icon

Co dobrého a špatného zdědily vaše děti?

klokanka31
19. zář 2022

Hodím sem téma pro odlehčení, třeba se u toho i pobavíme 🙂
Co dobrého a naopak špatného po vás děti zdědily? 😃

konidana
Autor odpověď smazal
victress
19. zář 2022

dluhy a nemoci☹

malinkata
19. zář 2022

Dcera prorizlou hubu po mě a po tátovi oči. Je jí 13 a jeho vlastnosti zatím nevidím.
Syn po mě je trdlo, nechá sebou orat a po otci je vzteklej

lv
19. zář 2022

Po mně třeštiprdlo, po muži nadání na sport a druhá po mně lemra na pohyb a po něm obličej (a urputnost).

alpakovo
19. zář 2022

Tak po mě mají rozhodně lásku k hasičskému sportu, po obou mají hudebni sluh. Nejstarší ma po tatínkovi problém i/y, prostřední má po mamince lásku ke knihám. Nejmladší zatím pouze tu hudbu. Jo a vzhled mají všichni 3 alá tatínek, tam sem si ani neškrtla

klokanka31
autor
19. zář 2022

@alpakovo To naše malá je vzhledem celá moje kopie (dle fotek z dětství), jen oči má po manželovi (a to mi je teda trochu líto 😕 )

tasimia
19. zář 2022

@klokanka31 No po mě ma pusu😂. Začíná být stejně tvrdohlavá jako ja, umi si prosadit svoji a miluje knížky jako já. Po taťkovi - je jeho kopie, ale úplně. Už ted ji baví nářadí, vypínače atp.(asi jako to ma každé dítě) takže bude elektrikářka po něm :D.

klokanka31
autor
19. zář 2022

A jinak naše zdědila po mě netrpělivost, tvrdohlavost, lásku k puzzle, logický myšlení, a že se ráda rozdělí (když jsme třeba u mých rodičů a dostane sušenku, tak chňapne jednu i pro mě, a pokud je jen jedna, tak mi půlku dá - ale dělí se teda jen se mnou 😊). Po manželovi má zatím jen oči...

treasurka
19. zář 2022

jedna urputnost, tvrdohlavost, vytrvalost, dobrodružného ducha, složitou povahu, postavu, syn oči, další tvar obličeje a úsměv, mimino zatím vypadá jako malá já

ajja87
19. zář 2022

Starsi po mě bojacnost, trochu lenost (ale tu si nechci pripustit ani u sebe🤣), ale tim se pojí i to, ze je po manželovi flegmatik, talze vražedná kombinace a me to vytáčí na 200%🤣a po manželovi jeste matematické schopbosti a uvažování no a samozřejmě podobu, mladší je ještě malá, tam se to ještě špatně odhaduje, ale zatím to vypadá na podobu po mě a vzteklost😁

eiliko
19. zář 2022

@klokanka31 mám dvě dcery, jsou si v něčem neuvěřitelně podobné (blond vlasy, velké modré oči, nos jako knoflík -to vše po mě, úsměv po mém muži), ALE! Starší dcera hubenou atletickou postavou, oválným obličejem celý manžel, osobnost celá já (hodně emotivní, rychle vybuchne, ale zároveň velmi empatická, starostlivá), mladší dcera má můj kulatý obličej i postavu asi zdědila po mě (stehna a zadek jsou prostě moje), povahou je zase celý manžel (věčně usměvavý flegmatik) 😆

95newmommy2020
19. zář 2022

Syn je naštěstí celej já fyzicky. 😄 A povahove celej manzel. Pohodlnej, dobře spici flegmatik, kteryho kam posadis tam najdeš. 😄

emillyhk
19. zář 2022

Zatím je to mrňous, určitě se ještě vybarví, ale vzteklý je po nás obou (já z toho vyrostla, tak snad i syn 🙈), vytrvalý, klidný (ve smyslu kam ho posadíš, tam ho najdeš) a samostatný po mě, smíšek a trochu hrr po manželovi. Když se narodil, tak se všichni smáli, že jsem porodila manželovu kopii včetně ďolíčků ve tvářích a vrásky na čele. Vlasy má jemné po mě, barvu máme taky stejnou, ale husté je bude mít po manželovi. Tím, že většinu času komunikuje se mnou, dost napodobuje moje chování, momentálně významný povzdech 🙈😂😂

