icon

Svěření dítěte do péče. Mám u soudu šanci uspět?

neznamaosoba123
6. čer 2023

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mám nějakou šanci uspět u soudu.
Když synovi byl rok byl svěřen do péče otce po domluvě.
Teď je synovy skoro 5 let a nemá povinnou školní docházku ani praktického lékaře. O syna se stará jeho babička a otec na něj kasle ten zná jen diskotéky a kamarády.
Já souhlasila se svěřením jelikož psychicky jsem ze všeho byla špatná a vím,že bych výchovu nezvládla.
Jelikož o všech těchto nových informací mě informoval ospod hned jsem podala návrh na svěření do péče.
Neměla jsem ani tušení co se děje jelikož my syna zakazují vídat.
Teď mám dalšího syna 1 rok a vše máme v pořádku syn má vlastní pokoj plno hraček a všeho dost
Děkuji moc za odpovědi

Strana
z8
ai30
7. čer 2023

@lichozroutsudy Ale prosimte 🤦‍♀️🤦‍♀️

bara88
7. čer 2023

@neznamaosoba123 takže ty si chtěla děti i když si nevedla spořádany život a neměla si prostředky na to se o ně postarat?prý děti jsou dar,to si snad děláš srandu ne? A co tvůj první dar .chudák

orchidis
7. čer 2023

@dashyyy Jj, rozumím, jen jsem komentovala, tu správnou poznámku, že by to chtělo více pokory. Jo. Chtělo. Ale... dokud jsem nechodila v jejích botách, nesoudím.

orchidis
7. čer 2023

@lichozroutsudy A pořád... rádoby arogantní nadřazenost. "Pologramotné maddame..." Haha... Umíš něco víc, než kopat do holky z evidentně velmi sociálně slabého prostředí? Máš na víc? Máš průměrně zvládnutou gramatiku. Ano. Ale co jsi za člověka?

lichozroutsudy
7. čer 2023

@orchidis Co presne jsi nepochopila na vete, ze si mas jit po svem?

suzanna123
7. čer 2023

@lichozroutsudy a že jsi nešla ty, když tě poslala zakladatelka? A supr, že ti jde gramatika a umíš švédsky - sice nevím, proč máš potřebu to tahat do téhle diskuze, ale aspoň něco, když úroveň máš tak na pavlač

zekrt
7. čer 2023

Nestačím zírat, jak jsou tu některé ženské zlé. 😞

lichozroutsudy
7. čer 2023

@suzanna123 Ani ty jsi nepochopila tak jednoduchou vetu? Tak ja ti to napisu jeste jednou, treba to zabere, kdyz to bude graficky vyrazne. J-D-I S-I P-O S-V-E-M. Lepsi?

suzanna123
7. čer 2023

@lichozroutsudy já si zásadně chodím po svém, což se poněkud vylučuje s chozením na doporučení někoho jiného. Logika - ta ti taky něco říká, nebo umíš akorát šikanovat a zastrašovat? Jo a švédsky.

lichozroutsudy
Odpověď byla odstraněná
suzanna123
7. čer 2023

@lichozroutsudy takže jenom šikanovat a zastrašovat. A ještě dost trapně 🙂

marimanta
7. čer 2023

@lichozroutsudy promiň, většinou se tu snažíš působit jako oduševnělá, zakládáš zajímavá témata, ale v téhle diskusi vystupuješ jako pako...

suzanna123
7. čer 2023

@marimanta přesně tak - snaží. Ale to není poprvé, co tu tohle předvádí, takže ta reálná úroveň je evidentně o dost jinde.

zelenaesmolda
7. čer 2023

@orchidis
Kdyz jsem ze socialne slabeho prostredi tak si nebudu porizovat 2 deti.

ai30
7. čer 2023

@lichozroutsudy ja doufam, ze si tohle zitra prectes a bude ti alespon tak trapne, jako je nm za tebe...

klokanka31
7. čer 2023

@zelenaesmolda
Třeba ale nemusí být ze slabého prostředí. V příbuzenstvu máme jednu která se na dítě vykašlala už od novorozence. Prý laktační psychóza. Jenže holce už je 16, celý život se o ní stará babička s dědou, a její matka prostě jen nemá zájem. Přitom sama byla vychovaná v plnohodnotné rodině.

zelenaesmolda
7. čer 2023

@klokanka31
I to je moznost.Ze proste bylo snazsi utect a zalozit novou rodinu.

lichozroutsudy
Odpověď byla odstraněná
lichozroutsudy
7. čer 2023

@suzanna123 Realna uroven je presne takova, jakou si zaslouzite. Dale uz se k tem vasim kvakancum nebudu vyjadrovat, nemam na vas absolutne zadnou naladu. Klidne si tu muzete zvanit do aleluja. Ale beze me.

Hejdå.

ai30
7. čer 2023

@lichozroutsudy Ja si stojim za tim, ze si myslim, ze mas mrtvicku, protoze jinak nechapu, proc sem najednou pises svedsky 😅 Ta neexistujici empatie a naprosta ignorace jine zivotni reality, nez ja ta tva, to je tvuj standart, za tim diagnoza nebude. Tak cau

klokanka31
7. čer 2023

Vy co se autorky zastáváte, dokážete se vcítit do toho kluka? Viděli jste někdy člověka, na kterého se máma vykašlala? Takový člověk mnohdy potřebuje psychologickou pomoc i v dospělosti. Jediný chudák v této celé situaci je ten kluk.

zelenaesmolda
7. čer 2023

@ai30
A autorka ma nejakou empatii vuci svemu synovi,na ktereho se vykaslala a vesele si mezitim poridila dalsi dite?

miryp
7. čer 2023

@klokanka31 samozřejmě, že ano a také jsem se k tomu vyjádřila, ale nechovala jsem se u toho jako blbka. A o to tu jde - o tu formu a o umění pochopit, kdy stačilo a neléčit si své vlastní mindráky na někom druhém.

ai30
7. čer 2023

@zelenaesmolda Jo, ma. Ale to ty nikdy nepochopis ani nemuzes poradit, tak vubec nechapu, proc se tu rozcilujes a ryjes...

ai30
7. čer 2023

@klokanka31 No a on je taky ten jediny, o koho tu jde. U autorky se bude mit lip, nez se ma momentalne u otce/babicky. Tak kdyby vam slo o toho kluka, poradily byste jak ho dostat do pece. Vam ale o to dite nejde, chcete si tu jen vylecit mindraky anonymnim plivanim na internetu.

suzanna123
7. čer 2023

@lichozroutsudy ale houbelec. Úroveň buď máš, nebo nemáš 🙂 Ve chvíli, kdy se projevuješ jako žumpa, prostě ukazuješ, jak jsi na tom reálně. A je fuk, jak moc si jindy dáváš záležet. Něco jako když skutkovou zamaluješ pruhy… Nazdar.

marimanta
7. čer 2023

@klokanka31 asi jo, mám doma dvě takové děti. A vím, jak strašně důležité pro ně je kontakt s biologickým rodičem.

klokanka31
7. čer 2023

@ai30 Ale kde máš jistotu že se u autorky bude mít líp? Samozřejmě by to bylo to nejhezčí, kdyby kluk získal mámu která ho bude bezmezně milovat. Ale mnohdy to tak bohužel není.

bara88
7. čer 2023

@ai30 tvl jak můžeš vědět že se bude mít u matky lépe?do teď nejevila zájem ani neví že dítě nemá pediatra ,prostě o něm ví úplně kulové, pět let na to dítě kašlala

marimanta
Odpověď byla odstraněná
Strana
z8