Partnerka nemá chuť na sex
Dobry den mile damy.
Predem se omlouvam za text psany bez interpunkce ale pisi to z mobilu a priznavam ze jsem liny prepinat na hacky a carky.
Uz nevim kudy kam, co delat a jak to resit. Snad mi alespon Vy naznacite cestu kterou se vydat.
Je mi 41, jsem rozvedeny a jednou za 14 dni mam na vikend 2 syny. Ziji uz rok a pul s pritelkyni ktera je take rozvedena a ma 4-letou holcicku. Trosku zivejsi 🙂
Ze zacatku cca prvni pulrok bylo vse super. Nehadali jsme se, v sexu bylo vse v poradku. Pritelkyne na me mela chut kazdy den a ona byla tou hlavni iniciatorkou az me to nekdy prekvapovalo, samozrejme mile.
Cca mesic po nasem seznameni si nechala aplikovat Mirenu, ale i pote to vse fungovalo naprosto bez chyby.
Postupne ale zbyvajici rok jeji chut na milovani vzala za sve. Jsem vychovany trochu jinak nez vetsina muzu, takze na partnerku nenaleham...ano, zkusim ji libat nebo se ji intimneji dotykat s cilem se milovat, ale pokud ona nechce tak prestanu. Nejsem ani urazeny, ublizeny ani nastvany. Ano, vnitrne me to mrzi a trapi. Milovani se smrsklo na max. 1x za mesic az mesic a pul. Cca pred tydnem mi rekla ze uz ji vadi i to ze se vzrusim kdyz se k ni vecer pri ulehani ke spanku pritisknu v posteli. Bohuzel s tim moc delat nemuzu pri takove abstinenci. Uz se me ani nedotyka pres den, nelibe me...vse jen proto abych se nevzrusil.
Nez mi prosim zacnete radit, ze ji mam ulevit od povinnosti, pak musim napsat i to ze doma z 95% peru, uklizim a varim ja, a ne, nejsem zzenstily, stale zustavam a zachovavam si pozici muze, ale nesnasim takovy ten styl "macho".... Prave proto aby se citila dobre a nebyla unavena. Straram se o malou jako o vlastni dite, odvadim ji a vyzvedavam ze skolky, delam s ni ve skolce aktivity s rodici, mam ji moc rad a ona mne. Casto se ji stava ze i pres to ze s vlastnim otcem se styka oslovuje mne sama od sebe anz bychom ji k tomu nutili tati, tatko. Partnerce nosim kvetiny jen tak, kdyz prijde z prace ma nachystane jidlo, napustenou vanu, pravidlem byva i masaz a kompletni pece o jeji pohodli. Nekolikrat kdyz jsme nemeli ani jedno z deti a byl vikend volny, nachystal jsem jednouhubky, chlebicky, vinko a svicky, vonavou koupel abychom meli krasny vecer a krasne se pomilovali. Dopadne to vzdy tak ze se naji, cucne vina a jde spat. Z toho postupne vznikaji zbytecne vybuchy nalad na obou stranach. Chybi pocit stesti, pocit toho ze partnerka po me stale touzi....
Co mam tedy delat nebo nedelat aby se ji chut vratila? Uz nevim kudy kam. Nenapada me co jeste udelat aby se citila fajn.
Dekuju moc....uz jsem bezradny....miluju ji
Ufff, tak na jednu stranu jsem rada, ze tyto problemy neresime, ale na druhou stranu zase resime problem s tim, ze mi totalne nepomaha v nicem, takze klobouk dolu, ale ubrala bych 😉. Me tak napadlo, zda-li nekoho nema? :-O Nepise si s nekym, kdo ji treba motivuje tim,ze je vic razny atd (vetsinou si zeny hledaji opak toho co maji doma. I jen psani staci a chovani se rychle zmeni)... Ja mam HA a teda zadny problem neni, krome toho, ze mala 5.mesicu dava nekdy takovy zabrat,ze proste nedokazu kazdy vecer byt jeste cila, ale snazim se dodrzovat 3-4x tydne, anebo to dohnat v jeden den 😀. Ja hlavne bych toto chovani nevydrzela :-/, s pocitem, ze jsem na nic a ze muze nekoho mit bych uz nejspis nezvladla takto resit stale dokola.
