icon

Je můj vzhled opravdu tak špatný? Diskuze a podpora

jancaben1
18. lis 2021

Ahoj všem,

dnes mě jedna holčina nařkla, že prý jsem příšerně vyzáblá a ošklivá jako koště. Doma mi to říkají také dost často a přítel do mě rejpe, ať přiberu. Prikladam foto, jestli je to opravdu tak zlé - snažila jsem se najít nějaká, kde je vidět postava i obličej … Já na sebe asi nemám moc dobrý názor, sebevědomí mám někde ve sklepě …

Je můj vzhled opravdu tak špatný? Diskuze a podporaJe můj vzhled opravdu tak špatný? Diskuze a podporaJe můj vzhled opravdu tak špatný? Diskuze a podporaJe můj vzhled opravdu tak špatný? Diskuze a podpora
Strana
z2
gracinka7
18. lis 2021

Jsi krásná.
Na tu ženskou kašli, chlapa bys měla trošku srovnat. Buď tě má rád takovou, jaká jsi a nebo to nemá dál smysl.

luciek013
18. lis 2021

Za me mas super postavu a leckdo ti může zavidet ☺️

maxulekapcule
18. lis 2021

Ses pekna, kdybys videla me... Uplne Ti rozumim, tahne se to se mnou od narozeni a to uz mi je 34, takze fakt Ti rozumim. Ale s chlapem, kterej by mel takovy pindy bych nebyla

rickym
18. lis 2021

Moc ti to sluší..😉 Já bych takovou postavu brala hned🙊 A jak vypadala ta dotyčná, co ti to řekla?

ahyt
18. lis 2021

To rikaji ze zavisti,jste krasna, mate nadhernou postavu.Muzete byt na sebe pysna.Ale chapu,pokud to ma clovek v hlave,tak neveri.Tak drzim palce at se s tou psychikou poperete.🍀🍀🍀

te_reza
18. lis 2021

@odula upřímně to bylo první, co mě napadlo, kór ta třetí fotka ze zadu, na ig značka ideál 😂😂😂

nanyh
18. lis 2021

A já Ti náhodou tu postavu mooooc závidím! 🤩

aselluska
18. lis 2021

@jancaben1 jsi krásná ♥️

luci_ela
19. lis 2021

Tak jo holka teď jsi mě takhle po ránu u kávy pobavila, a to vůbec nemyslim zle. Vždyť jsi krásná ženská, se super postavou co bych za to dala. Chci tvoje bříško 😃 Myslím, že kdyby jsi viděla mě, ihned na sebe změníš názor. Také jsem hubená a hodně dlouho jsem poslouchala řeči ať trochu přiberu. A to jsem nikdy nesportovala, když běhat tak maximálně za dcerou 😃 k obědu si dám s klidem guláš se sedmi a nejvíc mi chutná v noci, to mám na jídlo hlavně čas 😃 takže si do hlavy tyhle hloupé řeči vůbec nepouštěj, jsi prostě pěkná baba 😉

levandule_k
19. lis 2021

@jancaben1 Moc ti to sluší. Na ty kecy o tom, že bys měla přibrat se vykašli. Spoustu holek by pro tvou postavu vraždilo 🙂 Někteří lidi jsou zakomplexovaní kreténi a řídí se heslem, když to nemám já, tak to tomu druhému musím zkritizovat, shodit.

Souhlasím s @gracinka7 , že bys měla přítele trochu usadit, aby neměl takové blbé kecy. Podle mě by na tebe měl být hrdý, že má hezkou štíhlou holku.

jane46
19. lis 2021

@cuuza Přesně... Tohle už musí mít nějaký odborný název... Diskuze/otázka s negativním námětem ala "pochvalte mě taky, jsem taaak super" a nejlépe vždycky řekl to negativní někdo, kdo dělá naprostý opak či vypadá jinak... Co myslíte, jsem tlustá/hubená; co myslíte, ty šaty/vlasy/domácnost nic moc; co myslíte, jsem hrozná máma, že dětem nepouštím TV a nedávám sladkosti? Ta touha po pochvale od cizích lidí je mrcha 😀

jane46
19. lis 2021

@jancaben1 Abych nebyla jen rýpal... Autorko diskuze, jsi hubená... Ale jak moc, to těžko z aranžovaných fotek poznáme. A hlavně, nepoznáme, jestli jsi zdravě hubená...kolik a co jíš (vhodně ke svému životu, postavě, zdraví...).

aarriel
19. lis 2021

@jancaben1 vykasli se na ne 😉 mela jsem stejny problem, vsichni mi rikali at se nazeru. Celou pubertu a i pred tehotenstvim. Nastesti jsem mela vzdycky partnera, kterymu jsem se libila a daval mi to najevo. A ted skoro ve 40, mam krasnou postavu, po diteti mi narostli prsa, pribrala jsem asi 5 kg a ted si piskam 😂 168 cm a 57 kg, prsa 75E. A i tobe budou za par let zavidet 😉

