Přítel chce pořád mazlit. Jsem divná já?

11. črc 2020

Ahoj holky, mam takovy problem a nevim si rady.
Ziju v spolecne domacnosti s pritelem. Je strasne mazlivej typ a me to neskutecne unavuje.
Tak treba ho musim viskat ve vlasech pokud neusne, hladit ho, kdyz usne a ja odejdu treba do obyvaku, tak mi to vycita, ze jsem pri nem nebyla kdyz se vzbudil. A porad neco.
Zacinam ho mit plny zuby, porad mi je za zadkem a nemuzu byt chvili sama. Jsem divna ja?

klokanka31
11. črc 2020

Máš mazlivého medvídka no... 😂 buď ráda že se chce mazlit s tebou a ne s jinou...

autor
11. črc 2020

@klokanka31 No to jo, jenomze ja takova nejsem a hodne mi vadi, ze ho mam porad za zady jako dvojce.

klokanka31
11. črc 2020

Tak si představ jak by se ti líbil opak... Chladný mužský taky není nic moc... Ale já ti vlastně rozumím, taky nemám moc ráda nějaké tulituli. Budeš mu to muset asi nějak šetrně vysvětlit...

sudylichozrout
11. črc 2020

Celkem chapu, to by me asi taky lezlo na nervy. Budes si s nim muset zkusit taktne promluvit a rici mu, ze ti takove neustale osmatavani a "stihani" neni uplne prijemne.

rnika
11. črc 2020

Pokud je takový od začátku, tak bych spíš byla nervózní kdyby s tím přestal 😅 Každopádně pokud tě to spíš dusí, tak mu to musíš vysvětlit... jinak to dlouho nevydržíš.

levandule_k
11. črc 2020

@klokanka31 Žádný extrém není dobrý, ani extra chladný ani extra mazlivý. Od něj mi to přijde jako sobectví, že když se jeho partnerka vzdálí do obýváku, tak jí to začne vyčítat.

Pokud nemáš stejnou mazlící potřebu, tak chápu, že tě to unavuje a vytáčí. Musíš mu vysvětlit, že ho máš ráda, ale že potřebuješ prostor pro sebe. Musí pochopit, že nejste siamská dvojčata.

Jinak mi přijde, že si tím něco kompenzuje. Na mě to působí, že mu děláš mazlící matku, jelikož nepíšeš, že by on stejným způsobem pečoval o tebe (udělal ti masáž nožiček, zad, hladil tě po ruce, vlasech atp.)

zelenaesmolda
11. črc 2020

@sudylichozrout
souhlasim,taky by mi to lezlo na nervy.co me ale zarazi a desi vic,je to citove vydirani a totalni zavislost.mozna to vypada neskodne,ze se chce mazlit ale podle me je za tim neco vic a sice snaha mit ji neustale pod dohledem.casto to zacina takhle a konci na ARU po napadeni partnerem.

cherie24
11. črc 2020

Tohle má doma můj bývalý chlap, jeho mamka neusne pokud leží v posteli sama. Musí tam s ní táta ležet dokud neusne a až pak si může jít po svém. Mě to přijde jako citové vydírání teda. Nepustí ho ani za prací z rodného města, protože by to nezvládla bez něho ani 2 dny. Myslím, že můj ex z toho v čem vyrůstal má trauma, z toho jak celé dětství koukal jak jeho táta tiše trpí a přizpůsobuje se, aby nebyla hysterická scéna doma. Neustále jsme se hádaly. Chlap nebyl skoro doma, nikdy neměl nic zakázaného, v těhotenství mi s ničim nepomohl a byl pořád v trapu a stejně mi řekl, že ho hrozně omezuju a že není spokojený. Sám mi tenkrát řekl, že když je sám tak je nešťastný, ale že se trápí i ve vztahu, protože nechce, aby ho někdo omezoval a vysel na něm. Co je moc, je příliš a není to zdravá láska ...

verysucha
11. črc 2020

Já bych ho brala hned 🤣👍

kamino
11. črc 2020

Tak to bych nevydýchala - jsem celkem nekontaktní typ a tohle bych nedala a zavání to citovým vydíráním a tvořením nezdravé závislosti..

jjasmina
11. črc 2020

Musela jsem si to přečíst ještě jednou, protože mi přišlo, že píšete snad o dítěti..

eeevee
11. črc 2020

To mi připomíná bývalého, to byl ale manipulativní narcis, vždy mi vyčítal, když jsem se k němu ve spánku obrátila zády, že to znamená, že ho ve skutečnosti nemiluji 🤦‍♀️🤦‍♀️ Každopádně si s ním promluv, věřím, že je to otravné, zkuste najit nějakou míru, která bude příjemná Vám oběma...jen pro zajímavost, on Tebe také masíruje, hladí, atd?

