Jsem v koncích. Jak oznámit těhotenství svému přiteli?
Holky prosím vás mam takový problém. Předem prosím kdo mě chce odsuzovat ať raději nekomentuje je to pro mě dost těžké. Trpím rakovinou, jsem čerstvě rozvedená a žiju s dětmi a ex manželem zatím v jedné domácnosti než si najdu něco nového. Do toho všeho mám nového přítele se terým teď řešíme dost vážnou krizi a teď k problému. Jsem z přítelem těhotná ale nevím jak mu to říct. On na jednu stranu tvrdí že děti nechce na druhou stranu o mých dětech mluví jako o svych. Jeho ex přítelkyně se kterou čekal své první dítě kvůli drogám porodila mrtvé miminko které teď odpočívá v pokoji. Prosím Vás poradtě mi co mám dělat a jak mu to mám říct, jestli vůbec.
@surikata131 jistě, názor na to každý můžeme mít jiný. Zadavatelka se musí stejně rozhodnout sama, zvážit vše pro a proti. Může také dát dítě k adopci - po narození ... Ale chápu, že ej to těžké. Nicméně doporučovat potrat jako nejlepší řešení, protože ona zemře a dítě bude mít trauma ? Nemusí mít. Může mít... To nevíme
Jak tak koukam tak bohuzel existuji zeny,ktere by dite porodily i tzv.pres mrtvoly..a jestli je tenhle pribeh pravdivy,tak bohuzel doslova....je spatne,kdyz chodi zeny na potrat bez rozmyslu a jak na bezicim pase nebo kdyz chteji porodit za kazdou cenu..nevim co je horsi...lhostejnost nebo fanatismus....
@caverina Dobře myšleno, ale dost zle napsáno.
@lucka662006 Tak tady jde o zivot dvema lidem...myslim ze neni cas na servitky...jsou veci,ktere se na tvdo rict musi...nemyslis?
O jakých dvou ořech je řeč? Když jednoho za člověka nepovazujete?
Nelehká situace.... já bych se hlavně rozhodovala primárně vzhledem k zodpovědnosti k dětem, které už máš.
To jako fakt je normalni radit tezce nemocne zene at porodi dite?
@caverina
tady totiz vetsina vidi jenom tu "vrazdu" ale nevidi to,ze dite pravdepodobne skonci v decaku nebo jako polovicni sirotek....
@zelenaesmolda pro me je to proste fanatismus...nic vic nic min....
@texetka jenže to tehotenství jí na 99% přitíží, zhorší stav, adopci můžeš doporučit zdravé ženě, ne hodně vážně nemocné
Od včerejška nad tímto příspěvkem přemýšlím .. něco mi tu nehraje .
Vsem maminkam, ktere prochazeji necim takovym drzim palce, je to nelehka situace. Ale nedalo mi to a na profil tenhle maminky jsem se podivala. Poznala jsem z fotky jedno z deti a diky tomu tehle mamince neverim. Mozna, ze je nemocna, mozna, ze je tehotna, ale ani bych se nedivila, kdyby to bylo jen vymyslene. Uz se ani k nicemu nevyjadrila, tak tezko rict, kde je pravda.
Dokážu chápat to, že ve Vašem stavu to těhotenství souvisí s nadějí na život a budoucností, ale nelze se za to schovávat.
Jde o Váš sobecký postoj, protože v tomto případě dopad rozhodnutí pocítí všichni ostatní kolem...
S tím, jak to popisujete by možná spíše nebyl od věci psycholog, který by Vám pomohl se s tím vším smířit a nějak dát do kupy, co je teď prioritou.
Logicky je totiž odpověď jasná, což jste už slyšela z medicínského hlediska i tady na MK,
Máte tři děti, pro které tady v prvé řadě musíte být především - ty jsou Vaše štěstí, ne? a drsnou realitou je pět let života, což pro ně není určitě dost.
@90bobisek90 jako ze ji znate osobne?
@evaamy maminku neznam osobne, nechci o ni proto mluvit spatne.... Dite s ni ale posledni roky nezilo, netusim, jak je to ted, ale rekla bych, ze se nic nezmenilo. Znam ji jen z vypraveni. Zrejme muj komentar nikomu nepomuze, ale potrebovala jsem to ze sebe dostat.
@90bobisek90
ja myslim,ze pomohl k odhaleni trolla
Mě stačilo ze už se neozvala. Taky si myslím osobně ze nesedí několik věci dohromady
@zelenaesmolda Trolla ne, ale od začátku je jasné, že autorka má psychicke potíže, že je rakovina vymyšlená.
@90bobisek90 Fuj, tak jestli to je tak, jak píšete, tak mi je z autorky tohoto příspěvku s prominutím na blití!
@lluciinkaaa Ahoj, odpověděla jsem ti v tvé dřívější diskuzi : https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/ziju-s-alkoholikem-a-nevim-co-delat/
Ono to do sebe zapadá jako mozaika...
Zrovna dnes jsem jela busem do nemocnice, nic hrozneho, jen psychologicke vysetreni syna. A jel se mnou pani,ktera volala mobilem. Mela docela vyrazny hlas,bylo brzo rano,tak jsem ji zaslechla,jak rika nekomu do mobilu,ze ma pry rok, dnes zajde do banky a ucty prepise na jmena deti,aby mohly nakladat s penezi po jeji smrti,proda dum a penize rozdeli,aby se detia nehadaly. Ze si vyberemam fondy a odleti s rodinou na poradnou posledni dovcu. Ta pani ma sice jen rok, ale ty nikdy nevis,jak mas vyresene toto? To by mel byt hlavni tvuj udel, tvoji rakovinu nechtic znam, bohuzel ji mela moje kamaradka taky. Mela.
Pri agresivni forme teto nemoci je vysoce pravdepodobne ze se bez lecby (a i ted je pozde) nedozije porodu ditete. A nemam iluze,ze z tela takto nemocne zeny se narodi zdrave dite. To je bohuzel fakt. A kdyz uz ma tri, tak by ony prisly daleko drive o matku,kterou si mohou jeste aspon dele uzit. Bohuzel tak to je.
Jestli je to fake debata, tak jsem fakt nastvana. O takovych vecech se nezertuje! 😤
@sudylichozrout podle toho že zakladatelka dělá mrtvého brouka bych řekla že je

V takovém případě koupím dětem něco dobrého a krásného a sobě růženec, než nový chlap a dítě k tomu. Nepřeju nikomu, aby jeho život stal na vážkách názoru někoho anonymního na internetovém fóru.