icon

Ukončené těhotenství v 17.tt - vyvolaný porod. Někdo zkušenosti s dalším otěhotněním?

twins_sovovi
13. lis 2020

Jsem 10 den po vyvolaném porodu v 17tt malou jsme měly prez ICSI. Chtěly by jsme začít po 6ti nedělí podstoupit další pokus máme ještě jednoho ⛄❄️ má někdo podobnou zkušenost?

Strana
z2
somalicats
14. lis 2020

@twins_sovovi Drzim palce, aby to priste uz bylo vse ok. Pro me byl ten potrat v 16.tydnu to nejhorsi, zamlkle tehotenstvi i mimodelozni jsem snasela mnohem lip, nez tohle. Mne pomohlo se od toho odstrihnout, ale kazda to ma jinak. Kazdopadne behem dalsiho tehotenstvi jsem byla uz klidnejsi, az kdyz jsem byla kolem toho 30.tydne, to uz jsem verila, ze to dopadne dobre. Do te doby jsem ani nic nechystala, kdyby nahodou...

twins_sovovi
autor
15. lis 2020

@somalicats no já si právě myslím že budu na stejné vlne nic už nechystat člověk má strach... Když jsem mluvila s maminkou které odešly 3 děti po sobě tak ten strach prostě bude do porodu a než budeme vědět že je všechno v pořádku 😞

somalicats
15. lis 2020

@twins_sovovi Jj. My i dalsi tehotenstvi oznamovali rodine az kolem toho 20.tydne, o tom soucasnem taky jeste nikdo nevi. Holt po tech zkusenostech uz je clovek opatrnejsi a ani prvotrimestralni screening uz neni ten milnik, ze je vse v cajku.

twins_sovovi
autor
15. lis 2020

@somalicats já už při dalším tehu budu taky tajit.... Bude to lepší.

somalicats
15. lis 2020

@twins_sovovi To rozhodně. Já jdu za týden na screening, pak to asi řeknem mojí mamce a tchýni, před dětmi se mi to zatím daří úspěšně tajit (hlavně se divím, že si nevšimly toho zvracení). Ono i dětem vysvětlovat, že miminko se narodilo moc brzo a umřelo, nebyl žádnej med, holky z toho byly docela smutné, i teď si na něj občas vzpomenou (byl to chlapeček). Když jsem pak čekala nejmladší, tak se pořád ptaly, jestli taky umře, no, občas to bylo i veselé (maminko, nesmíš pít pivo, jinak miminko umře), ale celkově to pochopitelně náladě moc nepřidalo. Tak doufám, že to teď bude o něco lepší 🙂

xmele004
15. lis 2020

No nam tenkrat kazdy rikal neco jineho, nekdo jeden cyklus, nekdo pul roku...nakonec se zadarilo az po 8 mesicich, ale uplne te chapu, ta touha je obrovska!

twins_sovovi
autor
16. lis 2020

@somalicats nad tím jsem také přemýšlela jak by na další těhotenství děti reagovaly proto by jsem to chtěla ututlat do 2.screeningu.😔

twins_sovovi
autor
16. lis 2020

@somalicats je to strašný že jsme musely něco takového zazit😔je mi moc líto vaší ztráty ❤️😔

twins_sovovi
autor
16. lis 2020

@xmele004 no to je to je X verzi kdy😏 doufám že si k nám mala najde zase cestu z5😞

Strana
z2