Švagrová je už podruhé těhotná a my stále nic - přeji jim to, ale i mrzí, že my nic
Ahoj holky,
Jdu si pro radu, nebo se spis vyzpovidat...
S manželem se o miminko snažíme 2 roky. Nejde nam to a jsme z toho smutní, hlavne ja teda. No a Švagrová mi vcera poslala tehotenskej test, a ze je v tom. (Uz maji ročního chlapečka) kdyz si vzpomenu, ze jsme se snažili uz v době, kdy ona čekala.. a teď čekají druhé. Pritom mi rikala, ze druhé nechtějí, ze bere prášky. No tak asi hodne rychle vysadila. Ja ji to vnitřně hrozne přeju, ale na druhou stranu...
V sobotu ma oslavu narozenin a ja si nedokazu predstavit, ze tam budu sedet a poslouchat jen to, jak se o tom budou bavit.
To jsem vazne tak psychicky rozpoložena z toho, ze nedokazu přát svoji rodině to největší stesti? Paneboze... neodsuzujte me za to, prosim.
Asi chápu jak ti je , snažíme se o miminko dva a půl roku minulý rok jsem rodila mrtvou holčičku 21+2 teď v lednu potratila v 7 TT , od června docházíme do ivf centra a proete nikdo neví proč to nejde , nikdo neví proč jsem potratila a to nejlepší na konec moje ,,milovaná,, sestra je těhotná čeká druhé a nikdo nemluví o ničem jiném než o ní , vůbec si nikdo nedovede představit jak mě tím trápí 🙈😭
@dendasubaristka ne ten jedl macu a co jsem vařila pro sebe.
@sluckynek to jsou potom proste mirne receno hloupi lide a s tim se neda bojovat, jen ignorovat. My mame jednu cast rodiny takovou trochu jednodussi, takze tam jsme se radsi nesverovali, protoze jsme presne vedeli, jake by nasledovaly kecy. U vas se to zatajit neda, protoze se to uz povedlo, takze pouze ignorace a omezit navstevy na minimum, nez to prejde...delali ti testy na srazlivosti a genetiku?
@eviks jenže furt je to moje máma 😭 a to mě mrzí nejvíc že ani ona mě nechápe a nepodaři mě ikdyz ví čím jsme si prošli, hodinu ji to vydrželo mluvit o tom že ségra čeká druhýho kluka kterýho vlastně nechtěli jenom brala antibiotika a antikoncepci zároveň a nějak se stalo .. já mám testy srážlivost dělané , HCG, vyšetření štítné žlázy, hormonální profil a máme teď tři cykly s Ovitrelle za dva týdny jdu do centra tak uvidíme. Mám jeden vejcovod mírně opožděný jinak nikdo zatím na nic nepřišel
@sluckynek doporučuju čínskou medicínu
@fandysek_1 jo taky jsem nad tím už přemýšlela
@sluckynek jj, chapu to, ze to od nejblizsich strasne zamrzi, ale neda se nic delat. My to takto mame s tchyni, furt jen resi kdo je tehotny a furt nam cpe nejake deti lidi, ktere ani nezname. Prijedeme tam a hned dostaneme sprchu, kolika lidem se povedlo a hlavne jeste zdurazni, ze jsou to holcicky. Ona totiz ma nekolik kluku vnuku a strasne tim trpi hahaha, ze nema holku, nezapada to do predstavy dokonale rodiny. Hele muj manzel, kdyz uz ho to sere, tak ji proste prerusi a treba rekne, mami nas to fakt vubec nezajima, nebo to zakeca jinym tematem. Nektery lidi v sobe ten cit a takt proste nemaji. Vidim to dnes a denne v praci, jak jsou lidi rozdilni a ucim se, jak s kym jednat, abych to prezila🙂 Vim, ze je to pro tebe ted hrozna situace, co musis prozivat, vypada to bezvychodne a vlece se to, ale na druhou stranu se to uz dvakrat "povedlo", cesta bude treba dlouha, ale verim, ze v tomto pripade nakonec uspesna. V centru vam pomohou, daji vhodne leky atd....akupunktura taky super, muze pomoct...
