icon

Kolik dětí je podle Vás ideální?

kindycz
9. črc 2021

Kolik dětí je podle Vás ideální mít a proč? Za nás 2 a je jedno, zda 2 kluky, 2 holky nebo kluka a holku. 👦 👧 Co myslíte? 🙏

Strana
z3
jjasmina
10. črc 2021

@kindycz tak to mě stačí jedno 🙂

jjasmina
10. črc 2021

@jenie přesně

izz76
10. črc 2021

@kindycz Já jsem si vždycky přála 3deti,nejlepe 3 holky, případně 2holky a 1kluk. Nakonec mám jen 2, mám dcery jak jsem si prala a k tomu jednoho nevlastniho syna.

kaaacaaatkooo
10. črc 2021

Chtěla bych 2 🙂

jaja01k
10. črc 2021

@kindycz Podle mě je ideální, když má každý tolik dětí, kolik chce. Takže pro někoho je ideální žádné dítě, pro někoho deset dětí.
Já jsem si přála mít tři děti, mám dvě a vím, že to třetí už mít nebudu. A snažím se nějak přesvědčit sama sebe, že ty dvě jsou ideál.

michaela_2
10. črc 2021

Chtěli jsme 3. A až pak mi přišlo, že ten lichý počet, kdy navíc nejmladší je s trochu věkovým odstupem, je takový nešikovný 🙂 byl to proste takový jedinacek.
Takže budeme mít 4 a to je pro mě stop stav 🙂)

michaela_2
10. črc 2021

@treasurka haha 😂😂 s tou 0 mne to pobavilo. Tak co si budem.....🙂))

petronelka20
10. črc 2021

To se nada takto napsat. Pro kazdyho je idealni pocet jiny. Podle meho by kazdy mel mit takovy pocet, ktery je schopny zvladnout. Nejen fyzicky, psychicky, ale hlavne financne.

fandysek_1
10. črc 2021

@michaela_2 tohle teď řeším. Máme 3 během čtyř let a nevím jestli to čtvrté by nebylo fajn parťák pro to třetí.

antoinet
10. črc 2021

Ad diskuze: častá odpověď je 2, je to každého věc, ale byla by škoda, kdyby český národ vymřel...
Ad můj ideál: 4, dva kluci a dvě holky. Je úžasný, když má kluk bráchu a holka ségru, pro celý život (v ideálním světě ideálních vztahů).
Já mám děti 3 a kdybych začala rodit v ideálních 25 letech, to čtvrté by se tam vešlo 🙂

klokanka31
10. črc 2021

@petronelka20 Ale i zvládat psychicky je hodně důležitý. K čemu bude víc dětí, když to rodiče nebudou dávat psychicky, budou na děti furt řvát...to je teda lepší aby bylo jedno dítě a usměvavá spokojená rodina, než čtyři děti, rodiče vzteklý a děti uplakaný.

petronelka20
10. črc 2021

@klokanka31 jsem psala, ze nejen fyzicky, psychicky a financne. Pro me jsou treba stop 2 deti, nikdy jsme jich s manzelem nechteli vic. Uzivili bychom jich vic, ale s nasima dvema narocnyma detma bych uz treti nedala 😂. Ani jeden nespal, takze jsem 4 roky spala max. 4 hodiny a tak na 20x. Starsi je hodne citliva, naladova...mladsi je celkem narocnej, ona i ta starsi, takze vim, ze na treti uz by sily nebyly. Pokud nekdo chce 10 deti, tak at si je ma, stejne jako jen jedno.

veruuu_kubesovic
10. črc 2021

vždycky jsem si přála 2 děti - kluka a holku, to se nám povedlo a stejně toužím po třetím prckovi 😉

gracinka7
10. črc 2021

@kindycz chtěla jsem 3, mám dvě a občas mám pocit, že mám o 2 děti víc, než potřebuju 🙈 Do třetího už rozhodně nejdu.

lenickakl
11. črc 2021

maximálně jedno

drzticka81
11. črc 2021

Mym snem bylo mit 5 deti. Zacala jsem az po tricitce. Nakonec mam 3 deti - ja bych si dala jeste to jedno, ale skutecne vek, 3 cs a na treti uz jsem manzela ukecala (chtel jen dve). Ja bych to 4. dala, pro me je to radost, ale s nastupem do prace jsem to uzavrela. Navic nejmensi ma uz 4 a to by byl velky rozdil.

swan42
11. črc 2021

@kindycz idealne zadny 🙈

klokanka31
11. črc 2021

@swan42 Jak se můžeš takhle rouhat?

terezia10
11. črc 2021

Me se líbí jak někdo píše ideální je kluk holka atd. Jak by se to dalo ovlivnit 😀 ja mam 2 dcery chtěla jsem 2 kluky nemám ani jednoho a porad se stim nemůžu smířit ale kvůli poslednímu těhotenství a cukrovce je to u mě konečná .

andelka
11. črc 2021

@terezia10 já jsem si přála aspoň jednu holku, tak obecně,kdysi. A mám tři kluky.
Třeba si užiješ vnoučka/ y jednou 😉 a já zas tu holčičku.

alpakovo
11. črc 2021

@andelka mě bylo v červnu 36 😁 jsem o 11 let mladší než manžel a o 11 let starší než nevlastní dcera 😉

melek5
11. črc 2021

@kindycz čekám 7dme a jsme šťastná a veliká rodina a věnují se všem naplno když je rozvrh tak jde vše i nemožné zvládneme 😂😂🤭🤭🤭

terezia10
11. črc 2021

@andelka jo taky si říkám že to vnouče 😃

Strana
z3