Jaky máte na to pohled? Jak moc je to divné?
Ahoj, je mi 18 a seznámila jsem se s fajn chlapem ale je mu 43, jak moc je to divny??
@houskan co je na tom divného? Oboustranně to může mít výhody. Užij si to a věk neřeš. Přeci si ho hned nebereš ne? .-)
@blondynka400 neberu😁my si spolu spis užíváme volnej čas a hlavě já dělám krasobruslení a on hokej, takže chodime bruslit a tak..
@houskan tak vidíš... Si navzájem užívejte a věk neřeš 🙂
@blondynka400 on je prave rozvedenej, chodit s nim neplanuju ale mame k sobě city a je tam to pouto, až se budu chtít usadit a najdu si nějakého mladého, tak odchod bude nejspíš bolet..
V pohodě, prostě si užívej 😉
@houskan a co s ním plánuješ když ne chodit? Neřeš to, stejně nevíš, jak to dopadne... Za pár týdnů tě nemusí bavit a nebo ty jeho. A usadit, na to máš ještě hodně let čas 😀 Navíc nikde není psáno, že mladý je do života lepší. Dost často je to naopak
@blondynka400 spis si užívat nebo tak..ale co já vim třeba už i spolu chodime😂😂😂
@houskan jenom technická, co di představuješ pod termínem chodit spolu? 😀
@blondynka400 to co delame, trávení času,vecere,city, dárky, sex..ani nevim jestli spolu chodime nebo co to má být..
@houskan tak za mých mladých let se tomuto říkalo, že spolu chodíme. Jak se to bere teď mezi omladinou netuším .-)
@blondynka400 no ale asi je rozdíl ten, ze mame volnost..ze muzeme mít i něco s někým jinym ale to já nedokážu když mám k němu city, a hodně by mě nastvalo kdyby měl ještě jinou..
@houskan za mne je to pořád to samé... Nevidím v tom rozdíl. Tak jestli jsi se do něj zamilovala..... No užij si to 🙂
Jsi pipina, která už teď ví, že až se bude chtít usadit, najde si mladýho kluka, ale zároveň by tě štvalo, že tenhle ten, by kromě tebe měl i nějakou jinou. Takže ano, je to hodně divný vnímání vztahu, kde je ta volnost. Ach jo.
@houskan Jen si to užívej... Já v 19 měla o 20 let staršího, pár let jsme spolu i žili. Naštěstí se z něj stal magor, kdybysme se vzali, dnes bych doma měla 51 letýho dědka, a to by nebylo dobrý 😒
To jsem jediná komu to přijde divný? 25ti letej věkovej rozdíl když je mladšímu kolem 30ti ok. Ale té holce je 18 a objíždí ji rozvedenej starej kocour, který si na ní evidentně léčí komplexy z manželství nebo bůh ví odkud. Nic proti zakladatelce, můžeš být vyspělá sebevíc, ale ten chlap podle me není v pořádku.
Mám na to ten pohled, že jsi absolutně nevyzrálá na vztahy s chlapy. Projdi si zpětně všechny tvoje dotazy, které se většinou týkají chlapů. Už jsem ti to psala, že máš začít žít reálný život a ne řešit furt každou blbost na síti a buch, je to tu zas.
Jsi mladá, tak si zkoušej, co je to, co tě v životě uspokojí, užívej si to a začni si budovat svoje zdravé sebevědomí, aby sis za tím, co děláš, stála a nemusela se kvůli každé tvé situaci ptát, co si o tom myslí anonymní dav.
no ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penále
Kdybys nedodala tu volnost, tak spolu traveny čas, zajmy, posezeni, darky a sex = chozeni. Tu volnost předpokládám hlasa on, neb to takhle ma bezva, uziva si s 18kou (kterou umi večeremi, zkusenostmi okouzlit), muze to vsak hrat, uhanet, uzivat si jeste s dalšími. Takze spolu nechodite, jsi jeho milenka. Ty ses zamilovala, budes se uzirat a trapit, mozna nekolik let, cos mohla mit plnohodnotný vztah, lásku.
U nej nejde o vek, jde o vyčuranost.
přece nikdo nemůže soudit jaký věkový rozdíl je správně 🙂 prostě si užívej, zkušený bude možná mnohem lepší než nějaký mladý "zajíček"...
@veruuu_kubesovic zkousela jsem to s mladším(21) psal mi , ze bych mu měla furt psát já a zvát ho někam, odepsala jsem mu “měl by si jít na vojnu” odepsal mi”jsi fakt pica”..tenhle stařec je pozornej a mluví semnou slušně, jo ten věk tam je velkej ale když opomenu ten vekovej rozdíl, tak je rozhodne lepší než ten 21 letej nevychovanej blbecek..proste mi s nim je dobre a jako pedo mi to neprijde, to by ho museli lákat 10 lety holky
@houskan prosím tě jaký stařec? Držím palce 🍀🍀🍀 já si nemyslím že cca 25lety rozdíl by měl být na škodu...
@houskan asi v pohodě,... přijde mi to hodně velkej rozdíl, ale když se zamyslím, tak můj první večer s klukem (a hezkej) byl na tatovejch padesátinách s jeho (a i mým) čtyřicetiletým kamarádem. Mě bylo 20. Takže dost podobný🤣. Já pak tedy radši zdrhla , ale kamarádime se furt a vzpomínáme a smejem se tomu ☺
Za mě je to úplně v pohodě - vždyť je ti 18, poznáváš chlapy, vztahy a svět... Jenom si dej pozor, ať tě něčím nenakazí, a ať se z něj časem nevyklube ženáč, který má doma těhotnou manželku, malé dítě a s tebou si jen řeší krizi středního věku.
To je asi na Vas dvou. Pro mne by to byl velky vekovy rozdil a velka sance, ze jsem jedna z mnoha.

Divny to není. Muže to fungovat, proč by nemohlo.
Jen někteří psychologové říkají, že se jedna o tzv otcovsky komplex. Ale tak i kdyby, tak to prave po tom muže klapat. 😄