Jak byste utratili peníze?
Jen takový dotaz. Kdybyste mohly utratit cca 200tis, co byste si koupily? Do čeho ty peníze investovaly? Mě nic moc nenapadá. ☹️ Dovolená v nějakém exotickém ráji, to jsem si vždycky přála, ale děti jsou ještě malinký takže s níma dovolená nee a bez nich bych si to zase neužila. Tak prostě nevím. Možná auto, to by se hodilo... Co vy. Jak byste si ty peníze užily?
Nový kozy 😂😎
Já bych šla na vysněnou dovolenou🙂
Dovolená. Pokud se to nehodí teď, může se hodit za pár měsíců či let, tak bych uložila či investovala a jela, až se to bude hodit. Já toužím cestovatelsky spíš po hedvábné stezce, transsibiřské magistrále a postsovětských zemích, což teď s prckem nejde a vím, že v budoucnu snad budu řešit spíš nedostatek dovolené než financí, tak já bych si dopřála dostupný luxus někde poblíž u moře, hoch nóbl hotel třeba v egyptě a vzala svoje rodiče, tchána s tchýní a neteř.
Já bych jela na Mauricius, pokud je dětem víc jak 3 ♥️
@nazka ne, jsem až takový exot, že ji chci projet tím vlakem. Kolega z Prešova říká, že mě takový hovadiny napadaj proto, že jsem nikdy opravdu vlakem nejela, ať si udělám výlet k nim, že si to pak rozmyslím😂😂😂 Zbytek ideálně pěšky. Exotika pěkný, ale já miluju Kavkaz a Čingize Ajtmatova😉
Rovnatka a mesic u more s chuvou pro deti a all inclusive jidlem. Jee to asi nestaci,,tak bez rovnatek 🙂)
Zvelebila bych zahradu. Potrebovali bysme plot a bazen dat do zeme.. Pak bych se chtela podivat na Bali. Investovala bych do zlata. Dve ste tisic dneska neni bohužel kdovi co..
Když už tady ale řešíme ty dovolený, tak já bych se jela podívat buď na Novou Guineu mezi domorodce, nebo na Antarktidu 🙂
Co takhle poslat to Charitě na Jižní Moravu a je po starostech 😉
Buď bych si koupila auto, anebo by to šlo na dům. Pokud chceš investovat, popřemýšlej nad akciemi nebo kryptomenami
Zaplatila bych si svou vysněnou stáj nebo bych si koupila koně, po kterém toužím. Těžko říct, jaké jsou Tvé zájmy. Pokud by mi něco zbylo, vybrala bych si dovču, kam bych mohla letět s celou rodinkou.
Koupila bych si pěkný foťák a obytný vůz🤣.
Dovolená, klidně s malými dětmi. All Inclusive někde v ráji...
Nechala bych si odsát tuk v břiše, bocích, stehnech, možná trochu botoxu do tváří a pokud bude mi něco zbylo, tak bych si nakoupila hadry, zašla k holi'i, kadeřnici, případně nějaký Wellness.... Mám pocit, že by mi ty prachy i pochyběli🤣
Me je přes 40 v mladších letech bych uvažovala jako ty, v mém věku bych peníze ulozila na sporici ucet a pomalu k nim pridavala měsíčně další částku a šetřila bych, já na dřívější odchod do důchodu nebo pro dite, abych mu mohla jednou pomoct vstoupit do života bez zadlužení, nebo v životě se může stát cokoliv opustí té manžel, přítel budeš chtít od něho odejít a každa nasetrena koruna se potom hodí
Tak jsem zpočátku nevěděla, za co bych to utratila a pak to začalo vyskakovat - zabudovaný bazén nebo vířivka, zimní zahrada, výstavba garáže, dokončení a zvelebení zahrady, novější auto, Maledivy...milion je málo 🤷
Nový prsa, liposukce, lifting a prodloužení vlasů. No nevím, to by těch 200 000 ani nestačilo.
chybí mi doplatit úvěr, necelých 100.000,-kč, tak bych to poplatila a za zbytek bychom si dopřáli pěknou dovču a nějaké výlety po zbytek prázdnin.

Koupila bych si na leden zájezd na Tenerife. Teď jsem těhotná, porod na spadnutí, ale už mě svrbi krosna 😅😅 na Tenerife si chci vylézt na Pico del Teide. Na 14 dní, pro dva dospělé a dva mrnousy by to byla paráda. Cestovani s dětmi mě neobtezuje, naopak, má to nové rozměry. Co by zbylo, odložila bych na cestovatelsky účet, za dva roky chceme s manželem do Lehu a vylézt na Stok Kangri. Jo a kompletně bych obnovila svoje spodní prádlo, to ale mám v plánu po porodu stejně.