Kolik dětí je podle Vás ideální?
Kolik dětí je podle Vás ideální mít a proč? Za nás 2 a je jedno, zda 2 kluky, 2 holky nebo kluka a holku. 👦 👧 Co myslíte? 🙏
Chtěla bych 2 🙂
Chtěli jsme 3. A až pak mi přišlo, že ten lichý počet, kdy navíc nejmladší je s trochu věkovým odstupem, je takový nešikovný 🙂 byl to proste takový jedinacek.
Takže budeme mít 4 a to je pro mě stop stav 🙂)
@treasurka haha 😂😂 s tou 0 mne to pobavilo. Tak co si budem.....🙂))
To se nada takto napsat. Pro kazdyho je idealni pocet jiny. Podle meho by kazdy mel mit takovy pocet, ktery je schopny zvladnout. Nejen fyzicky, psychicky, ale hlavne financne.
@michaela_2 tohle teď řeším. Máme 3 během čtyř let a nevím jestli to čtvrté by nebylo fajn parťák pro to třetí.
Ad diskuze: častá odpověď je 2, je to každého věc, ale byla by škoda, kdyby český národ vymřel...
Ad můj ideál: 4, dva kluci a dvě holky. Je úžasný, když má kluk bráchu a holka ségru, pro celý život (v ideálním světě ideálních vztahů).
Já mám děti 3 a kdybych začala rodit v ideálních 25 letech, to čtvrté by se tam vešlo 🙂
@petronelka20 Ale i zvládat psychicky je hodně důležitý. K čemu bude víc dětí, když to rodiče nebudou dávat psychicky, budou na děti furt řvát...to je teda lepší aby bylo jedno dítě a usměvavá spokojená rodina, než čtyři děti, rodiče vzteklý a děti uplakaný.
@klokanka31 jsem psala, ze nejen fyzicky, psychicky a financne. Pro me jsou treba stop 2 deti, nikdy jsme jich s manzelem nechteli vic. Uzivili bychom jich vic, ale s nasima dvema narocnyma detma bych uz treti nedala 😂. Ani jeden nespal, takze jsem 4 roky spala max. 4 hodiny a tak na 20x. Starsi je hodne citliva, naladova...mladsi je celkem narocnej, ona i ta starsi, takze vim, ze na treti uz by sily nebyly. Pokud nekdo chce 10 deti, tak at si je ma, stejne jako jen jedno.
vždycky jsem si přála 2 děti - kluka a holku, to se nám povedlo a stejně toužím po třetím prckovi 😉
maximálně jedno
Mym snem bylo mit 5 deti. Zacala jsem az po tricitce. Nakonec mam 3 deti - ja bych si dala jeste to jedno, ale skutecne vek, 3 cs a na treti uz jsem manzela ukecala (chtel jen dve). Ja bych to 4. dala, pro me je to radost, ale s nastupem do prace jsem to uzavrela. Navic nejmensi ma uz 4 a to by byl velky rozdil.
@swan42 Jak se můžeš takhle rouhat?
Me se líbí jak někdo píše ideální je kluk holka atd. Jak by se to dalo ovlivnit 😀 ja mam 2 dcery chtěla jsem 2 kluky nemám ani jednoho a porad se stim nemůžu smířit ale kvůli poslednímu těhotenství a cukrovce je to u mě konečná .

@kindycz tak to mě stačí jedno 🙂