Prezidentské volby 2023: Fórum s podporou Petra Pavla
Je tady založena skupina s tématem prezidentských voleb, kdyby se chtěl někdo přidat.
https://www.modrykonik.cz/group/9019/
PS Malé varování, skupina je silně nakloněna dle příspěvků podpoře Petra Pavla, ale vítání jsou všichni 🙂 .
@klokanka31 No jasně, že šla až po té kauze s nábojem. Kdyby nedělal AB tiskovku kvůli tomu a neoznacil se za jedinou oběť vyhruznych dopisu a nedekoval svým voličům, že tohle nedělají, žádná reakce by být nemusela. Jenže on to podal tak, že holt reakce přijít musela. Ne, opravdu, vyhruzne dopisy chodí všem.... jen ostatní s tím nalezou ven a nehrajou na city. Proto to uveřejnila Nerudova, která už ve druhém kole není. Aby ji nikdo nemohl říct, že se tím snaží hrabat hlasy pro sebe.
@klokanka31 Jo, a vřele doporučuji poslechnout si toto: je to sice v Aj, ale jsou tam české titulky a jako plynně anglicky mluvící Ti mohu garantovat, že odpovídají tomu, co se tam říká 😉
https://www.facebook.com/fink.petr/videos/71555...
To je přesně o té reprezentaci v zahraničí, kterou ČR potřebuje konečně trochu důstojnou.
@klokanka31 to neni o jinym nazoru. Vetsinou jsi v tech diskuzich utocna, zla, urazis a argumenty jsou taky docela zcestny. Zkratka celej tvuj favorit, ted uz to konecne chapu 😄
@somalicats Teď jsem to video taky sdilela o stránku před. Spolu s tím genezi o zastropovani cen jako to udělali v Maďarsku...
@werumka Jj, akorát ten twitter odkaz mi hází nefunkční, tak jsem to sem postla znovu z FB.
@werumka jasně
@somalicats hele, už to nejde, tak neva 😀 ale díky!
@werumka Nevadí, hlavně že to tu je aspoň nějak. Nevím, proč mi ten twitter hlásí, že odkaz neexistuje, přitom jsem tam normálně přihlášená a měl by fungovat.
@somalicats Mne funguje, je to divný. Ale aspoň že ten tvůj je funkční.
@werumka Tak aspoň tu mají na výběr ze dvou zdrojů 😀
@klokanka31 Proč bychom to nehrotily? Uvědomujeme si, co je v sázce. Budoucí směřování naší republiky. To je dost co k hrocení. Když bude Babiš prezidentem, může si jako soudce zvolit kohokoliv, kdo si nechá zaplatit, že mu půjde na ruku. Pak se spravedlnosti nedomůže už nikdo. Tvrdí, že Pavel chce omezit svobodu slova, ale přitom je to Babiš kdo vlastní média v tomto státě. A s prezidentem nemusíš souhlasit v názorech na LGBT apod. Důležitý je, aby to byl slušný člověk hodný prezentace. To Babiš prostě nesplňuje. O první dámě prošpikované plastikami ani nemluvím. To je asi jako Donald Trump s Melanií…
@werumka Ale všichni víme že Nerudová je s Pavlem...
@swan42 Já? Zlá a útočná? 🧐
@cikitkapb Tak nejdřív se tady říká že prezident je jen "pro okrasu", pak zas že je hodně v sázce. Tak už si vyberte jak to teda je.
@klokanka31 Bože! Když ani tohle nezvládáš pochopit, tak už fakt končím. Tohle je marný, páč ty jsi ztracený případ. No nicméně díky za potvrzení mé hypotézy. 👌
@cikitkapb 🤦♀️
@klokanka31 Ale to je přece úplně jedno... jde o reakci na jednání AB. A myslim, že trefné - byla to odpověď na jeho prohlášení, že jeho voliči to nedělají a že má Pavel domluvit svým voličům. Tedy odpovědí je, že i jeho voliči to dělají a že tím pádem i on má domluvit těm svým. Nic víc v tom nebylo. Já to třeba pochopila úplně normálně a jsem ráda, že se ozvala i druha strana. Protoze ze strany AB to byla opět hra na city voličů. Jsem si dost jistá, že i PP chodí nechutne dopisy. Jenže on se úplně nemá ve zvyku chovat timhle způsobem. A ještě kvůli tomu svolávat tiskovou konferenci.
Jen tak off topic. I kmotr Mrázek měl pro Babiše nachystanou kulku. Ten kmotr Mrázek. Divím se, že se tomuhle chování ještě AB diví. Vždyť s mafií spolupracoval dlouhý roky a tohle je prostě jejich styl.
A tady ještě možná vysvětlení s možná i na jednu stranu obhajoba AB. On to podle všeho fakt mysli opravdově. Jenže pak to prostě zamete. Rozhovor s profesorem, fyzioterapeutem Pavlem Kolářem, ktery s ním dlouho spolupracoval:
"Andreje Babiše znáte velmi dobře. Vaše rodiny spolu prý dokonce jezdily na dovolenou. Z toho, co říkáte, je zřejmé, že za tím vaším odchodem nejsou jen ekonomické důvody. Chápu to správně?"
