Dítě vs. párty. Co si o tom myslíte?

annoonniimm
14. únor 2024

Zdravím..chci vědět jen názor. Co si myslíte o ženě, která nikdy nechtěla děti když nějaké viděla hned řekla, že by s ním třískla o zem.. její život byl jen o párty a chlapech..Pak, že dítě chce a otěhotněla,ze začátku když to bylo miminko tak to bylo každý den x fotek na sítích jak ho miluje byl covid takže musela být pořád doma.. no a pak bylo po covidu, tak hned dítě každý víkend na hlídání a ona paří od pátku do neděle zas x fotek na sítích s flaškou v ruce a jak tancuje na stole.. dítě už není vidět..
Za mě ano i mámy si můžou vyrazit, ale s nějakou mírou..
Jejímu partnerovi to taky vadí zrušil i svatbu..

lentilkah
14. únor 2024

Tak treba me je to uplne jedno, pomohla jsem ti nejak? 😂

klokanka31
14. únor 2024

@annoonniimm Troll?

petulkadodo
14. únor 2024

@annoonniimm Já jí závidím to hlídání. Taky bych si šla někdy zapařit 🤣 Co kdo ukazuje na síti je mi úplně jedno. Je to jen iluze, ne skutečný život. Jaká je máma nesouvisí s tím, jestli dává fotky dítěte na veřejnost.

me_druhe_ja
14. únor 2024

Já chci taky zase tancovat s drinkem na stole. 😀 kdo mi pohlídá děti?😀

annoonniimm
autor
14. únor 2024

@klokanka31 co když píšu o sobě i v jiné osobě?

klokanka31
14. únor 2024

@annoonniimm Asi takhle. Ženská co řekne že by s dítětem praštila o zem, tak pro mě není člověk. A že každý víkend háže dítě na hlídání a chodí chlastat...Já se jejímu chlapovi nedivím že svatbu zrušil. Spíš se divím že s ní ještě je (pokud s ní je).

petulkadodo
14. únor 2024

@annoonniimm Ty budeš ten její partner. Nebo potenciální tchýně. Přiznej se!

vikinkav
14. únor 2024

Ja to tipuju na starostlivou svagrovou 😄

martinka_33
14. únor 2024

Jestli soudis jen podle socialnich siti, to neni relevantni, muze být celý týden vzorná máma a o víkendu pařmenka 😀 Partnerovi to asi vadi, ze se boji ze tam jeho pani flirtuje, nebo aspon z okoli vim ze tohle chlapum casto vadi.

irmamala
14. únor 2024

@vikinkav spis to bude zavistiva kamaradka, ktera nemuze po detech shodit prebytecna kila, nema zadne hlidani, sedi doma se svym Pepikem a uzira se zivotama ostatnich.

janule0123
14. únor 2024

@annoonniimm za prve .. první část bych neřešila - někdy je to obrana na to, ze dite moc chce ale z nějakýho důvodu to nejde - pak se lidi blbě neptají - jednu takovou znam .. zbytek … tak se taky na názor cizího ptát nemusíš, tam jak to popisujes to ok nebude, ale co ti to pomůže když se tady všichni ozvou se svým názorem… za další - o sobe v jiné osobě určitě nepises - spis ti to leží v zaludku …. Protože kdyby si to psala, tak asi tušíš ze to ok není a něco s tím děláš

izz76
15. únor 2024

Jen primitiv muže prohlásit, ze by s dítětem trisknul o zem. Jinak soudit někoho podle fotky na sociálních sítích je blbost, protože to nemusí odpovídat realitě. Já jsem první dite měla v 21 a byla jsem schopna mezi kojenim jit na 3h na diskotéku. Nemyslím,ze to ze mě dělalo horší matku, protože dite pro mě vždy bylo na prvním místě a vše se dělo tak aby dite nemělo důvod k nespokojenosti. Samozřejmě ženská která stráví vikend v lihu a na dite kašle je špatná marka.