Jak zaujmout konkrétního muže, který ale holky střídá...?
Dobrý den, jsem mlada, je mi 17, rozesel se semnou pritel(neresim uz...) chodím na cvičení do jedné telocvicny, seznámila jsem se tam s pohledným muzem, je mu ale 31, no chodime spolu cvicit, flirtujeme, jenom jsme se líbali, on chce ale něco vic což je logické když mu je tolik, jenomže já bych to taky chtela ale on je to takovej Lamač srdci, a každá holka se s nim hned vyspi a má jich na sex tak milion, hrozne se mi libi, ale nechci aby mě měl jako další v zaloze, chtela bych ho necim zaujmout, necim čím si řekne ze jsem jiná ,nevim ale vubec čím...je fajn, hodnej, pomaha mi s cvičením, je vtipnej, říká ze na mě se sexem nespěchá ze je to na mě ale ze mě chce, už to na mě zkoušel a já mu tu ruku dala okamžitě pryč..chci ho proste necim zaujmout. Nějaký trýčky nebo tak..vim ze si semnou jenom hraje a chce mě využit ale chci taky z toho mít nějakou zabavu a hlavně nechci aby si myslel ze jsem levná holcicka.
prej nevím o co mu jde 🙂)) to jsou všechny sedmnáctky takový pipiny? já jsem taky taková byla? moje dcery takové budou? mám husí kůži, úplně jsem totiž zapoměla, jak pitomý jsou 🙂 teď když to vidím, tak bych je všechny asi propleskla 🙂))
@houskan Napis mu, ze chlapa jen na pusy a sex nehledas a ze budete jen cvicit. Uvidis jeho reakci. Ale pozor, kdyz chce chlap zenskou svest, svede ji, kdyz to razne neutnes. Ty pak budes litovat az uvidis, ze bali a pred tvym zrakem svadi nejakou jinou pipku, budes se uzirat a on se bude bavit tvou zarlivosti. Jedina cesta je fakt se s nim nelibat, nelaskovat, nevyspat.
@tinaprofi neznam holku, co v 17 neni trapna. To je proste teleci vek, prosly jsme si tim vsechny, nekdo s vetsi nekdo s mensi ujmou a naslednou sebereflexi, takze jen zatnou zuby a rikat si, jak jsou ty holky nepoucitelne
Jo a 31 vs 17, to je fakt pedo. Vzdyt uz byl na stredni kdyz se holka narodila, ble.
@houskan Bohus Matus zacal lovit v posilovne?
Hele, mam kamarada, co taky strida holky. Nektery o tom vedi, nektery to netusi. Ale urcite vim, ze po sedmnactilety holce nechce a nebude chtit zadnej vztah. Teda sedmnact je vek, do kteryho vetsinou uz nejde, prave proto, ze holky v ty dobe jsou jeste naivni telata, co si mysli, ze si zvysi sebevedomi tim, ze je sbali starsi kluk. I ty tak pusobis, promin za uprimnost. Mas za sebou delsi vztah a nevis, co po tobe chlap chce, kdyz ti pise, chce pusu, mozna jen preblafnout, to je totiz nevinny. Nepis mu, pokud s nim nechces spat. Pokud ti dela dobre, ze ti treba lichoti, tak jsem mela pravdu s tvrzenim viz vyse. Pokud s nim chces spat, chces to zkusit, tak se aspon chran, at neco necapnes. Potazmo nechytnes treba tehotenstvi🤦♀️
@maargit není to v posilovne, ale soukromá tělocvična.ale to je vlastně jedno, a za upřímnost se omlouvat nemusis. jo a asi mi doopravdy děla dobre když mi lichoti dospelej chlap, ale zaroven si na druhou stranu rikam, ze mě chce jenom využívat a ze to není vubec správný a ze je spatnej. Onňi dokonce rikal, ze jinou jakoby nemá..ze s jinou nelaskuje a td..ale moje známá které je 45 se s nim kamaradi a vi o nem vsechno a prej keca, má jich milion. Mě rekla ze si s nim mám užívat , ze si poradně zasoulozim, zacvicim, ze zapomenu na ex, ze je krasnej a ze s nim chce spat každá ale ze do toho nemam tahat city.
