Výjimka vycházek během neschopenky. Poradíte?
Ahoj holky. Setkala jste se některá s tím, že jste potřebovaly někde být, ale zrovna vám to nesedělo do vycházek? Dá se to nějak papírově ošetřit?
O co mi přesně jde. Jsem na neschopence a vycházky mám od 13 do 19 hodin. Už dlouho máme naplánovanou akci, na které jsem měla vystupovat jako součást souboru. Bohužel je vystoupení cca od 20-22 hodin. Na akci se hlásíme jmenovitě a určitě budou fotky a videozáznam. Takže načerno to nepůjde. Neexistuje nějaká možnost "legálního" povolení (od lékaře, od sociálky)? Není to žádná výdělečná činnost.
Poradíte? 🙂 Děkuji
@marti89 Souhlasím, ale teda ještě jsem neslyšela o tom, že by někdo potřeboval neschopenku a mudr. ji nevypsal.
@daisymaminka U mami v práci to 2 nevystavil doktor, že nevidí žádný zvláštní důvod (jen tenhle měsíc), třeba mamka si s natrženým vazem v rameni (což nevěděla, myslela, že má skříplý nerv), musela dojet do nemocnice, protože jí nedal doporučení na rentgen ani k ortopedovi, tak jí neschopenku vystavili pak v nemocnici.. Aneb když je zase doktor víc než Bůh, je možné ledacos a oni bohužel musí chodit k firemnímu..

@marketka_m A prece chodej 😉 Me pred 3 lety prisli chvili po devate vecer 😉