Zvládly byste to manželovi tolerovat?

27. říj 2023

Ahoj. Zajímalo by zdali by tu někdo z vás dokázal manželovi tolerovat návštěvy privatu, escortu, erotických masáži ve frekvenci třeba 3x za rok? Vím, ze každý máme hranice jinde ale zajímalo by mě zdali se v takovém vztahu dá žít pokud s tím ale jeden nesouhlasí a druhy to děla za zady, tají a lze.

uzivatelkapetra
27. říj 2023

Ne

jaja01k
27. říj 2023

Ne, já bych tohle nepřekousla.

uzivatelkapetra
27. říj 2023

Taky si zajdi za nějakým gigolem 3x za rok, uvidíme, co ti na to drahý řekne.

ronyx
27. říj 2023

Jak si sama řekla, každý máme hranice někde jinde. Já bych toto nezvládla.. Ne jen, že by mi vadilo, že spí s jinou, ale taky bych měla věčný strach, že něco chytnu 😁

lencaa11
27. říj 2023

Ne

amazienka
27. říj 2023

Ne

klokanka31
27. říj 2023

Ne

autor
27. říj 2023

@ronyx on se jinak chová totiž jako vzorný chlap ale todle je opakující se příběh a mě to popravdě dost nici ale i přesto pořad sbírám odvahu odejit

nikolite
27. říj 2023

Po pravdě tohle my přijde horší než kdyby ujel někde v baru .... Šel by navíc pokud by se to opakovalo.

irmamala
27. říj 2023

Záleží, jaký vztah bych k tomu chlapovi měla. S ex manželem to v té milostné oblasti nefugnovalo roky a když jsem se dozvěděla o jeho nevěrách, ani to se mnou nehnulo. Takže třeba v jeho případě by mi to bylo úplně buřt. V současném vztahu si neumím představit, že se vůbec otočí za jinou 😀 A proč to dělá? Je to nějaká obsese, platit si kurvy, nebo Vám to v posteli neklape?

autor
27. říj 2023

@irmamala asi nějaká porucha si myslím já. Jelikož sex u nás funguje a i celkové nás vztah funguje, proto nechápu proč todle děla. Navíc už jsme to řešili, mluvili o tom ale asi je to silnější nebo já nevím co si mám myslet.

amazienka
27. říj 2023

Co si máš myslet? Že je to hovado bez úcty k tobě.

22hanah
27. říj 2023

Ano, oplatila bych stejnou mincí, a pak od něho odešla😞 přeji šťastnější budoucnost🍀

autor
27. říj 2023

@22hanah když na todle nemám povahu a popravdě chci odejít s čistým štítem

amazienka
27. říj 2023

@22hanah A k čemu by jí bylo, kdyby se nechala vojet kde čím? Vždyť je to nechutný.

miryp
27. říj 2023

Ne, toto bych rozhodně netolerovala a vztah ukončila.

sinicka
27. říj 2023

Ne, netolerovala bych to, stejně jako by to mně netoleroval můj manžel. Slíbili jsme si věrnost. Buď já, nebo děv*y.

eldoradoh
27. říj 2023

ani náhodou

hani_na
27. říj 2023

Tak určitě bych šla do upřímné komunikace - proč, co je pro něj tím lákadlem a asi bych se ptala sama sebe, zda to náhodou nedokážu taky, když někdo pohlídá děti. Protože já mám tu sebereflexi, náš sex pod tíhou provozně operačního života není totéž a nesu na tom vinu taky.Pamatuju si tady na příspěvek s účtem na erotické seznamce, kdy dotyčný bral všechno, to byla šílenost, tohle je podle mě věc řešitelná, když budou oba chtít.

autor
27. říj 2023

@hani_na už jsme to opravdu několikrát řešili, ver mi. A já to opravdu nedám ani sama ani s nim. Nemám zkratka na todle povahu. Já mu dala opakovaně šanci a on opakovaně to porušil. A věcně se bát při jaké služebce toho zas využije to nechci. Jsem z toho už opravdu vyčerpána ale pořad se snažím zabojovat ale jak píšu, už jsem vyčerpána.

irmamala
27. říj 2023

Když už nevěra, tak mi bordel přijde lepší varianta, než milenky 😀 Pokud to řešit chce, tak se nějaká cesta určitě najde, i třeba formou terapie, kde by zjistil, co si tím kompenzuje. Ale pokud jen krčí rameny, že si nemůže pomoct a tím ta debata končí, tak to už je asi na sbalení kufru. Na druhou stranu, znám spoustu chlapů, kteří zajít si do bordelu berou jako zajít si na squash, prostě forma relaxace. Jejich ženy o tom ví-neví, hlavně to neřeší. Je o ně dobře postaráno, jak partneři i otcové fungují, tak co by se tím trápily.

hani_na
27. říj 2023

To je mi líto...Pak je opravdu čas na radikální řez, no. Já jsem třeba takovej trochu "magor" a můj manžel to ví. Pokud bysme se domluvili a on to porušil, už neuvidí mě ani kluky. Pokud stojíte několikrát prošlo, tak prostě nic jiného nepomůže😞

autor
27. říj 2023

@irmamala tak evidentně můj manžel todle bere také jako formu relaxace a já mu dost jasně už řekla několikrát, ze se mi to nelíbí a ze mě to trapi, ze mi to děla. Navic ještě osočuje mě z nevěry, přitom já mu nic za zady nedělám ani mu nedávám žádnou záminku. A aby se šel někam léčit to určitě nepůjde.

autor
27. říj 2023

@hani_na je to tedy strašně těžký udělat po tolika strávených letech takový krok, ale trápit se opravdu nechci. A kdyby to bylo obráceně a já todle dělala manželovi, určitě bych měla už sbaleny kufry.

hani_na
27. říj 2023

Proto já jsem zdrženlivá u rad typu: ihned rozvod. Chápu tu komplikovanost, v dnešní době i finanční stránka, děti, rodina, nechuť začínat znova atd. Pokud ale není soudný a navíc žárlivý, vlastně Ti to ulehčuje.. přeji hodně sil ✊

misha31
27. říj 2023

Nebude v tom nejaka sexualni praktika, kterou se ti boji rict?
Muj by sel jednou a okamzite by letel.

martinka_33
27. říj 2023

Na toto jsme si s muzem dali jasmá pravidla, zastávám názor, že co oko nevidí, to srdce nebolí, takze o takovych vecech nechci vedet, nesmim pojmout ani podezreni, nesmi zasahovat do rodinneho rozpočtu a do času stráveného s rodinou. Pokud bych na neco takoveho přišla, netolerovala bych to.

autor
27. říj 2023

@misha31 todle jsem si také dřív říkala a nakonec jsem to nějak prekousla a dala šanci to napravit. Bohužel teď vím, ze to byla chyba.

autor
27. říj 2023

@martinka_33 kdybych na to tenkrát ,,náhodou,, nepřišla tak by to asi bylo v pohodě jelikož manžel na sobě nedává nic znát ale bohužel, přišla jsem na to a od té doby si připadám jak ve zlem snu.

martinka_33
27. říj 2023

A rozhodne co muze jeden, muze i druhy a jestli o žarlí pro nic a sam se nehodla vzdat šlapek, to je hodne blbý... Kdyby muj muz žarlil ze jdu s kolegou na kafe, vadilo by mi ze jde on na kafe s kolegyni. Ale zazila jsem to, ex me podvadel a žárlil 🙄 no nechci blbe radit, ale uz je to ex 😁