Holky mají pravdu, může za tím být sice cokoliv, i ta Mirena, ale poté, co jsem si přečetla ten ukňouraný dopis, bych si tě teda jako objekt své touhy také nedovedla představit. Chlap jistě může brečet, o tom žádná, ale ne kvůli žadonění o sex. Asi bych neradila, abys chodil denně do hospody, ale spíš za koníčky, sportem a tedy občas i s kamarády ven, ale i na to se třeba trochu oháknout, oholit...prostě dát najevo, že jsi chlap, co má co nabídnout , ikdyž to samozřejmě aktivně jinde nenabízí 😀 . Ukaž jí, že pokud o Tebe nezabojuje, má smůlu a ty máš lepší zábavu než doma brečet v koupelně. Už to zaznělo a já se jen připojuji - 100% jistota vztahy spíše ubíjí, je pěkná na začátku, ale během vztahu to chce naopak trochu jiskry, ukázat že nejsem někdo s kým může "vorat". A to , že vám to "jinak funguje" bohužel není důkaz, že váš vztah opravdu funkční je. Ale nenech se mýlit - týden ke změně fakt nestačí. To chce dlouhodobě nakopnout svůj život a uvidíš, že změna přijde.
Jak uz bylo napsano, jses moc hodnej. Mirenou to trochu muze byt taky, ale prvni moznost je pravdepodobnejsi. Proc toho doma delas tolik? A mozna ze premira pece o ni muze byt kontraproduktivni - treba potrebuje i svuj prostor. Nerikam nepomahej a nestarej se, ovsem zkus vse omezit na pulku, uvidis sam. Kdyz se ji to nebude libit, poznas proc te chce 🙂. Rozhodne bude zmena.
@walsal ahoj, tvoja priateľka si evidentne prestala vážiť, čo všetko pre ňu robíš. Má ťa zrejme za slabocha, s ktorým sa dá krásne manipulovať prostredníctvom sexu. A to, že ju (z jej pohľadu) neustále otravuješ, tomu nepridá. Zrejme si je tebou úplne istá ... prepáč, ale ten dopis je v takom prípade celkom antikoncepčný :( skús si niekam vyjsť aj na týždeň s kamarátmi, aby zistila, čo všetko pre ňu robíš, to by mohlo zabrať. A samozrejme to môžu byť aj ďalšie vplyvy, ako písali dievčatá vyššie - antikoncepcia, nepríjemný zážitok...
Já budu asi stručná, už toho tady bylo napsáno hodně. Jako první mě napadla souvislost s Mirenou a jako druhé i to, jestli přítelkyně nemá náhodou někoho jiného...
Z toho, co jsi napsal jsi ideální chlap, ale jak už to bývá, ženy prostě někdy chtějí toho drsňáka a "macha."
Holky, proc jsme jako zeny takove? Od malicka snime o idealnim partnerovi, chceme prince, ktery by nam snesl modre z nebe, a kdyz ho nahodou mame, prestaneme si ho vazit... je to v nas? Opravdu podvedome touzime po tvrdakovi, ktery s nami bude obcas zametat? (Mam muze, ktereho si nesmirne vazim, ale premyslim ted nad podstatou zenske duse jako celku).
@majaaa82 Nejde přece o zametání, jen ten muž nesmí být submisivní. Můžu mluvit jen za sebe, ale já mít muže, kterej kolem mě jen skáče a podřizuje se mým vrtochům, tak bych si ho velmi rychle přestala vážit po partnerské stránce. Potřebuji mít vyrovnaný vztah, kde oba děláme něco (a není toho málo) pro toho druhého, ale zároveň to má své hranice tam, kde to začíná zavánět přílišnou servilností. Můj muž naštěstí ví, kterým mým vrtochům se nepodřizovat, a zároveň se přesto stará o mé blaho- ale vím, že kdybych s ním zkusila obdobně vymetat, dal by mi velmi důrazně najevo, že takhle ne.
