Dárky pro manžela. Co kupujete?
Ahoj holky,
vím že je to pořád do kola. Ale přesto 🙈
Poraďte co kupujete pro vaše manželi, partnery...
Já jsem letos úplně bez nápadů 😔 a to musím něco vymyslet něco pod stromeček + narozeniny před a svátek hned po 🤦♀️
Společně jsme si vybrali velký dřevěný betlém. Přál si kvalitní meteoradar, tak asi ten. A zachutnala mu káva, takže nějaký menší kávovar. Kupovat spoďáry a ponožky, mi přijde, jako si nadělit pod stromeček pytlík rohlíků. Prostě všední, spotřební věc. Možná to někdo bere jinak, nevím, každopádně mě to štve už od dětství a manžel by byl asi hodně smutný z takového dárku. To radši jen hezký večer bez dárků než balík spoďárů. 🤦
Neviditelne pradlo (specialni tricka pod kosile), neco do kuchyne, diar
@michaela_pol zatim mam erotickou houpacku a oral b IO kartacek
Už mám pro něj sportovní bundu na turistiku. A zároveň si pod stromek dame spolecny darek cyklotrenažér.
Chtěla bych vás všechny pozvat na už tradiční "koníkovskou" charitativní dražbu výrobků místních členek. A třeba tam najdete i nějaký dárek pro toho svého, nebo si zamilujete něco jiného, nebo jen prostě pomůžete jinak.
Je to vždycky velká radost, být na straně přispěvatelů výrobků do dražby, nebo zabojovat a zkusit něco vydražit pro sebe, nebo jako dárek. Vybral by si podle mého každý. A i když si řekneš, "Nemáme na rozhazování, v dražbě se to šplhá moc vysoko", ale pomůže opravdu i relativně málo - stačí poslat jakoukoliv - byť si řeknete mizivou - částku na transparentní účet, který bude v charitativní skupince zveřejněn. Nemusíte se bát, tahle dražba má už letitou tradici. Já se jí účastním po několikáté. Více o dražbě si můžete přečíst v tomhle článku https://www.modrykonik.cz/blog/helulela/article/kazda-velka-vec-se-sklada-z-malickosti-fsup2f/ no a pak už stačí se jen juknout do skupiny s dražbou. 1. 11. 2020 to VYPUKNE!!!! TAK POJDTE VŠICHNI SEM: https://www.modrykonik.cz/group/4603/
Já jsem nedávno pořídila pro manžela činky a oblečení do fitka.
Za normálních okolností lístky na koncerty, únikové hry, vouchery na dobrou večeři.. ted to bude asi nějaké nářadí , asi nový gril a vysněné monterky od Strausse 🙂
Holky též by mi bodla rada. Přítel nepije, nenosí hodinky, nic takového, leta na paraglidu, takže žádný letecký zážitky, vodu nesnáší, takže žádný vodni zážitky🤦jediné, co mě napadlo, je funkční triko, který se mu rozpadá.ale má taky narozky a vánoce...fakt nevím co🤔všecko co potřebuje nebo chce, si kupuje průběžně a na novej padák fakt nemám 🤣
U přítele je to lehké, beru mu vždy něco na cvíčo do fitka.
Letos jsem totálně bez nápadů a bez energie cokoliv echtovního vymejšlet, takže dostane fusky (bez fuseklí neni nadílka), triko a klobouk od Bushmana a zippo zapalovač. A za to, jak mě poslední půlrok sejří, by zasloužil akorát tak nakakat a vobronzovat 😀
Manžel si nakonec vybral ještě činky a kouká i na nový rotoped, takže u nás bude bohatý ježíšek teda!!!
Já mám zatim sadu nožů, pracovní svítilnu a vypalovačku do dřeva. A stříhám ted pro manžela trika z látek,které jsem schánela během roku.
Taky vždy přemýšlim co koupit.Letos koupim poukaz dvedeci.cz zatim na 3 měsíce a mapu na travelmap.cz
a doporucuju stojanek s chilli - chillidoctor
Já jsem letos začala dřív nakupovat vánoční dárky a koupila jsem pro manžela rum , tedy rovnou degustační sadu rumů od shop.rumako.cz , je tam několik druhů rumu a ještě k tomu i dvě degustační skleničky. Perfektní dárek pro chlapa, jsem za něj opravdu ráda, že jsem ho objevila.
Dobré pití rum, kvalitni palenku, angry beards...
@michaela_pol pokud trochu manualne pracuje tak já kupuju věci od Strausse. Jako jsou dražší ale neskutečně vydrží a hlavně pěkně vypadají. Jako montérky od Strausse jsou i sexy 😁😁😁😁letos jsem tam kupovala bundu, vestu a boty
Taky to mám těžký, co potřebujeme, tak si koupíme. Takže oba jsme nevěděli, co si přát pod stromek. Nakonec to bude oblečení, které by jsme si stejně koupili🙈 promanžela mám rifle, teplákovku, parfém. Pak koupím podhlavníky do sauny a nějaké aroma oleje, pak celé rodině sonický kartáček. Já si poslala taky odkazy na oblečení🤷♀️
Teď jsem měla kulatiny, takže od všech veledary, tak ono se pak špatně vymýšlí, co bych chtěla k ježíšku.
@aneta15 ja koupila synovi monterky a softschellku k narozeninam, ma je uz za par dni, tak se tesim na jeho reakci 😂. Furt chtel byt jako tatinek (ten je tedy nosi bohuzel asi 90% casu). Pry si je moc preje a tesi se, az budou chodit stejne obleceny na vylety 😂🤦

No jelikož vyšlo nové ps5, tak asi zřejmě to, básní o něm. Dálniční známku ( jako každý rok) a nějaké společné trička pro něj a pro maličkou, parfém.