@sluckynek Nase rodina, ackoliv je mam docela rada, jsou mozna podobni, chapu. Ja teda problem nemela, ale pamatuju si pred cca 10lety se snazila otehotnet teta se strycem, bylo jim tenkrat neco pres 30 a ona postupne prestala na vsechny navstevy chodit, ted uz nechpfi vubec nikam, ani na Vanoce se nevidime, ons to vzdala, me to mrzi, ona je fajn, pred temi deseti lety jsem to nexhapala a mela ji to i za zle, zpetne vidim, ze ji slo.o zachovani psychickeho zdravi a proste se rozhodla se na ne vysrat 😂 samozřejmě i kdyz tam nebyla (bylo to tehdy myslim 2x potrat, pokazde to bylo umele oplodneni myslim) tak vsichni mástři co už odchovali buhvi kolik decek a citili se jako nejvetsi borci sveta, jak oni umi zplodit a vychovat, tak valili kecy o tom, ze si za to moze sama, ze uprednostnovala karieru, co se v jejim veku divi a bla bla, vzdycky si neco nasli... Pritom ona se se strycem seznamila az pres seznamku, kdyz jim bylo tech cca 30, tak co mela delat? Udelat si decko na diskotéce ve 20?? No....takze chapu, ze lidi umi byt i necitelne svine, ackoliv jsou rodina, ono mozna omezeni kontaktu nekdy fakt neuskodi 😂😂😂 drz se!
@sluckynek Jo a samozřejmě se jim pak zadarilo a uz maji doma malou skolacku 😆 Proste na lidi, kteri si ve sve omezenosti mysli, z otehotneni je vzdy hracka a ten komu to nejde si za to muze sam, proste clovek musi hodit bobek 😂 (a nejlepsi jsou ti, kteri si jeste k tomu, ze je to jednoduche mysli, ze za to ze maji dite vlastne vdeci sami sobe, pac jsou bozi alfa samci/samice 😂😂😂)
@sluckynek mě to pomohlo hned první měsíc po užívání bylin a doporučení ve stravě.
@fandysek_1 piju čaje , cvičím Mojžíšovou , mám jeden vejcovod opožděný, jim zdravě ( v rámci možností když přijde ta mrcha tak si jdu pro kousek čokolády 😂 na nervy) hodně zeleniny , pečivo jsem omezila a i přes to jsem díky hormonům přibrala 9 kg za čtyři měsíce 🙈 já bylinky používám od ledna gynex, ten teda teď už ne měla jsem šílený migrény ale kontryhel piju a čaj Ludmily Mojžíšové piju k tomu
@travnulee a co vám pomohlo?
@dendasubaristka asi souhra více faktorů, nesledovat se, hormonální joga, soustředit se na něco úplně jiného, nemyslet na to a užívat si života. Druhé pak bylo hned😉
@travnulee super 🙂 díky
@sluckynek mela jsem byliny od čínanky. Zkus tu čínskou medicínu. Mě to pomohlo i psychicky. Přečti si můj článek. Ten jsem napsala, když jsem čekala první. Teď mám děti 2 a jsou hned po roce. Nejdřív nic a teď máme během 2 let 2 děti 😉
Dobrý den, chtela jsem Vám napsat, že život je opravdu plný náhod. Včera dopoledne jsem si četla Vaši diskuzi a soucitila s Vami a chápala Vás, a ani ve snu by mě nenapadlo, ze se mi to za pár hodin stane taky a já budu v přesně Vaši situaci a budu se citit úplně stejně. My totiž v červenci přišli v 8tt o miminko, snažili jsme se o něj přes půl roku. A včera mi švagrová s bráchou na oslavě řekli, ze čekají rodinu, je v 8tt a zapadla v cervenci....paradox....preju jim to moc, ale strašně mě to zaskočilo, a bylo mi to i líto. Takže teď úplně chapu jak se cítíte. A doufám, že se nam oběma co nejdřív podaří otěhotnět, a taky se těšit z miminka. Moc Vám držím palce 💙 i sobě 😀 Petra
@majleer holky, zkuste mrknout na vložky Tiande, myslím, že mě k tehu fakt pomohly. Vyšel mi po jejich kure i ovu test a těhu bylo na světě. Pár zázraků už dokázaly 👍
@ivuska1986 Jsem na to mrkla. Zajimavy a to je na kazdodenni noseni nebo na menses? Ja presla tak pred rokem na latkove menstruacni a take desna spokojenost...
Jeste chci doporucit odblokovani patere a svalu panve - delaji to fyzipterapeute. Me to pomohlo dat pryc bolesti, co jsem mela od porodu a nemela cas resit. Jestli to bude jeste k necemu, to se uvidi. Jinak na kvalitu vajicek se doporucuje koenzym q 10 a me osobne se osvedcilo brat nejake protizanetlive bylinky - oni maji i lekari vyzkum, ze jako prevence SP pomaha preventivne baby paralen - nechapou proc, ja myslim, ze jde o souhru relaxantu a protizanetlivych ucinku... Vse snazilkam drzim palce
Chápu...a to moc...neberu HA asi cca od listopadu 2017....a nic. Každé těhu okolo sebe moc přeju, budoucím rodičům...ale ťafne to. Zrovna mi mizí naděje, bolí to jako by MS už přicházela....cca o dva dny později. No, tak zas nic. 😒😒😔😔😴

@svntvt je to nanic, vůbec se mi do toho oznamování nechce🙄