icon

Hledání klíčů k tajemným knihovnám. Připojte se!

darkwitch
6. bře 2023

Kdo luští tajemné knihovny https://www.martinus.cz/tajemneknihovny ? Pojďte se podpořit v hádání.

1772
27. bře 2023

Dnes jsem to musela vygooglit. Bohužel tohle nesleduji a nečtu, ale možná to zkusím.

vladienka
27. bře 2023

@mon_88017 ja mam pocit ze tento rok to vymyslal tym 20 rocnych geekov 😄

tajemneknihovny
27. bře 2023

@vladienka sakra tak to bych to pak mela vedet…a ono nic 😂

anakolut
27. bře 2023

Dalo mi to zabrat. Bez vašich nápověd bych to nezvládl a. Přijde mi to hrozně nevyrovnané. Některé dny jsou snadné a některé jen pro vyznavače určitých žánrů.

darkwitch
autor
27. bře 2023

Dneska zatím nic, ale ta nápověda sedí asi tak na 90% fantasy sérii 😂

tajemneknihovny
27. bře 2023

tak mam…ale pffff 👎🏼 dilo uplne mimo me, znam jenom hlavni postavu, a ta to zrovna neni…takze google. dnes hruza des i pro mladsi ctenare teda (za me) 😅

darkwitch
autor
27. bře 2023

Jo aha, tak zrovna tuhle postavu bych k těm devadesáti procentům nepočítala 😂

lucyjes
27. bře 2023

@tyname mám to úplně stejně 🤩

uzivatelkapetra
27. bře 2023

Jsem poněkud v lese tak přijímám šťouchance 🙂

mon_88017
27. bře 2023

Tak dneska zase za pomoci gůglu, páč to neznám 😅

mon_88017
27. bře 2023

@tajemneknihovny měli udělat dvojí luštění, jedno pro dříve narozený a jedno pro ten zbytek 😀 😀 😀

darkwitch
autor
27. bře 2023

@lucyjes @tyname a taky se vám hůř luští srdcovky nez neznámé knihy?

darkwitch
autor
27. bře 2023

@vladienka já si úplně nemyslim že jsou to knihy pro současné dvacítky, myslím že ty už mají jiné knihy, tohle jsou knihy když nám bylo dvacet...

uzivatelkapetra
27. bře 2023

Tak už mám, na databázi knih někdo napsal národnost autora... víc už nemusel.
Každopádně tohle jsem kdysi odložila, fakt mě to nebavilo a to tento žánr mám jinak ráda.

tajemneknihovny
27. bře 2023

@mon_88017 jeste to tak..ja prave vzdycky poznam ta dila ktera jsou i starsi jak ja, ale ty ze soucasne doby ktery jsou spis pro mou vekovou kategorii nedavam vubec 😂

elwe
27. bře 2023

@darkwitch přesně, dnes ráno jsem byla bez nápadu, přitom jsem to četla asi před rokem a i viděla seriál. Před chvílí mi to naštěstí docvaklo.

viiix
27. bře 2023

Já teda miluju ten seriál :D knihu jsem odložila asi po 10 strankách. A bylo to pro mě těžký.. :D možná nápovědy ve 12 by pomohly... ale pomohla mi nápověda v jiném forum:D

swan42
27. bře 2023

Dneska necetla, nevidela, jen slysela, ze to existuje, ale napadlo me to, ze to bude nejaky fantasy... tak jsem si jen vygooglila postavy a zkusila 😅

anyyyn
27. bře 2023

@darkwitch náhodou, já znam většinu a polovinu dobře🙂. A jsem ročník 2003😅

anyyyn
27. bře 2023

@viiix tak to mam přesně naopak. Knihy miluju a seriál jsem nedala ani 1. sérii

anyyyn
27. bře 2023

@viiix tak to mam přesně naopak. Knihy miluju a seriál jsem nedala ani 1. sérii

vladienka
27. bře 2023

Tak google pomohol.. ale ako kazda fantasy okrem Harryho Pottera to ide mimo mna 🙈 ale zachytila som niekde ten nazov, tusim na Netflixe

atomix
27. bře 2023

Děvčata, pojďte s nápovědou. Zatím jste nenapověděly :D

uzivatelkapetra
27. bře 2023

@atomix mám jednu, dle mě obrovskou, radši asi do SZ

rebe
27. bře 2023

Nečetla jsem to ani neviděla, ale znám obrázky. Za mě by asi hodně velká nápověda byla, že ty vlasy vlevo dole nejsou dívčí.

atomix
27. bře 2023

@uzivatelkapetra @rebe Díky, mám to. Ale kniha i seriál šly mimo mě.

elwe
27. bře 2023

@rebe a to já si teda myslím, že to jsou její vlasy, přestože on má podobnou barvu

rebe
27. bře 2023

@elwe Já nemám nejmenší tušení, jak vypadá ona, znám jen jeho a díky jeho obrázku mi došlo, že to bude ono.

louis0106
27. bře 2023

Ahoj, nemohl by mě taky někdo nakopnout? Mě ze seriálu s jednorožcem napadá jen My little pony 😅 a taky nezvládám vyluštit 23.3., ani nápověda zelené světlo nepomohlo. Děkuji jestli někdo poradí

tyname
27. bře 2023

@louis0106 Jednorožec je spíše pro sklání fanoušky, na toho bych se úplně nezaměřovala. 🇵🇱 🎮

23. Postava nebyla malá. Zfilmováno. 🌆🎉

Strana