icon

Řešení problému s nemožností setkání s přítelem?

3. dub 2024

Dobrý den, mame s přítelem takový problém a nevíme co s tím… přítel teďka je na pracovní ubytovně, a já doma u rodičů, a my se nemůžem vůbec vídat, na tý ubytovně být nemohu, a on u nás doma taky nemůže být.. A peníze na hotely či něco jiného, proste nemáme…
Nenapadá vás něco ?

martinka_33
3. dub 2024

Vydrž mesic, dva, bude teplo a muzete se vidat venku, v přírode, ted jsou meze ještě studené.

autor
3. dub 2024

@martinka_33 Ano, to nás též napadlo, jen přemýšlíme jestli to není takové hloupé se vídat venku😀

lamiaaa
3. dub 2024

Už teď je hezky, můžete chodit ven. My jsme se s prvním přítelem vídali první tři měsíce vztahu jenom venku.

martinka_33
3. dub 2024

Je to v pohode, aspon pak budete mit ma co vzpominat 😉

adelisss
3. dub 2024

Auto nemáte? Jinak venku se přece nemusíte nutně svlíkat celí 😉

andelka
3. dub 2024

Jak hloupé? Myslíš,že všichni mladí mají luxus vlastního soukromého hnízdečka? Buďte trochu kreativní.

exbordelar
3. dub 2024

Ach, vyvolalas ve mne vzpominky na lesy a nepokosene louky....😇😁 Kdyz se chce, tak se neco vzdycky najde ☝🏼😃

mlynkova85
3. dub 2024

@exbordelar přesně a pak je celý život na co vzpomínat 😊

zuzkasim
Autor odpověď smazal
eviicka
3. dub 2024

Kolik vám je? Za nás randení jen venku (v knihovně, ve škole, sklepě paneláku...) bylo úplně normální a v létě pohoda. Pokud to je na nějakou omezenou dobu (ne roky) tak se to dá zvládnout a budou úsměvné vzpomínky.

petulkadodo
3. dub 2024

Za mého mládí jsme se taky setkávali hlavně venku, později pak byla fajn alternativa auto. Rodiče nebo sourozenci pořád doma, příležitostí na intimnosti v pohodlí postele bylo opravdu málo 😀

me_druhe_ja
3. dub 2024

Ještě teď si vzpomenu na krásný zánět mocaku po hodinovém válení na vlhké a studené hromadě podzimního listí...😀😀😀😀😀 To byly časy 😀

rejalin
3. dub 2024

@martinka_33 mé mladší Já by ti řeklo, že ani během jabloneckých zim nebyly meze tak moc studené, aby to bránilo mladé lásce 🤣🤣🤣

rnika
4. dub 2024

@me_druhe_ja Já teda hlavně na mravence 😅😁

merope
4. dub 2024

2 karimatky, 2 spacáky, 2 batohy, jedna celta a máte víkend pro sebe 🙂

l_
4. dub 2024

Kolik vam je? Proc pritel nemuze k vam?

Jinak myslim, ze dneska je moznosti spousta na randeni..

exbordelar
4. dub 2024

@merope presnee, akorat teda v teto dobe bacha na divocaky, maji mlade 😅

1pomnenka
4. dub 2024

Vídat se můžete neomezeně, jen s povalováním v teplém pelíšku nelze počítat. 😂