Nevěra. Už to je asi zlé, že?

12. pro 2021

7 let spolu, za 2 roky sex 5x. Neklape to, večer trávíme každý v jiné místnosti. Včera jsem byla nevěrná. Moje svědomí je vlastně asi v pohodě a nelituji toho.
Asi už to je zlý, co?

nazka
12. pro 2021

Když už je to jedno Tvému svědomí a nemáte domluvený volnější vztah, tak pak už je vztah v loji a bude otázkou, kdy se zamiluje jeden z vás a půjde o dům dál.

autor
12. pro 2021

@nazka Děkuji. Asi jsem to potřebovala slyšet. Společný zájmy na bodu mrazu, jsme spolu jen kvůli dítěti mi přijde.

zrzinda
12. pro 2021

Jak píše nazka - pokud nemáš vycitky, rekla bych, ze je lepší to ukončit rovnou.

autor
12. pro 2021

@zrzinda Jsem na rodičáku. Mám strach, že to nezvládnu a spíš mám výčitky svědomí už jen z pomyšlení, že rozbiju rodinu a malá nebude mít tátu doma. Ale zase je pravda, že já se taky nemohu trápit do nekonečna v něčem, co mě má naplňovat a ono ba naopak ubíjí.

fandysek_1
12. pro 2021

Já bych to takhle nenechala a zkusila to zachránit. To je moje povaha. Pokud se "jen" odcizite, přestane mluvit a vlastně žádné jiné problémy nemáte je to škoda. S dalších chlapem to může dopadnout stejně.

merope
12. pro 2021

Pokud jsi na rodičáku, tak to skoro znamená, že jste partnersky "nedali" příchod potomka - co zkusit nějakou partnerskou poradnu?

leniczka23
13. pro 2021

Tak to bych umřela, já bych skoro nadávala mít sex 5x do týdne.
Nicméně, když jsem se tenkrát rozváděla, chtěla jsem vědět, že jsem pro to udělala všechno, a tak přicházelo nespočet šancí, promlouvani si. Nakonec to stejně nedopadlo, což zpětné beru za jednu z nejlepších věcí, co se stala, ale byla jsem si jistá že jsem pro to udělala maximum.
Pokud máte za sebou promlouvani si atd tak tohle už bude asi konečná.
Držím palce v dobré rozhodnutí.

levandule_k
13. pro 2021

Já jsem taky pro partnerskou poradnu jako @merope, třeba se aspoň naučíte lépe komunikovat nebo se rozejdete s méně křivdami.

autor
13. pro 2021

@leniczka23 Když on za to nemůže svým způsobem.
Bere antidepresiva a je frigidní, ale je vlastně i sobecký. Může mi to nabídnout jinak a já opravdu čekala na to už dlouho. Dva roky jsou opravdu dlouhá doba. Už jsem to nevydržela a prostě měla potřebu. Zkusím to ještě. On má dobrý stránky. Je super táta, o malou se opravdu postará a já mohu kdykoliv s kamarádkami třeba na víno. Není žárlivý. Prostě ,,volnost”. Předtím jsem měla chronického žárlivce, takže si na jednu stranu vážím toho co mám a také mám obavu, že bych si našla zase ,,magora”.

leniczka23
13. pro 2021

Ano chápu, že to může být z léků, nemoci atd, ale.presne jak píšeš, měl by chtít, aby jsi byla (u)spokojená. Mám dokonce známého, co jeho žena je nemocná, nemůže mít sex nebo zcela výjimečně, jsou domluvení, že on si zaplatí jednou za čas spolecnici, on ji neříká kdy, ona neví kdy, ale je s tím v cajku. Jsou spolu už spousty let a vypadají šťastně. Ale sedli si a hledali řešení, protože ona nechtěla aby on byl bit na tom, že ona nemůže.
Bavili jste se o tom? Rekla si mu, že ti to chybí? Jestli by to nechtěl zkusit jinak?
Zas jestli jsi jinak spokojená není to škoda?
Musíš vědět ty. Pro mě je sex strašně důležitý třeba, takže pro mě by to byl vážný důvod kdyby to odmítal řešit.
Jsem rozvedená a vím jednu věc, smiřovala jsem se s málem a říkala si, ale je hodný, ale tohle. A víš co? Dneska už vím, že to byla blbost a nikdy se, co se týká vztahu, manžela nesmiř s málem, existuje 100% vztah a 100% spokojenost. Toť moje rada.
Přeji ať jsi šťastná a spokojená ať už s nynějším manželem nebo s někým jiným, nebo sama.🍀🍀

merope
13. pro 2021

Tak zase pokud je super táta a vše kolem, ale je frigidní, jak by bral, kdybyste se prostě domluvili, že ty sex potřebuješ, budeš se poctivě chránit a holt sem-tam si ho dáš jinde? Nevím, jak jsou na tom chlapi, znám spíše případy, kdy tu potřebu sexu nemají ženy. A jak píše @leniczka23 - žena ví, že chlap "někam" chodí, nechce znát podrobnosti, nechce to řešit, ale je spokojená, že chlap je spokojený a vyřešeno. Jinak super táta dětí, funguje jim to skvěle. Sama se pohybuji dost v BDSM komunitě a tam je dost běžné i třeba to, že partner na to není, ale jinak jim vztah funguje, tak na BDSM má někoho jiného. On sex je pro dost lidí důležitý, ale ne pro všechny.

nazka
13. pro 2021

Jen dodám, že přesně z tohohle důvodu se rozvedla i moje ségra. Švagr na antidepresivech přestal fungovat po sexuální stránce. Jenže on byl dost špatnej i v jiných ohledech. Ségře občas jednu střelil, dost pil, furt se hádali, neustálý stres. Ale ségru donutil jen ten sex odejít 🤷‍♀️