Jsou samozřejmě ženy, kterým mužovo obskakování vyhovuje, a pak taky ženy, které to mají jako kalkul. Obávám se, že přítelkyně zakladatele téhle diskuze je poslední zmíněný typ.
moc se snažíš a madam si na to zvykla, že mi přijde, že už si toho neváží, proč by se měla snažit, když bude mít doma automaticky o vše postaráno, servis jako v hotelu....nechala bych jí se v tom trochu vymáchat, vyrazila bych bez ní, vůbec bych na ní nic nezkoušela... třeba to půjde těžko, ale snaž se předstírat, že už z ní tak hotovej nejsi, třeba se princezna probere
@walsal za me take tlacite prilis a prosim nezlobte se ale pro me jste tak nejak malo chlap a strasne "snadna trofej" nevim jak to napsat lip 😒 ☹
@majaaa82 Za mě? Když si muž neváží sám sebe, nemůžu si ho vážit ani já. A pokud opustí všechno "své" (nebo drtivou většinu), podřídí se mi a ustupuje, pak si sám sebe a svého života příliš vážit nemůže... Takže já jsem ani nikdy nechtěla chlapa, co by mi snášel modré z nebe, ale spíš rovnocenného parťáka. A ano, asi jde mít oboje v jednom, ale ta linie je tenká a ta rovnováha není automatická...
@cizinkaa naprosto souhlasím.
já to vždy měla stejně. začátky jsou prostě hormonální výbuch a chuť je pořád. většinou to déle než toho půl roku netrvá. taky jsem vždy partnera upozorňovala, že to není můj standard a že má počítat rozhodně s horší verzí 😅 😀 ale nejde to prostě po půlroce utnou a vykašlat se na to. pokud člověku na tom druhém záleží, tak na tom holt musí pracovat. neříkám přemáhat se k sexu 3x denně místo jídla, ale mít teda doma takový servis a pak být ještě takto hnusná...by mě musela hanba fackovat. taková láska a snaha z druhé strany by mi rozhodně povolila kolena víc jak jednou za měsíc, ač toto fakt není moje silná parketa 😅 teda pokud je to, co jsi napsal vše pravda, tak bych ráda, aby takové chování měl každý muž, aspoň třeba jednou týdně nebo za dva týdny...by hned viděli u většiny žen následné pozitivní změny 🙂 no pokud na tu tvoji to nefunguje, tak bude vážně někde zakopaný pes. možná ona sama ještě neví kde a nebo zatím jen nenašla odvahu ti to říct 😔
Dej ji prostor, at se o vas vztah muze snazit i ona. At je to i jeji zodpovednost, jestli dopadne dobre. Rozhodne tim nemyslim podvádět, ci se chovat nejak prestrelene. Proste uber snahy a zajmu. Pokud se ona snazit nezacne, nema uz proste o vztah s tebou zajem. Nezmuzes nic..
já bych řekla, že je to nějaký sociální experiment....všechny ženský píšou, nesnaž se, nepomahej, nevšímej si ji....ty samé pak v jiných diskuzích píší, to je hrozný, že žiješ s takovým debilem, kterej ti nepomáhá, nepřinese kytku 🙂....a pak vyjde článek, ženský jsou magorky 🙂
@elu btw jakou mate radu Vy? na ty tady asi zakladatel ceka..
@terezapetrova jak jsem napsala...nemyslím si, že je to skutečný muž, ale dělá si někdo prdel
Kazdy zdrave sebevedomy clovek chce byt s nekym, kdo ma dostatek vlastniho zdraveho sebevedomi. Ne s nekym, kdo dolejza, vtira se, dela pro druheho prvni posledni a jeste neco navic... A zaroven samozrejme s rovnocennym partnerem, ktery pomuze, ale ne s podpantoflakem, se kterym hrave zamete.
Zakladateli, znam presne tak hodneho muze, jakym se zdas byt ty, a jeho vztah dopadl tak, ze ho manzelka podvedla. Duvod? Ona vedela, ze kdyby rekla ''prestehujem se na mesic'', tak on rekne ''ok'', a to ji proste nebavilo. Chtela byt s nekym, kdo ma vlastni nazor, vlastni zivot, a dostatek respektu k sobe samemu.
Uber od svych snah, a ne malo, ale hodne. Pomahej doma, ano, protoze je to i tvuj domov a je samozrejme, ze domaci prace budete delat 50/50, ale ne abys ty delal 90 a ona 10. Na svicky a kytky se vykasli, na koupele a masaze taky. Ja kdybych prisla domu a chlap vsude nachystal kytky, svicky a vanu, zhnusilo by se mi to, protoze bych to brala jako manipulaci. Daleko prijemnejsi se mi zda byt varianta, kdy chlap umyje nadobi, uvari veceri a vecer se jen tak mimochodem zepta ''mas chut na sex''? A misto uknouranyho dopisu bych partnerce po nejake dobe rekla ''Lasko, mas chut na sex?.. Dobre, ale me uz tohle prestava bavit... sex patri ke kazdemu vztahu a me tohle ubiji a odhani. Pripadam si odmitnuty a srazi mi to sebevedomi.'' Neomlouvala bych se za to, nebrecela, nevyhrozovala... zkratka konstatovala. Nech to pak na ni. Uz zadne snahy, zadna romantika, zadne doprosovani.