Byla to politika, kterou začal dělat. Ona se mu stala prostředkem k jeho obchodním zájmům. Kromě toho mně vadila i její forma, která atakuje v lidech nižší pudy a nebyla postavena na žádném ideovém základu. Je zcela paradoxní, že se Andrej Babiš se svým stále více kumulovaným majetkem staví jako zástupce těch nejchudších lidí. Ono tomu tak v jeho politickém zaměření skutečně je, ale není to jeho cíl, ale prostředek.
"V prezidentské kampani se teď představuje jako dobrý „krizový manažer“, jak uvádí i ve svém volebním sloganu. Jak byste jej charakterizoval vy?"
On je víc obchodník než manažer. Umí firmy koupit a pro řízení si pak manažery sehnat. Obrazem jeho vlastní manažerské práce byl covid, ve kterém se od začátku značně osobně angažoval. Výsledkem byl chaos, nejistota a hrozivé výsledky. On je skutečně výborný obchodník, který umí dobře prodat i koupit, umí velmi dobře nastavit sentimentální stránku byznysu, a tuto strategii s výjimečnou schopností využívá i ve svém politickém působení.
Při svém záměru se umí neskutečně dobře postavit do role vám blízkého, milého, upřímného, přívětivého, vlídného, skromného, žoviálního a usměvavého člověka, který to myslí dobře a poctivě.
"Co si máme představit pod pojmem „sentimentální stránka byznysu“?"
Obchod, a tím myslím i politický obchod, má vždy dvě roviny. Tu analytickou, vycházející z „tvorby ceny“. A pak tu sentimentální, kdy musíte umět přesvědčit prodávajícího či kupujícího, abyste výhodně koupil nebo prodal. V tom je Babiš neuvěřitelně schopný a pracovitý. Tuto vlastnost používá jak v obchodu, tak v politice, a proto bývá úspěšný.
"Jak to v praxi vypadá?"
Při svém záměru se umí neskutečně dobře postavit do role vám blízkého, milého, upřímného, přívětivého, vlídného, skromného, žoviálního a usměvavého člověka, který to myslí dobře a poctivě. V té chvíli to skutečně upřímně myslí, a proto je také autentický a přesvědčivý. Při svém záměru umí také až neuvěřitelně vyvolat pocit soucitu. Dokáže vás přesvědčit, jak mu někteří lidé ubližují, když on to přeci myslí tak dobře… Aby nastavil tento sentiment lítosti, pustí vás až do své intimní blízkosti. Tím si vás získá. Začíná tak každý rozhovor, kde mu na něčem záleží. Začnete ho litovat.
Za touto polohou „Ba“ se však skrývá poloha „Biš“, která už není zdaleka tak přívětivá. K uplatnění osobního záměru používá predátorských a skrytých zákulisních postupů, při kterých ale není vidět. Je to jeho osvědčená metoda. To dobré „Ba“ mu pak také dává možnost ve svědomí zapomenout a překrýt to z „Biše“ a nemít tak špatné „spaní“. Jeho pravá tvář je dvojí, a proto pro lidi, a dokonce i pro jeho velmi blízké, v jeho motivacích těžko proniknutelná.
"Čím to, že se mu vesměs daří stanovených cílů dosahovat?"
K dosažení svého cíle vám neustále píše, telefonuje, jezdí za vámi, „skamarádí se“ a jakmile svého dosáhne, rázem vás nezná. V životě má kolem sebe prakticky jen „zaměstnance“, které různou měrou využívá ke svým záměrům. Jakmile provedou něco, co by ho mohlo ohrozit, obrátí se k nim okamžitě zády. Nemá kamarády. Jeho přátelství jsou vždy utilitární.
Uprimne si preju, aby uz bylo za tyden touhle dobou. Jen dodam, ze me velice prekvapila informace ohledne Grean dealu. Petra Pavla Babis velice kritizuje za to, ze je PP pro GD, ale sam AB Grean deal v roce 2019 podepsal. To mi prijde proste neuveritelne pokrytecky.
@rosie18 Tak AB řekne cokoliv, aby mu to přineslo body, hodně křičí a lidem to stačí, ale mě zajímají činy a ty jsem viděl a předchozích 8 let.
@levandule_k "Já jsem předseda ANO, já jsem kandidat hnutí Ano."
Asi deset minut po tom, co řekl, že není kandidat žádný strany.
@werumka Já jsem viděla události Luďka Staňka, kde komentoval Babiše v nějaké debatě a co mě pobavilo, jak o sobě Babiš prohlásil, já jsem čistá urputná panna a chtěl začít tím, že se pokloní Pražskému Jezutlátku :D katolíci moc nemají rádi, když někdo frčí v horoskopech. https://www.stream.cz/udalosti-ludka-stanka
@levandule_k Dneska to bylo ještě lepší. Jestli si chtěl katolíky primknout na svou stranu, tak mu měl nekdo říct, že biskup ani nikdo jiný nikdy, fakt vůbec nikdy "nepraktikuje" mši. Jo, a Graubner není kardinál.
😅
@nita1984 pravdu dí… 😅
@brunetka11 a Kovy opět na značkách 👍 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfb...

@klokanka31 A nemůže to být třeba proto, že nechtěla šířit další negativní náladu ve společnosti? Mimochodem Nerudová to řešila nejdřív s policií a až teď to dala na veřejnost. A neudělala z toho takovou kovbojku, jako AB.