@houskan Takhle- klidne s nim bud, pokud chces. Jsi uz dost velka. Ale zaroven jsi dost mala na to, aby ses ubranila vedlejsim citum, zarleni. Pokud je vubec clovek na tohle nekdy dost velkej a dospelej. Proste zacit si se suknickarem znamena, ze do toho rizika jdes. Uprimne si myslim, ze to ustoji jen povaha, ktera mu je blizka, coz by znamenalo, ze bys musela mit taky vic znamosti a to jiste nechces. Na to, aby se o tobe tvrdilo, ze ses holka pelesiva, mas casu dost. Uzivej si krasny mladi a pockej si na kluka, ze kteryho si sednes na zadek a on z tebe. Tady ten to rozhodne neudela a ty z nej budes paf jen proto, protoze je to kanec, kterej dela dojem na mlady holky, coz je uprimne strasne jednoduchy. Jinak je to ale oboustranny obchod, on zvysuje lichotkama sebevedomi tobe a ty mu svym mladim kompentujes to, ze ve svym veku nema poradnej vztah a jen jednorazovy zalezitosti. Ani jednoho z vas nesoudim. Kdo jsi bez viny, hod kamenem... Ale nedivila bych se, kdybys nam za mesic psala, ze jste spolu prozili par noci a pak uz krason prestal psat a lichotit a jestli te miluje, kdyz ti neodepisuje na zpravy
@maargit my se bavili i o tom kdybych se do nej zamilovala, tak prej ať mu to řeknu a ze to utne. Pak jsme se bavili o jeho straně ze jsem mu rikala ze u nej by to byla 1% sance ze se do mě zamiluje protože to asi ani nejde do 17 lety holky. Odpověděl mi, “hele to nevim” ze to ani nevyloučil. Ale nemam k němu absolutně žádný city, tak zatim asi dobrý.
@houskan Tak ja ti to prelozim "Hele, to nevim"="Tak to si pis, ze ne"
Ja ti nechci brat iluze, ale tady je to jasny. Je to sice devkar, ale ma uroven, aspon te varuje predem, ze kdyby ses zamilovala, tak to utne. A je jasny, ze zamilovana holka, ktera ma styk se svym objektem zajmu mu to urcite rekne, aby o nej prisla. To je takova blbost proste. Kluk taky nebude z nejbystrejsich, a nebo naopak bude velice bystrej🤨
Ale vy jste tak daleko ve vasich uvahach, ze mi jde hlava kolem. Vy snad sepisujete predstykovou smlouvu. To postrada romantiku uz predem, takze fakt zamilovani necekej, chlapi takhle nepremysli. Zajimalo by me, jestli se bavite i o necem jinym nez o bicepsech a tom, jak si to jednou rozdate🤷♀️ Cely to vase smlouvani mi prijde na budku. Od mlady holky bych cekala jeste cekani na prince na bilym koni a od toho chlapa zase to, ze ma uroven a nebude se snazit o snadnou korist.
@houskan Ja si myslim, ze tady jsou uz kostky vrzeny a ze spolu budete spat. Takze nad tim se uz nebudu pozastavovat. Jen pokud chces nekoho (kohokoli) zaujmout, zapracuj na svem sebevedomi. Tim myslim, abys mela v hlave tolik materialu, aby ses nemusela s kazdym problemem obracet na maminkovsky server. Aby si te clovek mel za co vazit. Ze jsi sice mlada, ale mas nejakou vizi, cil. Studujes? Studuj dal. Chytry holky jsou fajn. Holky, jejichz jedinou vysadou je krasa a mladi, prestavaji byt atraktivni cobydup. Proste se zamer na to, abys nebyla jen "maso".