Nemyslim si, ze zensky chteji ''macho chlapa, ktery doma nepomuze'', ale ani nechteji pravy opak. Stejne tak, jako chlapi nechteji zenskou , ktera bude sedet kazdy vecer v hospode nad pivem a mluvit sprosteji nez dlazdic, ale ani nechteji zenskou, ktera jim kazdy vecer v podpatkach a satickach prinese veceri az do postele, omluvi se za kazde sve slovo a partnera bude nosit na rukach. Kazdy chce proste zdravy kompromis - cloveka s vlastni hlavou, vlastnimi nazory, ktery se v necem obetuje nebo prizpusobi a v necem si naopak stoji za svym.
Drzim palce... miluj ji, ale sebe miluj vic a dej to najevo. Proste se ji daleko min venuj, naplanuj si akce s kamarady a uvidis jak to dal pujde.
@elu 😀 máš pravdu ! A podle mě to na ženský přesně sedí - " Kdo jsme ??? Ženy!!! Co chceme ??? Nevíme!!! Kdy??? Hned!!! " 🙂, Ale furt si myslím, že šťastnější je ta, která není se svým mužem třeba na 100% spokojená co se týče péče a pomoci, ale stále po něm touží , než ta, která má vše a vlastně svého partnera nechce...
@brunetka11 @walsal moc jsem to necetla, jen proletla, ani ten tvuj dopis jsem necetla, letmo souhlasim i s tim, ze se asi moc snazis a kolem sve mile moc poletujes, ale k jeji sexualni touze si take myslim, ze to je tou antikoncepci, nema to tak kazda zena, ale nekterym to meni chut zcela zasadne, takze tu bych urcite vysadila... dokonce se rika, ze pokud zena bere antikoncepci pred tim, nez nekoho potka, kdyz ji potom vysadi, dany muz ji nemusi vubec vonet. To tedy nebude vas pripad, ale mate to naopak. Takze zadna chemicka antikoncepce a mene poletovani. Preji uspesne konani 🙂
No tak ja si jednak myslim, ze to muze byt tou Mirenou. Tou půlroční dobou, kdy bylo vše o.k. nelze operovat, protože antikoncepci hravě přebije zamilovanost - na omezenou dobu pochopitelně.
S tím, že toho pro ni děláš hodně částečně souhlasím, ale neznamená to, že máš obrátit o 180 st. Napadlo mě, jestli by třeba nepomohlo, kdybys jednou dvakrát týdně vyrazil někam s kamarády, případně, kdyby jsi v ní zkusil opatrně vyvolat žárlivost? Třeba se domluvit s nějakou kamarádkou (tím v žádném případě nemyslím, že se s ní máš líbat nebo něco podobného, ale ona taková koketa občas docela stačí 🙂)
Myslím, že to může být tou antikoncepcí ale zajímalo by mě co dělá pítelkyně když ty doma uklízíš a děláš spoustu věcí... Mám kamaráda-jeho žena pak měla spoustu času a díky tomu si našla jiného-což on nevěděl. Jediné co se změnilo krom toho, že doma dělal všechno byl její přístup k němu-sex žádný, vadilo jí na něm najednou úplně všechno...
Tak nevím kde je problém u vás...
Nekolikrat tu zaznelo neco ve smyslu "delas pro ni moc" nebo "jsi na ni moc hodnej". Pro koho ale tohle muze byt impulz ke stazeni se do sebe a odmitani partnera?! Pes bude zakopany jinde..
Rozpoutala se tu zajimava debata. Takze uvedu par veci na pravou miru.
Ohledne dopisu oznaceneho za uknourany....ok....bylo mi smutno....mozna proto je to i ztoho dopisu citit....ale urcite nebyl psany jako fnukani kvuli sexu. Kdo z vas ho opravdu cetl cely tak urcite pochopil ze sice se v nem o sexu mluvi ale hlavni proc ten dopis vznikl bylo chovani pritelkyne na celkem bezne a nevinne veci jako je napr. libani, pise se tam take o tom ze mi hlavne chybi to okolo, ne jen konkretni akt milovani.
