Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
Já osobně bych si to s názvem knížky vůbec nespojila, týká se to nadcházejících svátků a je to klasická literatura.
tak co dnešní bonus....
@betelgeuzz děkuji, už mi seplo.
Ženy, co ten dnešní bonus??? Nějaký nápad co by ten obraz s domečkem mohl být za knihu? pokud ano hoďte nápovědu... já zkusila strašně moc věcí, ale ne a ne mi nic vzít
@peggy_5 taky zkouším všechny možné knížky s obrazy, domečky a nic.
Já už teda level 1 mám, opravdu jsem napsala co vidím. Ale v druhé části jsem marná
@uzivatelkapetra tak už jsem vygooglila
@peggy_5 @betelgeuzz Napište, co vidíte. Nezapomeňte přitom, že je to obraz!
@uzivatelkapetra a nenapověděla bys nějak? jako píšu vše možní, ale fakt nevím...
@peggy_5 je tam nakreslený barák... Jinak řečeno
@uzivatelkapetra jedno slovo? jako buď má stránka nějakou chybu a nebere mi to nebo jsem fakt tupá.. 😀
@uzivatelkapetra oukej, poskočila jsem si a mám to... 😀
Holky, chybí mi dvě knihy - ten obraz s domem na stojanu a mozek - napoví někdo, prosím?
Ahoj holky, prosim o radu. Chybi mi posledni dve knizky. Jedna je kniha s brylema, kde jsem se zacyklila u kouzelnickeho synka a druhou ani nevim. Poradite mi nejaky "schovany" obrazek?
@jizi dum na stojanu je az bonus. "Mozek" odkazuje na ponekud abstraktnejsi slovo. Napr. homo sapiens by ti mohl napovedet?
@dreva na brýle se nedívej, jde o knihu a jaká je. A to druhé co ti chybí, to my nevíme. Hodně lidí přehlíží ptáčka na klobouku, to máš?
@uzivatelkapetra
@jizi dekuju, knihu bych mela.
ptacka bohuzel mam :D
Napada me vlevo nahore ten strelec patri k zajicovi nebo jsou to dve knihy?
strelec patri k tomu"zajicovi"
Hodně se tu píše o tajném bonusu...má vyluštěno 63 knih a 40 bonusových otázek, ale co je tajný bonus? Děkuji.
Tak do toho hledim a co mi vrta hlavou, jestli by mohla byt kniha:
- jeden nevybarveny strom pod biblickou stavbou
- nebe uplne v pravem hornim rohu
- ten strelec, pokud by nepatril k zajicovi
- ďolík, pokud nepatri k zelene kouli
Nebo me fakt ranila slepota :(
bonus se objevi az po 64 knihach
@vafle a ten dům na obrázku je jednoz z knih nebo ne? mám 63 knih a jediné, co mi chybí je ten obraz...
@dreva
@chimneysweeper1
Očividně vám ještě něco chybí. Nebe patří ke stopám ve sněhu
@uzivatelkapetra už mám všechny...ufff
Co ti chybelo? :D Uz mi fakt lezou oci z dulku.
@dreva ehm...to auto vlevo nahoře jak je lovec a zajíc

Holky, nakopněte mě prosím s tím staříkem se svíčkou...fakt nevím...děkuji