icon

Dárky pro manžela. Co kupujete?

michaela_pol
25. říj 2020

Ahoj holky,
vím že je to pořád do kola. Ale přesto 🙈
Poraďte co kupujete pro vaše manželi, partnery...
Já jsem letos úplně bez nápadů 😔 a to musím něco vymyslet něco pod stromeček + narozeniny před a svátek hned po 🤦‍♀️

Strana
z2
tasimia
26. říj 2020

No jelikož vyšlo nové ps5, tak asi zřejmě to, básní o něm. Dálniční známku ( jako každý rok) a nějaké společné trička pro něj a pro maličkou, parfém.

prejeta_zaba
26. říj 2020

Společně jsme si vybrali velký dřevěný betlém. Přál si kvalitní meteoradar, tak asi ten. A zachutnala mu káva, takže nějaký menší kávovar. Kupovat spoďáry a ponožky, mi přijde, jako si nadělit pod stromeček pytlík rohlíků. Prostě všední, spotřební věc. Možná to někdo bere jinak, nevím, každopádně mě to štve už od dětství a manžel by byl asi hodně smutný z takového dárku. To radši jen hezký večer bez dárků než balík spoďárů. 🤦

iris92
26. říj 2020

Neviditelne pradlo (specialni tricka pod kosile), neco do kuchyne, diar

teruteru
26. říj 2020

@michaela_pol zatim mam erotickou houpacku a oral b IO kartacek

aklin
26. říj 2020

Už mám pro něj sportovní bundu na turistiku. A zároveň si pod stromek dame spolecny darek cyklotrenažér.

luc1979
27. říj 2020

Chtěla bych vás všechny pozvat na už tradiční "koníkovskou" charitativní dražbu výrobků místních členek. A třeba tam najdete i nějaký dárek pro toho svého, nebo si zamilujete něco jiného, nebo jen prostě pomůžete jinak.
Je to vždycky velká radost, být na straně přispěvatelů výrobků do dražby, nebo zabojovat a zkusit něco vydražit pro sebe, nebo jako dárek. Vybral by si podle mého každý. A i když si řekneš, "Nemáme na rozhazování, v dražbě se to šplhá moc vysoko", ale pomůže opravdu i relativně málo - stačí poslat jakoukoliv - byť si řeknete mizivou - částku na transparentní účet, který bude v charitativní skupince zveřejněn. Nemusíte se bát, tahle dražba má už letitou tradici. Já se jí účastním po několikáté. Více o dražbě si můžete přečíst v tomhle článku https://www.modrykonik.cz/blog/helulela/article/kazda-velka-vec-se-sklada-z-malickosti-fsup2f/ no a pak už stačí se jen juknout do skupiny s dražbou. 1. 11. 2020 to VYPUKNE!!!! TAK POJDTE VŠICHNI SEM: https://www.modrykonik.cz/group/4603/

marketanova
1. lis 2020

Já jsem nedávno pořídila pro manžela činky a oblečení do fitka.

kamino
1. lis 2020

Za normálních okolností lístky na koncerty, únikové hry, vouchery na dobrou večeři.. ted to bude asi nějaké nářadí , asi nový gril a vysněné monterky od Strausse 🙂

properjoey
1. lis 2020

Holky též by mi bodla rada. Přítel nepije, nenosí hodinky, nic takového, leta na paraglidu, takže žádný letecký zážitky, vodu nesnáší, takže žádný vodni zážitky🤦jediné, co mě napadlo, je funkční triko, který se mu rozpadá.ale má taky narozky a vánoce...fakt nevím co🤔všecko co potřebuje nebo chce, si kupuje průběžně a na novej padák fakt nemám 🤣

marketanova
9. lis 2020

U přítele je to lehké, beru mu vždy něco na cvíčo do fitka.

mon_88017
9. lis 2020

Letos jsem totálně bez nápadů a bez energie cokoliv echtovního vymejšlet, takže dostane fusky (bez fuseklí neni nadílka), triko a klobouk od Bushmana a zippo zapalovač. A za to, jak mě poslední půlrok sejří, by zasloužil akorát tak nakakat a vobronzovat 😀

marketanova
22. lis 2020

Manžel si nakonec vybral ještě činky a kouká i na nový rotoped, takže u nás bude bohatý ježíšek teda!!!

marketa11112
22. lis 2020

Já mám zatim sadu nožů, pracovní svítilnu a vypalovačku do dřeva. A stříhám ted pro manžela trika z látek,které jsem schánela během roku.

p.e.t.u.l.k.a
23. lis 2020

Taky vždy přemýšlim co koupit.Letos koupim poukaz dvedeci.cz zatim na 3 měsíce a mapu na travelmap.cz
a doporucuju stojanek s chilli - chillidoctor

karlisunka
19. lis 2021

Já jsem letos začala dřív nakupovat vánoční dárky a koupila jsem pro manžela rum , tedy rovnou degustační sadu rumů od shop.rumako.cz , je tam několik druhů rumu a ještě k tomu i dvě degustační skleničky. Perfektní dárek pro chlapa, jsem za něj opravdu ráda, že jsem ho objevila.

podaji
19. lis 2021

Dobré pití rum, kvalitni palenku, angry beards...

aneta15
19. lis 2021

@michaela_pol pokud trochu manualne pracuje tak já kupuju věci od Strausse. Jako jsou dražší ale neskutečně vydrží a hlavně pěkně vypadají. Jako montérky od Strausse jsou i sexy 😁😁😁😁letos jsem tam kupovala bundu, vestu a boty

kamino
19. lis 2021

@aneta15 Byli jsme o prázdninách v Legolandu a koukali jsme kolik lidí , včetně dětí chodí v oblečení od Strausse 🙂 Partner na jejich věci nedá dopustit, opravdu super věci, držáci a kolikrát ani nevypadají jako pracovní oděvy, přesně tak.

sweet81
20. lis 2021

Taky to mám těžký, co potřebujeme, tak si koupíme. Takže oba jsme nevěděli, co si přát pod stromek. Nakonec to bude oblečení, které by jsme si stejně koupili🙈 promanžela mám rifle, teplákovku, parfém. Pak koupím podhlavníky do sauny a nějaké aroma oleje, pak celé rodině sonický kartáček. Já si poslala taky odkazy na oblečení🤷‍♀️
Teď jsem měla kulatiny, takže od všech veledary, tak ono se pak špatně vymýšlí, co bych chtěla k ježíšku.

aneta15
20. lis 2021

@kamino můj manžel je na něj ujetej. Teď jsme jeli za Prahu na tu jejich výstavu. Byl tam jak já když jsem poprvé byla v Ikee 😁😁😁😁😁

petronelka20
20. lis 2021

@aneta15 ja koupila synovi monterky a softschellku k narozeninam, ma je uz za par dni, tak se tesim na jeho reakci 😂. Furt chtel byt jako tatinek (ten je tedy nosi bohuzel asi 90% casu). Pry si je moc preje a tesi se, az budou chodit stejne obleceny na vylety 😂🤦

Strana
z2