@maargit A ja bych nerekla, ze holky co jsou "jenom" hezky ztracej atraktivitu vekem. Holt nekdo se soustredi na karieru a nekdo na to, jak vypada a nekdo treba zase na to, jak vari a uklizi. Poptavka je po vsem. Vsechno stoji nejaky usili, i vypadat v 50ti obstojne. Ja bych krasu a peci o zevnejsek nijak nepodcenovala ani neznevazovala. Kazdej hraje s kartama, ktery ma a s tim, co ho bavi....-)
@kaja2016 Hezka a blba je pro nekoho atraktivni i ve vyssim veku, to je fakt😁 Vubec nepodcenuji fyzickou krasu, ale pokud chce byt divka zajimava a zaujmout nekoho, kdo je zvykly na fyzickou krasu, tak bud musi byt Cindy Crawford (omlouvam se sedmnactilete slecne, nikoho krasnejsiho z tyhle doby neznam a tak asi musi ted googlit), nebo musi byt krasna a aspon trochu chytra, duvtipna, nevycurana (pac co si budeme povidat, hodne hezkych i nehezkych holek si mysli, ze muzou s chlapem vycuravat) a asi i byt zenskou do nepohody, coz chlap nezjisti tim, ze mu na prvni az druhou dobrou da😁
@kaja2016 Tak to bude záležet na ní, jestli to skončí sexem nebo ne 🙂 Třeba jí přestane vadit, že je jen jedna z mnoha a rozhodne se si užít, třeba se zamiluje on a nebo je to oba přejde. Stát se může cokoliv, nikdo z nás nemá křišťálovou kouli a nevidí do budoucnosti. Odpovídala jsem na to, na co se ptala - jak upoutat jeho pozornost. Já bych o něm neuvažovala vůbec, mě toto chlapské chování odpuzuje.
@houskan Jezis nee, to odpovidam na ten prispevek od kaja2016. Protoze kdyz se o nekom rekne, ze je jen krasnej, tak znamena, ze jinak je nepouzitelnej. Nemyslim si, ze jsi blba, chran buh. Kdyby si nekdo cetl muj denicek ze sedmnacti, tak by me na chytrou moc nesacoval, ale ja byla opravdu hodne nevinna v sedmnacti😁
nejses blba, jenom nemusis ze sebe tu blbku delat 🙂) jasne ze te chce ojet, jemu lichoti coby lovci, ze se chytla mlada srnka a tobe lichoti, ze z tebe strika mladej chlap. To je vlastne prirozeny a je to na tom cely postaveny. Predstirat, ze nevis o co mu jde je hodno zacky pomocne skoly.
@houskan Tenhle chlap je lovec a myslím, že ti dost jasně řekl, že mu jde jen o ten sex. Čili pokud tobě jen o sex nejde a chceš vztah, tak s ním už nechoď ani do toho fitka, protože z toho kouká pro tebe jen trápení. Z obecného hlediska jsou tady ale dámy dost mimo, když si myslí, že se 31letý nemůže zamilovat do 17leté. Jasně, že může. Já v 18 chodila s třicetiletým...On byl zamilovanej až po uši, mně spíš imponovalo, jak vypadal, kolik bab o něj stálo, jakou měl práci atd...
@houskan To je pěkný, ale pořád to prostě směřuje jen tím jedním směrem. Kdyby to bral tak, že se mu líbíš a chce tě nejen na sex, tak by tě ze startu pozval na kafe/večeři/do kina...Tenhle borec ale nechce moc investovat (čas, prachy, námahu....), radši na tebe hned vybafne, co chce a že si klidně počká. A proč by ne, když má v záloze asi 10 dalších, které mu to dají hned. Já osobně bych od něj teda rychle zdrhala. Přesně takovýmhle způsobem loví velmi úspěšně holky můj bratr (minimální námaha, když se nechytí tahle, zavolám druhé nebo třetí, nějaká si vždycky ten čas najde....) Když se ale (byť vždy jen velmi krátkodobě ) zamiluje, je schopen to sehrát se vší parádou, kytkama a randíčkama.

@houskan Nedumej nad tím. Tohle člověk stejně nerozklíčuje. Rozhodnutí je na tobě, ale já bych do toho nešla, já bych nechtěla být něčí zářez. Vztahy vznikají a zanikají, troskotají na řadě věcí, ale jít do toho už s tím vědomím - to by pro mě nebylo. A domlouvání, že bude jen pusa – to je tak strašně neromantický 🙂 Pusy se nedomlouvají, ty se dávají 🙂