Zkušenosti s otěhotněním po potratu v 5. týdnu?
Ahoj holky,
je tu někdo kdo zažil potrat v 5tt a krátce potom třeba otěhotněl? Snažili jsme se skoro rok a včera jsem začala špinit a dnes krev a potratila jsem. Potřebuji trochu síly a naděje, že se nám co nejdřív podaří otěhotnět znovu a tentokrát bude vše v pořádku 🙏 děkuji
Když to odešlo samo a takhle brzo, tak je to ta lepší varianta a bere se to jako běžná menstruace.
To, jestli to vyjde příští měsíc ti nikdo neřekne a pokud by se to opakovalo víckrát, tak bych to řešila s lékařem.
Je to naprosto normální, kolem terminu ms odejde nezanedbatelné procento těhotenství. A kdo netestuje pred ms, tak o tom ani neví.
@annie777 ahoj . Já potratila v 7tt v květnu a od července jsem tehu . Budeš mít jak se říká pohnojeno .
Jo, 5-6tt potrat a ihned nasledujici mesic to vyslo, ted mi tu beha temer rocni chlapecek. Predtim jsme se snazili trictvrte roku
@vlasta1981 doufám 🙏 děkuji moc
@klokanka31 děkuji moc 🍀 moc bych si to přála..
@annie777 A to ještě dodám že jsem měla už jen jeden vejcovod, protože před potratem jsem ještě měla mimoděložní.
@klokanka31 to byl zázrak 💫 nesu to velmi špatně ale doufám, že to bude časem lepší a taky se dočkám šťastného konce 🙏
@annie777 Určitě 🍀🍀🍀
@annie777 nehazet flintu do žita . Mne je 43 a 23 let jsem čekala na druhé dítě . Nepomohlo vůbec nic . Absolutně nic. A najednou ... březen rodím ...držím.palce
@annie777 Taky jsem četla,že těch "potratu" je strašně moc,jen o tím hodně žen neví... určitě se často zadari rychle,jen se k tomu prosím tolik neupinej,to je cesta do pekel...pak se náhodou nezadari hned a už se to s tebou povede,ta psychika dělá hodně.
Jinak my se také vcelku dlouho snažili, pak bylo biochemické a pak se zadarilo za další 3 měsíce.
Držím palce!
@vlasta1981 a co pomohlo? Možná psychika?
@fifinka2020 děkuju 🙏 nebudu se upínat.. budeme se pak snažit, ale budu se soustředit na jiné věci. Měli jsme kvůli těhotenství rušit svatbu, tak budu dál plánovat ať řeším něco jiného.
@annie777 ano . Je to v hlave. Ale doslova a do písmene .
Ale nevím zda nepomohlo že se mi po 20 letech srovnala štítná žláza, vyndali mi žlučník který mne x let zlobil,upravilo se mi hpv víry po konizaci čípku ono toho je jako víc ale take pravda že hlava už se smířila s tím že Mimi nikdy už nebude . Narodil se mi vnuk věnovala jsem všechny čas jemu ,práci zahradě a najednou jednou zaniklé a hned na to těhotenství

@annie777 Já potratila takhle na začátku, a hned další měsíc znova pozitivní test, a mám z toho 4 letou princeznu 😊 Prý je "pohnojeno" a hodně holkám to takhle vyjde hned znova 🙂 Moc ti přeju ať se taky brzo zadaří 🍀🍀