1772
11. črc 2020

A co kdyby měl soka - dítě? To není zrovna dobrá povaha pro manželství a rodinu. Nezmění se, všichni ve vašem okolí budou protivníci, i vlastní dítě.

orisek56
11. črc 2020

A dudlík by ho třeba neuklidnil? Nebo zoubky trápí? A nebo si tu někdo dělá psinu a chce mého krásného vlasateho trolika.

cilkat
11. črc 2020

Upřímně, jsem hodně nekontaktní. Tohle chování připomíná mého ročního syna... Uvažovali jste o dětech? Protože moje mazlici kapacity jsou značně překrocené už těma dvěma a kdyby to muž nechápal, už jsme asi dávno rozvedení (teda uznávám, že bychom neměli ty děti dvě, ale i tak... Nedokážu si toho chování představit u dospělého chlapa, ve chvíli, kdy mám na krku kojence, kterému to prostě nevysvetlis...)

aklin
11. črc 2020

Co bych dala za chlapa, který by se chtěl přitulit, mazlit se. Tvůj přítel je kapku extrem, ale je treba mu to vysvětlit. Az budete mit jednou spolu dítě, bude věčně naštvaný, že nemáš na něho čas. To bude mamánek.

aklin
11. črc 2020

Mě teď napadlo, oplácí ti to? Taky tě hladí, mazlí se s tebou?

editah222
11. črc 2020

Můj muž je taky hrozně kontaktní, mazlit by se mohl pořád. Já to taky považuju za otrávné, ale po 20letech jsem si už zvykla😂. Můj táta je taky mazel a můj syn taky. Vlastně můžu být ráda, vím, že spousta chlapů svou ženu nepohladi jak je rok dlouhý.
A manželova přiulnost nemá negativní vliv na děti. Spíš naopak.

zelenaesmolda
11. črc 2020

@eeevee
taky jsem mela tu cest zit s manipulativnim narcisem,diky bohu je to za mnou

eeevee
11. črc 2020

@zelenaesmolda já to naštěstí zažila jen mezi 19. a 21. rokem, ale i tak jsou to ztracené roky, kvůli němu třeba nemám skoro vůbec žádné kamarády z výšky, protože samozřejmě podle nej byli všichni debilové, se kterými se přece nebude zahazovat...

zelenaesmolda
11. črc 2020

@eeevee
jo,me zase predhazoval,ze se maji kamaradi postarat o nase dite kdyz se jim sveruju o tom,jak on se o sve dite nestara.Neustale na ne utocil a pritom sam v zivote nic nedokazal.

eeevee
12. črc 2020

@zelenaesmolda jako u nás by to dopadlo stejně, naštěstí mi to došlo, když jsme se dva týdny neviděli (dopisovali jsme bakalářky), byla jsem s kamarádkou na svatbě a cestou zpět mi došlo, jak dobře se ty dva týdny bez nej cítím...nikdo mi nic nevyčítá, ve společnosti můžu normálně mluvit (on mi byl schopen vyčíst každou větu, co jsem kde řekla nebo jak jsem se zatvářila), nebyla jsem neustále ve stresu, co zase bude špatně 🤦‍♀️ Po rozchodu to do týdne dal dohromady s jeho kamarádkou, o které jsem si myslela, že spolu něco pečou celou dobu, ale on zarytě tvrdil, že ne (mě z nevěry podezíral neustále) 😂 a teď chodí s holkou, o které vždy tvrdil, jaká je to tlustá husička a jak je hloupá... jen doufám, že se k ní chová lépe, než ke mě, ale moc tomu nevěřím 😔

zelenaesmolda
12. črc 2020

@eeevee
Ver tomu,ze nechova.Mozna ze zacatku aby ji namotal ale narcisove maji ten kolobeh tech vztahu jako pres kopirak.

llluckaaa
12. črc 2020

Tak to bych nevydržela. Přijde mi, jako bys popisovala mimino a ne dospělého chlapa. Chápu, že tě to vytáčí. Nějak jemně to s ním prober - že i ty potřebuješ čas jen na sebe, že ti to takto nevyhovuje a jak by sis to představovala ty.
Já si zas vzpomněla na svého ex, jak jsem se měla potkat po dlouhé době s kamarádkami a on mi vyčítal, že nepočítám s tím, že by šel s námi. Tak mu říkám, že by byl mezi námi jediný chlap. Prý by mu to nevadilo. Tak jsem mu musela natvrdo říct, že mně by to teda vadilo, že by poslouchal, co kamarádky říkají, ony by mluvily kvůli němu o něčem jiném než když jsme samy baby a že by to nebylo ono. Považoval za nutné mě tam doprovodit a pak všem říct: Nebojte se, já tu s vámi nezůstanu, Lucka mi to zakázala.

zelenaesmolda
12. črc 2020

@llluckaaa
ja treba nesnasim kdyz kamosky tahaji sveho chlapa vsude.jedna kamoska se se svoji kamoskou uz kvuli tomu prestala bavit protoze ho tahala vsude a ona pochopitelne nechtela resit nektere veci pred nim.

llluckaaa
12. črc 2020

@zelenaesmolda Tak to ji docela chápu. Mně se to ještě nestalo, spíš to párkrát dopadlo tak, že mě nějaký pár "adoptoval" a vzal mě někam samotnou bez partnera.

ariadna12
12. črc 2020

Pro mne je to velice asexualni chovani a cim vic by to po mne chtel, tim vetsi odpor by vyvolal. Pozor na citove vydirani. Jak si predstavuje dalsi zivot? Aby po porodu mimi treba neutekl za jinou, protoze nema klid a dostatecne neni vymazlen nebo aby ti to nevycital.