icon

Kdy se vrací daně?

mollynka
2. kvě 2017

Ahoj holky, už vám vratili daně letos? Už je 2.5. a nám pořád nic ☹ a měli jsme vše vpořádku, byli jsme dokonce tam,po vyplnění a paní řekla ,že vše vpořádku vyplněné.

linee
•
2. kvě 2017

@mollynka nam uz jo,ale urad ma cas do konce kvetna,takze urcite vam jeste dorazi.Na ucet vraci rychleji

mollynka
autor
•
2. kvě 2017

@linee čekám to na účet a pořád nic ☹ tak snad jo

nita1984
•
2. kvě 2017

Manželovi také přišly minulý týden. Pokud se nepletu mají 30 dní od podání..

mollynka
autor
•
2. kvě 2017

Podávali jsme 20.2. už .Každýho koho se ptám, už mají. Nemůže být něco blbě a nedají ani vědět?

nita1984
•
2. kvě 2017

@mollynka nebylo by lepší zavolat na FÚ? My ti tady asi těžko poradíme

mollynka
autor
•
2. kvě 2017

@nita1984 my tam volali, ale manžela odsekla,že mají čas a víc se s ním nebavila.Tak když nevíte, vpohodě, jen sem zkoušela,jestli stím někdo nemá zkušenost.

alicie_k
•
2. kvě 2017

Mně přišly peníze dnes, podávala jsem přiznání až na poslední chvíli, tak jsem to čekala i později.

linee
•
2. kvě 2017

@mollynka je jedno,kdy podas,zavisi na ochote FU a kolik toho maji.Posledni lhuta je 31.5.:(mne jednou prisel preplatek az kolem 20.5.,ale byla to Praha

mollynka
autor
•
2. kvě 2017

@alicie_k fakt? Tak asi teda dorazí. Jako nespěchám nato,jen si řikám,že kdyby bylo něco špatně,tak jestli by dali vědět .Tak jste mě uklidnila,že vám přišly dnes,děkuju 🙂

mollynka
autor
•
2. kvě 2017

@linee taky sem Praha,tak to koukam trvá,tak děkuju za uklidnění, budem čekat 👍

alicie_k
•
2. kvě 2017

@mollynka Není zač, já jsem ráda, protože jsem byla na PN, teď jsem přecházela na MD, takže se mi to hodí 🙂

vanule
•
2. kvě 2017

@mollynka přímo na finančáku nám paní řekla, že na to mají termín do 3.5. (což je zítra) a většinou ač doklady odevzdáme koncem února, tak na účtě jsou peníze "až" 2. května

mollynka
autor
•
2. kvě 2017

@vanule děkuji. Dnes nic,tak uvidime zitra 🤷🏻‍♀️

xpila
•
2. kvě 2017

@linee Poslední lhůta rozhodně není 31.5., to sis o měsíc spletla 😉

@vanule Ono to totiž není 30 dní od podání, ale 30 dní od uzavírky.

@mollynka Mně přišly minulý týden (Praha 4).

edeltraut
•
2. kvě 2017

Mne zatim taky neprisly, ale pani rikala,ze posilaji jeste dnes,pocitam,ze zitra to budu mit na uctu. 🙂

lucie_nj
•
2. kvě 2017

Ahoj, mě daně vracel zpátky rovnou FÚ a už je mám na účtě více než 2 týdny 🙂 prý jsem jedna z těch šťastných 🙂 původní informace byla v první polovině května 🙂

mollynka
autor
•
2. kvě 2017

@edeltraut tak to ja taky doufám 🙏🏼

semicvetik
•
3. kvě 2017

Jsem z Prahy 10 a taky čekám🙂
(podávala jsem 8.3 )

mollynka
autor
•
3. kvě 2017

@semicvetik tak to jste mě taky uklidnila 🙂 Koukám,že nato maji čas 🤷🏻‍♀️ Ach jo

titis
•
3. kvě 2017

Mě teda zatím pořád nic nepřišlo, všem okolo už ano. ☹

mollynka
autor
•
4. kvě 2017

@titis Tak nám už přišli včera 🙏🏼 Hurááá. A FÚ nám řekli,že 3.5. teprve hromadně odesílají

lucie_91
•
4. kvě 2017

Nám přišly před 3 týdny