Převlékáte děti do pyžama na denní spánek?
Ahojky, převlékáte na denní spánek děti do pyžama? Já vždy jen sundám tepláčky a ponožky a kamarádka na mě kvůli tomu nechápavě hleděla. Tak chci jen zjistit, jestli jsem jediná takto „nenormální“ 🙂 Všem moc děkuji za odpovědi. ❤️
@eva212 Když už přes den usne, tak má denní oblečení (tričko a tepláčky). Nic nesundávám,nic nepřevlíkám. Na noc má pyžamko.
Nechavam v čem je, pokid neni extra zvlášť špinavé, talze normálně puncosky/tepláčky, tričko... Pyžamo pouze na noc
Normálně domácí oblečení - tričko (body) + tepláky (legíny). Po příchodu domů vždycky děti převlékám komplet včetně ponožek, tak v tom nevidím problém.
Přes den spí v domácím oblečení, které má zrovna na sobě 🙂
Nechávám body nebo tričko (pokud se neumaže nebo nepolije u jídla), vyměním tepláčky (máme dvoje slabší a volnější v pase, na denní nošení padají, na spaní stačí), případně svléknu mikinu.
Na noc pyžamko nebo overal, čisté ponožky s volnou gumou. Na denní spaní jsem nikdy nepřevlékala, na noc až někdy koncem šestinedělí 🤷♀️
V tom v cem je. Ale mam kamaradku, ktera prevlikala do pyzamka.
Doma jsem na denni spani nikdy neprevlikala. Vlastne jednou jo, mwla nove pyzamo a chtela ho vyzkouset. Stejne neusnula😂😂😂
Novorozenec - vecer po koupeli ci pred spani jsem oblekla ciste a vetsinou v tom byl do dalsiho koupani. Nemela jsem blinkajici deti, uf.
Kojenec - uz na noc extra overal, pres den spal v tom v cem byl
Batole - pyzamo ci overal a pres den max sundat teplaky a omrknout stav vrsku 😅
A pak uz se na me obe deti vyprdly a pres den nespaly 😆
V čem usne, v tom spí, prostě oblečení na doma, prevlikam až na noc.🙂
Sundavam spodek. Přes den tričko/body a ponožky. 🙂 Oba spí ve vaku, starší už má velkou postel a tak má pytel s nohama, aby mohl vylézt a normálně dojít a nezabil se. 😀
V tom v čem je, stejně když byla menší, spala v kočárku venku, teď odpoledne spí na gauči, do peřin chodí jen na noc.
Když byl syn miminko, tak v tom, v čem byl, což byl v naprosté většině stejně overalek. Když už je pohyblivější a umazatelnejsi, tak nechávám bodycko a dávám polodupacky nebo puncochacky. Dcera už nosí normální oblečení (tepláky nebo legíny, tričko), tak ta se i na spaní přes den převléká do pyžama. Na noc oba pyzamka.
V tom čem je, pokud nemusím převlékat po obědě :D :D
Spát odchází v denním oblečení. Většinou po obědě dostane čisté tričko, podle potřeby tepláky/ punčochy protože je po obědě umazaná.
V posteli si sama sundá spodní díl ( občas i s plínkou 😃), jindy spí oblečená.
Sundavam jen tepláky a ponožky. Spí ale v obýváku na gauči, ne v posteli.
Já jsem ráda, když usne a je mi jedno v čem :D. Většinou převlékám až na noc.
@eva212 to teda vážně ne 😬 To má kamarádka první a má nějak moc volného času ne? 😂 Malá chodí spát v čistém, takže aby nebyla umazaná od jídla nebo mokrá, politá pitím, to kdyžtak převléknu. Ale jak vstane, už v tom oblečení funguje do další nehody, velice vzácně až do večera. 😀 A snažím se jí dávat spát buď v tepláčkách s volným pasem (vysoký pas bez gumičky) nebo jen v bodyčku a zapnu jí do spacího vaku. Pokud je zrovna čistá a má na sobě něco, co se mi jeví pohodlné, tak jde spát rovnou tak jak je. Nebo jen sundám ty gatě a zapnu do spacáku. 😁
vůbec nechápu, proč bych měla převlíkat, jako pro pocit, že spí v pyžamku? nebo aby mne nepomluvila sousedka, že usnul v tom, v čem leze?
Buď sundavám malé leginy a někdy ani to ne a dám tak, jak je přes den. Spí 2-3x.. starší chodí po obědě a ten jde taky tak jak je, nebo si jen sundá tepláky. Ve školce pak má klasicky pyžamo.

@eva212 do pyzama ne, dam proste po obědě ciste tričko (bodycko)
Starší má tričko a kalhotky
Malý má bodycko s plenkou
Pyzamka mají jen na noční spinkani