tez83
19. lis 2021

@jancaben1 vypadáš úžasne!!! Je mi víc jak o deset let než tobě a vždy jsem zase měla pocit, že jsem tlustá... Ne, nikdy to nebyla pravda! Vždy jsem při výšce 160cm měla nejvíc 58kg (když nepočítám těhotenství). Nyní mám třetí dítě, mám 56kg,se sebou jsem skoro spokojená. Stejne jako ty jsem se bála hovořit před lidmi, měla jsem pocit, že špatně vyslovují R. Ne, také to nebyla pravda. Hodně mě naučilo me zaměstnáni, kdy musím mluvit k lidem, hovořím u soudu apod. Ale nyní mi zase "mekne" mozek na mateřský.
Je důležité, zda se ty cítíš dobře a líbíš se sama sobě! A nevěřím, že se občas nepodíval do zrcadla a neřekne si, že dneska ti to fakt sekne! 😉

odula
19. lis 2021

@jane46 jo, ty dotazy typu"jsem opravdu tak strašná matka když dětem nepouštím televizi a nedávám sladkosti", ty me opravdu hodně baví. A pod tím pak něco jako - "kámoška mi lila do hlavy, že jsem hrozná matka když nepoustim dětem telku, ale my od rána kreslíme, pak jdeme na plavání, pak rozvijime jemnou motoriku stavenim origami, pak jdeme na angličtinu, pak společně vaříme udržitelný oběd ( Adélka moooc ráda pomáhá, kraji ekologický tempeh)a pak společně meditujeme - a prostě nemáme na televizi čas!! Jsem hrozná matka že ji nedopreju teleblbies?" 🤦‍♀️ svatá prostoto 😄

alilali
19. lis 2021

Jsi krásná ženská. To ti ale může říct milion lidí, důležité je aby sis to srovnala v hlavě a sama se tak viděla.

jane46
19. lis 2021
bruckner
19. lis 2021

@jancaben1 jsi nádherná, neřeš co ti řeknou ostatní, v tvém případě je to zřejmě jen žárlivost z druhé strany.....Spousta holek by chtěla vypadat jako ty....Do mě taky v mládí rýpaly kvůli mé hubenosti, ale já jsem se nenechala, holky rýpaly, klukům se to líbilo 😉

izz76
20. lis 2021

Jsi hezká holka, jediný problém je, že máš kolem sebe hloupy lidi.

llluckaaa
20. lis 2021

@jancaben1 Na našem názoru ani ostatních přece nezáleží, buď taková, jaká chceš být, aby ses ve svém těle cítila dobře. Za mě - hubená jsi, ale vidím i svaly, jestli je to příliš nebo akorát nedokážu posoudit, to bych tě musela znát víc (jak a kolik jíš, jak a kolik sportuješ a tak). Kdysi dávno před x lety a y dětmi jsem byla štíhlá, podle mého názoru tak akorát, a pořád jsem slyšela kecy tchýně, jak jsem moc hubená, měla bych víc jíst, měla bych přibrat, vypadám jako zdechlina... Na náladě to nepřidá, ale proč se tím trápit? Navíc jestli ti to říká ex tvého chlapa, tak to nemůžeš brát jako objektivní názor 😉 Většina lidí by takovou postavu, jako máš ty, brala všema deseti 🙂

loylii
20. lis 2021

@jancaben1 to jsou starosti.. dej to na insta, odpoví ti pratele, který te znají.

andrea93133
20. lis 2021

Ááá slečna si potřebuje zvýšit sebevědomí.. 🙄 to dej foto na insta.. kolik ti je že se na to vůbec potřebuješ ptát? 🤦‍♀️ jsi normální holka, žádná ošklivka ale ani modelka.. každý je nějaký a téměř všichni jsou se sebou nespokojený, když s tím jde něco dělat tak to udělej, když ne tak to musíš přijmout protože ti nic jiného stejně nezbyde 🤷‍♀️ já mám 53 kg na 173 cm a jsem vyzáblá? Asi jo, ale nic mi s tím dělat nejde, v těhotenství jsem přibrala skoro 30 kg, do 3 měsíců to bylo všechno pryč 🤷‍♀️ manžel mě miluje takovou jaká jsem a na ostatní a jejich kecy typu "najez se" už z vysoka se*u a je mi dobře 😁 zkus to taky 😉

levandule_k
20. lis 2021

No tak se potřebuje ujistit, že je dost hezká. Pokud má problém se sebevědomím, tak jí není potřeba dál shazovat a rýpat do ní, že se ptá na kraviny.

No vzhledem k tomu, že píše, že se jí vlastní rodiče zřekli a má adoptivní rodiče, tak jsou pro ni otázky ohledně sebevědomí a vlastního hodnocení bolestnější než pro většinu z nás, dokud si to nevyřeší v sobě.

mia255
20. lis 2021

Jak píšou holky, vykašli se na názory ostatních, často se zakládají pouze na závisti 🙂 važ si sama sebe a změň se jen a pouze pokud se sama sobě nelíbíš nebo se cítíš na změnu. Jinak, až zas bude mít někdo nějaké řeči, radím se otočit, s úsměvem odejít a nebrat si to osobně, lidé si často těmito řečmi kompenzují svůj mindrák, který s tebou nemá nic společného 🙂 jinak jsi normální holka, rozhodně žádná ošklivka. Nicméně já jsem snad ještě neviděla ošklivou ženu (respektive takovou, která by si takové označení zasloužila, každý má nějaký důvod pro to, jak vypadá)

vladenkamaminka
20. lis 2021

Já nevím, ale pamatuji si, že jsi nedávno ještě na zdi měla fotku své kerky na zádech a taky jsi řešila, jak moc se líbí.... Tohle není špatně sebevědomí, tomu se říká narsicmus... Jaké máš ig? 😉

Strana
z2