Zamlklé těhotenství? Neukazuje ultrazvuk špatně?
Máte někdo zkušenost, že je špatně vidět ultrazvuk? Napopáté se doktorovi podařilo obraz najít, mám fotku, srdíčko tlouklo (byl to asi 6 týden). Dnes jsem tam zase byla na UZ a zase nikdo nic neviděl. Mám ještě přijít v pátek a pak už jdu hned na sál. Je mi přes 40 let, děti ještě nemám a jsem nešťastná. Co když žije a já ho v pátek zabiju jen proto, že je třeba na blbém místě někde ve stínu nebo mají nekvalitní přístroj.
Máte zkušenost někdo s ultrazvukem, který špatně ukazuje?
A v kolikátém bys měla být teď týdnu? Taky bych s revizí nespěchala, když už bylo embryo na svém místě a nehrozí mimoděložní těhotenství.
Děkuji vám za podporu. Objednala jsem se ještě k Apolináři na konzultaci, než tam půjdu v pátek. Doktor říkal, že je lepší to vyčistit a nečekat na potrat, protože pak mohu snázeji otěhotnět. A taky nejsem nemladší. Spíš bych si přála nějakou naději, že snad přístroj je špatný..... a najednou ho nevidí?
A v jakém jsi tedy týdnu? Doktor může špatně hledat, spíš že by nebylo embryo vidět..
Ono je to spíš naopak - po samovolném potratu v nějakém brzkém týdnu můžeš v podstatě hned otěhotnět, po revizi se doporučuje počkat 3 MS. Ono je to nevypočitatelné - já jednou potratila a stejně jsem musela na revizi, podruhé jsem na ní šla hned, ale po ní jsem musela na rerevizi a ještě mi MS přišla až po injekci po 52 dnech.
Ale neztrácej naději, u Apolináře se může plod ukázat v celé kráse.
@rajka1 ja si myslim,ze je nemozne aby tam miminko bylo a najednou nebylo..pokud jsi nekrvacela taj tam byt musi,prece se nevyparilo ne?😉 na revizi bych za techto podminek asi nesla,zda se mi to divny
@rajka1 no,pokud uz jednou mimi se srdecni akci videl a ted nevidel ani to mimi,tak je to spise utz?Nebo "nic nevidel" znamena,ze nevidel srdecni akci,ale embryo ano?Super,ze ses jeste objednala nekam jinak s lepsim utz.Budes vedet vic.Pevne preji,at je to jenom utz a nechala bych si vzit jeste hcg,nez jim revizi odkyves.
Mělo tam být "spíš než že by embryo.."
Tak to dopadlo špatně. U Apolináře na 3D UZ mi řekli, že zárodku přestalo tlouct srdíčko v 7 týdnu, odumřel, začal se uvnitř placenty změnšovat, ale děloha to drží
a nevypuzuje smovolně. A já mám stále pocity těhotné.
Tak jdu přeci jen na ten zákrok v pátek. Jsem smutná, ale budeme zkoušet zase znovu. Tak se snad někdy ještě zadaří....

Než vás vezmou v nemocnici na sál, měli by udělat utz a tam by to mělo jít vidět, ty by špatný utz mít neměli. Třeba se prcek ještě ukáže. Hodně štěstí...