icon

Je erotická masáž s happy endem nevěra?

12. zář 2023

Ahoj holky. Jak to vidíte vy, je podle vas eroticka masaz nevěra? Ale nemyslim tím tantrickou ale přímo erotickou napr. v nějakém salonu který tyto masáže provozuje, kde jsou maserky úplně nahé a masiruji chlapy svým tělem s happy endem.

lv
12. zář 2023

Jistě

goovana
12. zář 2023

Ano

zmrzlinka
12. zář 2023

Ano.

misha31
12. zář 2023

Ano, hodne by mi to vadilo, přijde mi to stejne jako jit do bordelu, vsak dojde normos k vyvrcholeni

biciklissie
12. zář 2023

Ano.

agneska7
12. zář 2023

Ano

martinka_33
12. zář 2023

Bordel je nevěra a je fuk jestli se to honosně nazývá masáž.

zuzkasim
12. zář 2023

Erotické doteky a vyvrcholení za stimulace cizí osoby je nevěra vždy, ne? Pokud se oba v páru předem nedomluvili, že dávají přednost volnému svazku...

rebe
12. zář 2023

Ano, je to nevěra, ale pro mě osobně třeba by to nebylo totéž jako sex v paralelním vzahu. Asi bych to muži spíš přála než že by mě to zranilo.

drakenn
Autor odpověď smazal
blackblue
13. zář 2023

Je to nevera - pokud tam jde tajne a neporesil to predem s partnerkou/manzelkou, ktera mu to schvalila.

mama_mila
13. zář 2023

Samozřejmě

jana_zofie
13. zář 2023

Kdyby to udelal tajne, ano. Tohle je teda zrovna vec, ktera mi nevadi. Jenze me toho nevadi pomerne dost a kazdy to ma jinak a toto uz je rozhodne kategorie "musi s tim souhlasit partner".

jerrabina
14. zář 2023

Za mě záleží jestli by z toho nevěru udělal (tajnosti, atd) a taky proč by tam šel. A co na to partnerka.

pavelno
17. zář 2023

Když je to tajné, bez domluvy tak to nevěra je. Není to však jinak nic tak hrozného.

veronicka89
18. zář 2023

Pokud se partneri domluvi nevera to neni .

Ale je to pro me uplne na stejne urovni jakoby chlap rekl jdu si k Mani za*ichat ...

natysnovec
19. zář 2023

Ano je.

pampelina18
19. zář 2023

Ano

dendo1
7. bře 2025
marketa11112
7. bře 2025

Ano. Měnila bych zámky.

tomas_tom
Odpověď byla odstraněná
kiko23
11. srp 2025

Zde je o tom článek na téma zda je masáž nevěra https://www.massagehall.cz/cs/blog/je-eroticka-...

lvl16
11. srp 2025
@kiko23

Zde je o tom článek na téma zda je masáž nevěra https://www.massagehall.cz/cs/blog/je-eroticka-...

@kiko23 Na to snad není potřeba článek. Pokud partner jde na erotickou masáž a tají to, je to nevěra. Pokud dotyčnému jeho partner absolvování erotické masáže schválí a nemá s tím problém, tak to nevěra není.