icon

Zamlklé těhotenství - jak jste se cítily?

marketka00
2. únor 2017

Ahoj...chtěla jsem se jen zeptat... Jak jste se cítili, kdyz vám zjistili, že těhotenství nepokračuje? Zjistili ji to teď pri kontrole v 10t. Plod už byl vic jak tyden...zamkly. Hrozne jsem to oplakala, na mimi jsem se strasne tesila. Jen mi prijde, ze to me okoli...nechape. Ano, stejne jako oni si umim rict, ze se to stava, ale i pres to me to hrozne boli :( A vzhledem k reakci okoli si uz trochu prijdu jak "labilni hysterka". Moc dekuju

Strana
z2
linee
5. únor 2017

@marketka00 Jak si na tom?Uz si doma?

lenusaak
5. únor 2017

Mne se to stalo minuly rok v kvetnu v 10tt. Mimi bylo po IVF a zaroven posledni embryjko, ktere nam zustalo. Ta bolest byla šilena, brečela jsem, zvracela jsem, byla jsem jak telo bez duše. Potratila jsem samovolne, kdyz zjistili zamlkle těhu, už jsem lehce krvacela.. myslela jsem si, že za tyden bude lip, ale prdlajksy, bylo huř. Chlap si myslel, že je to uz za mnou, protozee ja se v pritomnosti ostatnich umela bravurne přetvařovat. Stejne se mnou otehotnela i moje sestra, po tydnu od potratu jsem se s ni videla i s celou rodinou a to me zlomilo. Zjistila jsem, ze na hrdinske kousky mam jeste kupu času, že se z toho musim vyplakat. Ta navsteva mi moc ublizila, zavidela jsem ji. Pak me nasel po tydnu pritel doma ubrecenou, pochopil, ze to chce cas a nikdo na me nesmi tlacit stylem - to bude dobry, stava se to, musis byt silna, nesmis plakat..... objal me a rekl at placu jak dlouho potrebuju. Hlavne jsem potrebovala o tom mluvit, sdelit pocity, drzet ten smutek a nepretvarovat se. Mluvilo jsme od te doby o tom denne a mne to pomohlo. To nejhorsi obdobi trvalo asi 14dni. Pote jsem plakala obcas, plakala jsem v obdobi kdy by se melo narodit i kdyz jsem uz byla znovu tehotna. Furt myslim na andilka a boli to porad.
Mas plne pravo na to byt ,, hysterka" je to přirozeny a pokud by si se snaila to pred okolim potlacovat, ubližilo by ti to a moc.... emoce musí ven, je to velka, smutna udalost v životě ženy. Držim palce, at je to nejhorši brzy pryc 😘

Strana
z2