Duvod proc delam vetsinu veci doma ja je ten, ze pritelkyne ma pracuje v case 8-16 nebo 9-18 + jednou za 14 dni vikend a ja pracuju na 3 smeny bez vikendu, takze pres den mam dost casu a opravdu nebudu sedet na gauci a koukat na prihlouple porady v TV a za zady bude kupa neumyteho nadobi, nevyprano...atd.....nedelam to kvuli tomu abych mel sex, proste je to uspinene, je potreba to udelat a ja mam cas. Psal jsem to hlavne z toho duvodu jelikoz vim ze zeny namaji na milovani chut a naladu kdyz jsou jezte po praci zaprazene na 110% doma, coz u nas neni.
Masaz nema kazdy den a kdo jste cetli co jsem psal tak ten vecer u svicek a vina byl celkem vyjimecny, jelikoz jsme nemeli doma ani jedno z deti a meli jsme oba soucasne i volno v praci.
Na konicky cas mam....je to hlavne kolo a na nem jsem minimalne obden cca 2 - 3 hod. I sam ven si zajdu posedet s kamarady, cca kazdych 14 dni, obcas i pivko probehne.....takze tohle je asi v poradku
Milence nema, veskery cas je bud se mnou nebo minimalne s malou a v praci je na ocich jelikoz dela v prodejne a ta je navic napojena cela na kamerach ke kterym mam pristup jelikoz jsem je tam montoval a zprovoznoval a to ona vi, takze tohle opravdu nehrozi.
@walsal Ahoj,z toho co jsem si přečetla mi vyplývá, že je tvoje žena dost podobná jedné mojí kamarádce. Není vyloženě asexuální, ale u stálého partnera ji sex baví vždycky maximálně půl roku-rok, kdy fakt jedou klidně každý den a pak blik cvak a prostě se to najednou sníží ta frekvence, až se s tím úplně sekne a nejde to. U vína jsem s ní nad tím strávila hodiny, byla (a je) z toho vždycky neskutečně nešťastná, protože ty chlapy vždycky milovala a já absolutně netušila, jak jí mám poradit. Chlapi ji střídavě nutili, hystericky vydírali, nadávali, brečeli, opouštěli, snažili se to vydržet a nevydrželi. Každý jeden z těchto příznaků jí tu nechuť vždycky akorát zhoršil. Bohužel, zatím jsme nepřišly na to, co s tím. Prostě má evidentně tu potřebu hodně nízkou a zažehne v ní "vzrušení" akorát tak něco nového, nový vztah, nový partner, nové metody dejme tomu...Což mi přijde dost podobné jako u tvé ženy. Má podle mého nízkou potřebu sexu a po uplynutí doby, která byla vzrušující, protože bylo všechno nové, se to stabilizovalo do její normální potřeby, která je hoodně nízká...Do toho třeba i ta antikoncepce, to taky dělá docela divy a bordel v těle - a klidně až za několik měsíců, toto se obvykle neděje ze dne na den.
Za mně.. Chlap ať je hodný jako ty, ale do postele to prostě nepatří. Naprosto chápu, že každý tvůj romantický pokus chápe jako další loudící akci, i kdyby to bylo třeba jen 1x za měsíc - ona už ten tvůj vzorec prostě zná, ví že jsou svíčky (např)- "aha , zase bude loudit". Bohužel netuším ani u tebe, co poradit...Upřímně z toho co vím, bylo by ideální to nechat na ní a prostě přestat svádět a neustále vyžadovat intimní kontakt, jako je večerní objímání a podobně. Třeba jí zkusit říct, že to "vzdáváš", že už nevíš jak..a že to necháš na ní, ať přijde ona s něčím novým, že všechno co jsi zkusil selhalo a už fakt nevíš jak, že jí dáš čas. Když to řeknu hnusně, tak z jejího pohledu to trošku vypadá tak, že máte dítě, díky tvému podlézavému chování by ji ani nenapadlo se bát, že se můžete rozejít, jí se nechce/nebaví ji to..tak proč by to dělala? I ženská občas potřebuje malinko "zažárlit", ať už na kamarády a čas, který s nimi trávíš, nebo třeba jen na to, že se o ni začneš zajímat a obskakovat ji opravdu nápadně méně. Nicméně je důležité stále komunikovat, aby pochopila, že teď je to snažení taky na ní, ale že to neznamená, že ji nemiluješ. Jen že máš taky nějaké potřeby a že opravdu není normální spolu ve vašem věku "nespat". Ale chce to čas, spoustu komunikace i trpělivosti..tohle nezní vůbec jednoduše a situaci fakt nezávidím..