daasqua
19. zář 2022

Obě děti bohužel po mně vlasy :-/ Mám jemné hnědé a stále vypadavající chmýří, manžel naprosto luxusní megahusté černočerné vlasy. Obě děti moje modrozelenošedé oči. Nos naštěstí kratší než můj. Obecně jsou dost po mně, po tátovi málo, to spíš dost po tchyni 😀 U dcery přesně poznám, co si myslí, jsme duševně propojeni a v něčem je jako já, takže ji jediná já chápu. Obě děti celkem dobře spí a mají spánek rádi. Já mám taky spánek ráda, ale nedaří se mi usínat a mám s tím problémy. Když se vztekají, tak říkám, že jsou po tátovi 😀 Já se prý podle slov babičky v dětství nevztekala (což si i pamatuji, mám vzpomínky od 3 let). Ale stejně jako já celkem málo nároční. Vysocí budou po nás obou, dcera bude mít asi taky ženskou postavu do X jako já. Dcera je levák, netuším po kom.

kakba
19. zář 2022

Po me maji pipinu.😀

la_amanita
19. zář 2022

Krevní skupinu a dlouhý špičatý jazyk. Syn i oči komplet i s řasama. A taky hnusné nehty na prstech rukou, chudák.

emillyhk
19. zář 2022

@emillyhk Jo, a po manželovi má to, že když se zamyslí, nimrá si kůžičku u nehtů 🤦‍♀️😬

95newmommy2020
19. zář 2022

@kakba Tak tys to zabila 😂

pampeliska1313
19. zář 2022

V roce a kousek toho asi nemůžu moc hodnotit.:D má můj obličej, přesně můj úsměv a výraznou mimiku. Vyjma očí, ty má přesně jak manžel. A taky “senilní čelo” jak říkáme doma. Má na něm “vrásky”. Je hodně “urputnej po mamince” prej. ) rád se předvádí, což jsem v dětství měla taky. Na možný výtvarný vlohy po mně nebo lásku k historii a talent na jazyky po tátovi si budu muset počkat.🙂 a pravděpodobně bude po manželovi vysokej a hubenej, už teď má dlouhý nohy, ale buřtíkový prsty na rukách který jsou kratší má zase po mne…:D

aaaa15
20. zář 2022

@klokanka31 Dcerka je vzhledově cela manzel, po mě má jenom oči a barvu vlasů. Je i klidas po manželovi a je zatím i po něm zatim dost neprubojna. Akorát histericka je po mně 😀
Syn je zase spíš do mojí rodiny. Podobou od manžela moc nemá, když se narodil, tak to byla moje 100% kopie. Povaha se zatím moc hodnotit nedá (má rok a 3 měsíce), ale je pěkný divoký, to já jsem prý byla jako dítě taky.
Občas v legraci říkám, že jsem každému z nás porodila jednu kopii 😀

krisstina93
20. zář 2022

Straší syn snad nic, ten je kopie svého otce, možná tak nějaké zájmy, ale to spíš ode mě okoukal než zdědil :D mladší syn je zas moje kopie :D hlavně vzhledově, ale i třeba grimasy, smích atak má moje :D akorát je jiná povaha, je hodně vzteklý, to mám zas po mojí mámě 🤣 u dcery zatím nevíme, má skoro 8 měsíců, podobná neni nikomu a chování se ještě moc posuzovat nedá, ale vypadá že bude takovej salamista po mě :D

izz76
20. zář 2022

Jedna po mě zdědila odpor k míčovým hrám,druhá antitalent na matematiku. Jinak jsou skvělé a v mnoha směrech lepší nez já😍

jane46
20. zář 2022

To se ještě uvidí, ale už teď mi dcera fušuje do vaření, tvoření a kladívko drží v ruce lépe než kdejaký kluk. Celá já 🙂 A to je jí 4,5 roku.
A synovi držím pěsti, ať miluje judo jako táta. No a určitě má stejnou fantazii na DnD jako on. To bude zase jeho kopie, hádám i vzhledem. Jdu si najít druhou práci, protože jestli tátu přeroste o ty 4 cm a bude mít fakt dva metry a sní toho stejně jako on... ajaj 😀

ester_ka
20. zář 2022

Starší podobu a lásku ke knihám, mladší schopnost snadno navazovat vztahy 😁

apokalismus
20. zář 2022

@klokanka31 pubertu úplně stejnou jako jsem měla já...🤦 Karma je fakt zdarma 😂😂😂