
7. pro 2018

Bavila jsem se s ním ted naprosto vážně a řekla mu, že mám zpoždění (MS) - sice jen den, ale jeho to hrozně vystresovalo a - nenapsal třeba "pokud to tak opravdu bude a budeš těhotná, nebo jto zvládneme" ale "já ještě nejsem ready, ještě nejsem ready" nic víc. A teď mi píše, že jdu na věci moc brzo - viz společný život v Německu. Já mu na to napíšu, že už ale nejsme děti a že kdyby bydlel pár km ode mě tak můžeme randit třeba půl roku, rok, ale když je 2000km a máme se vídat jednou za 2 měsíce, to mi ke vztahu nestačí.

rosyrosy
7. pro 2018

@nici121 to je mi líto, evidentně ještě nedospěl...

sudylichozrout
7. pro 2018

@nici121 proc mu pises o jednom dni zpozdeni? To si myslis, ze ho touhle manipulaci donutis, aby s tebou byl? Fandila jsem ti, ale tohle se mi nelibi. Evidentne o vazny vztah s tebou nestoji. Pochop to.

Strana