@walsal Ahoj, jen potvrzuji z vlastní zkušenosti, že hormonální antikoncepce je v některých případech plíživý, ale spolehlivý a jistý zabiják vášně. Takže pryč s Mirenou - to za prvé. Ale to asi ty sám hned tak nezařídíš...
A za druhé - jak už tu mnohokrát padlo - proboha vzmuž se a už NIKDY nepiš ty ufňukaný elaboráty. Musela jsem se nutit, abych dočetla do konce. Veeeelmi nesexy. Naprosto souhlasím s tím, co napsala třeba @karlajasmine a další.
A ještě dodám něco, co tu nepadlo. Ženy touží po mužích. Ne po zženštilých mužích. Po mužích, co zaženou nepřítele a ochrání je. Ne po mužích, co zhrouceně pláčou zamčení v koupelně. V každém vztahu je stejně ženské a mužské energie (jin a jang). Jenže když ty si vezmeš příliš ženské energie (pulírování bytečku, psaní plačtivých vyčítavých dopisů), tak na ní zbyde víc mužské energie. A přestane fungovat vztah muž - žena. Zkus si o tom něco přečíst, a taky zkus dělat víc "mužských" aktivit. Když práce v domácnosti, tak ne nádobí, ale vymaluj, smontuj nábytek, ulov mamuta. Místo fňukání a psích pohledů se naštvi a jdi do hospody. Místo šíleně dlouhých ufňukaných dopisů bouchni pěstí do stolu, že už toho máš po krk a věčně to snášet nebudeš. Zní to hodně nefeministicky, ale proč ženy touží po hrdinech v mužných profesích typu hasič, a ne třeba pečovatel v domově důchodců? A proč muže bude vždy víc přitahovat letuška nebo zdravotní sestřička spíš než jeřábnice nebo ředitelka zeměkoule? Tak to prostě je. Zkus to jako experiment, a dej si nějakou delší dobu - třeba měsíc nebo dva. Jen blázni dělají pořád dokola to samé a čekají jiný výsledek. To, jak ses choval doteď ti evidentně nezabírá, tak zkus něco jiného!
@guinea
Ac se dokazu o domacnost postarat, nekolikrat jsem zpacifikoval doterne a neodbytne jedince na zabave, sportuju a venuju se prevazne muzskym cinnostem a zabavam. Nabytek doma jsem delal sam a opravim si kompletne i auto, takze nemyslim ze se chovam zzenstile nebo ze bych byl malo chlap. I saze ve mne uz nekolikrat bouchly jak pises a myslim ze to ze uklidim a udelam potrebne kdyz jsem sam doma a mam cas. V koupelne jsem nebyl schovany ale proto abych ji nebo malou nevzbudil. A i kdyz jsem muz obcas ty nahromadene emoce museji ven, i muzi jsou jen lidi...nedavam jim pruchod ihned, mozna je to taky chyba ale hromadim si je.....a jednou za cas museji ven.....trba vztekem nebo sportem a holt tentokrat to byly slzy....a nestydim se za to....byla to litost nad stavem v jakem se nas vztah nachazi....
Kazdopadne muzu zkusit byt ted....jak to rict.....chladny....... a muzu zkusit i nestarat se tak o uklid a jine veci....
Za pokus nic nedam...

@walsal souhlas s
@hop_ita
@fallingstars a
@holubice.petra ..
Děláš toho pro ní moc. Navíc ona, pokud tedy vezmu v úvahu variantu, že má se sexuální touhou problém obecně, je každou květinou, toustem k snídani a masáží upomínáná na to, že za to budeš chtít sex, a o to víc se jí to hnusí.
Může to být antikoncepcí, nebo tomu antikoncepce minimálně nepomáhá (neprojeví se to okamžitě).
Další, co mě zaujalo z tvého dopisu (souhlas s holubicí, že byl ubulený a sebelítostivý), je to, že evidentně přiltelkyně každodenní touha nebyla tak úplně z její vůle- píšeš, žes chtěl ty a ona sice ne, ale nakonec si to užívala- no není divu, ze začátku vztahu si tě potřebovala sexem pojistit, tak to možná i trochu přehrávala.
Ať je to jak chce, máte zásadní chybu v komunikaci.
A hlavně vyřešit, zda tě má vůbec ráda. Mně to z jejího chování nepřijde.