icon

Za jak dlouho se snažit po 2 potratech?

europa00
26. črc 2016

Behem půl roku jsem 2 x potratila..poprve jsem otěhotněla hned po vynecháni antikoncepce, ale těhu bylo neprosperující...vůbec se nevyvýjelo bylo malinke le nepotratila jsem ho samovolně musela jsem na vyškrab...někdo říkal že stačí 3 měsíce někdo půl roku někdo rok..já otěhotněla za ty 3 měsíce..bohužel par dní po zmeškané menzes jsem po sexu potratila...mimi už mělop řes centimetr a podle genetiky bylo vse ok... my poba s partnerem jsme geneticky ok...
bohužel už po té první kyretáži mi museli poškodit nějké cevy sliznice nebo nevím..od te doby vždy tyděn před menžes při sexu zakrvácím...pry je to prokrvením sliznice..ale nikdy dříve mi to nedlalo až ted..trapí mě to a nevím jestli to pak taky neovlivnilo to že moje děloha těhotenství neudržela...

te´d jsme se rozhodli počkat 9 měsíců..otěhotním hned takže se nepokoušíme dříve...stalo ase vám něco podobného...z úspěšným koncem..mi řekli že hold smůla...že s tím nic neudělaji, že mám brat kyselinu liosdtovou..mám 33 a jedno dítě....aLE MIMINKO SI MOC PŘEJEME...dost mi to zhuntovalo telo, hormony, metabolismus..krvaceni...atd....už to znova nechci zažít

Strana
z2
misao
29. črc 2016

Měla jsem loni 2 ZT v 10 tt v průběhu 4 měsíců. Gynekolog mě poslal akorát na hematologii, kde ještě remcali, že jí dělají až po třetím.Nic nenašli. Dali jsme si půlrok pauzu, já se oklepala psychicky i fyzicky (obojí dlouho trvalo měla jsem zánět dělohy,několikery atb, na porevizní ms jsem čekala 11 týdnů).Pak se zadařilo napoprvé a i přes dost nejisté začátky a spoustu obav je teď vše v pořádku.

europa00
autor
29. črc 2016

@misao tak to je šíléné jsou tatálni kreténi..ja na revizi nechtela byla jsem ve 4-5 tydnu a už krvácela ale pord do me hustili ze jinak si zadelavam na zanet delohy atd...a přitom znám už tolik případů co měly záněty právě po revizi..jen nam huntují tělo..teted po těch revizich pred menzes krvacím..pri prokrvené deloze mi zacnou praskat cevky..a to se mi deje až po těch potratech takže zasah to je...ty joo to ses dobra ze jsi to riskla tak brzy po takových peripetiích..jestli ted chapu, že si otěhotněla hned...no nastestí muj gynekolog mi vyjde vstric..už je u měš zvykly ze všechno chci..tak neremca a fakt me posilá..ted jsem mu nvrhla jestli mi da žadanku na hormonalni profil a bez problemu, tak tam v pondeli jdu..
gratuluji a drz se at vsechno zdarně klapne .-)

rosalind28
29. črc 2016

Na genetice většinou zjišťují základní druhy mutací a štítnou žlázu.na imunologii byla paní doktorka pečlivější a zjišťovala snášenlivost s partnerem, pak jestli nevytvářím protilátky proti plodu a proti jiným věcem.apa syndrom je holt asi něco odlišného co se na genetice nezjistí, nevím, také mi to přijde zvláštní.já jsem ráda, že se aspoň na něvo přišlo a po braní prášků to konečně vyšlo.

europa00
autor
29. črc 2016

no já byla na hematologii kde mi delaly ty mutace a trombofilni stavy..ale to pak meli delat i na genetice ale uz nemuseli..protoze uz jsem to mela z hematologie...
jasne to chapu alwe pokud se ti blbe sraží krev...s na tom zaklade ti daly ty prasky tak to museli snad dealt uz na te genetice...protože tam teda alespon u me tu srazlivost chteli delat...takže ikdyž apa syndrom je třeba něco specifickeho..tak srazlivost krve je proste srazlivost krve a to jsem pochopila ze ti lecili..plus standardne prasky na udržení těhu..to pak sdavaji kazde co poptatila...takze tou vubec nerozumim....ale hlavne ze uz je vse v poradku

misao
29. črc 2016

@europa00 poprvé jsem otěhotněla hned po první MS, když mi to doktor schválil. Říkala jsem si, že když je tělo připravené, že to bude OK.....no a ne. S dalším jsme čekali půl roku a povedlo se pak hned, kdy jsme si řekli, že do toho jdem. Taky si myslím, že mě dost rozhodila revize, ale třeba krvácení/špinění před MS jsem měla ještě před těmi loňskými těhotenstvími. Jinak u druhého těhu jsem dostala Utrogestan, ten mi nepomohl a zamlklo to opět. Teď mi ho ani nedával, ale měla jsem dost klidový režim (v úplném začátku těhotenství jsem od malé chytla zánět nosohltanu a skončila s tím na PN a do práce se už nevrátila - dělám šičku a dost se naohýbám a nazvedám - což mi na hojení po revizích taky nepřidalo).

Strana
z2