Máte nebo jste měly milence? Diskutujte anonymně!
Máte, měly jste? Klidně anonymně.
@womanone1 Ale co když se žena nezamiluje a dělá to z jiného důvodu? Třeba nedostatek pozornosti a sexu doma, nebo jí chlap extrémně vytočí a tohle je jako pomsta...nebo preventivně kdyby jí chlap podváděl...Nebo má milence zazobanýho a dělá to pro peníze/dárečky...
Říká se že k nevěře chlap nepotřebuje žádné city, a žena ano. Podle mě je to blbost. I žena to může dělat bez citů...
@klokanka31 tak třeba můj muž tvrdí, že i při jednorázovém úletu by v tom city měl. Že podle něj tam vždycky nějaký alespoň emoční záchvěv je.
@tahejhula Asi záleží kdo to dělá z jakého důvodu...třeba ženská když půjde s milionářem, tak jí nebude zajímat jestli ho miluje, spíš jí bude zajímat jakou značku kabelky dostane...😄
@klokanka31 tak jasně, zlatokopky a podobná odnož. Jen jeho názor je ten, že u většiny lidí tam ty emoce jsou.
No vidíte, vy jedny nervózy (komu to patří, ten se pozná 😆), s manželem řešíme kdeco. A co se týče mne, já dost doufám, že si za ty roky někde něco aspoň pomazlil, jinak by mi ho bylo líto.
@tahejhula Takže jsi taky někde odlítla jestli správně chápu?😄
@klokanka31 když mně se skoro nikdo nelíbí. Cesta nejen k mému srdíčku je poměrně trnitá, složitá a náročná. Takže ne. Ale narazit na vyladěný exemplář, který by mne opravdu zaujal a všechno tohle přežil, vydržel a přesto si udržel zájem, tak asi hodná holčička nebudu. 😄
@tahejhula Jsi krásně upřímná ,to není úplně obvyklé! 🙂 klobouk dolů! Líbí se mi ,že nic nenalháváš ani sama sobě. Já osobně názor na nevěru hooodně přehodnotila.
Kdysi měla. A teď si někdy říkám, že až dítě trochu odroste, pořídím si zas, ale vím, že to stejně neudělám 😃
@skororozvedena je na tom něco zvláštního?
@tahejhula dřív jsem nebyla schopná být věrná, v každém vztahu mi něco chybělo a to co chybělo jsem hledala někde jinde. Poté jsem poznala manžela, všechny vztahy ukončila a jsem věrná, protože manžel splňuje všechny mé požadavky. Jo a když jsem poznala manžela, tak mě od něho odrazovali jeho kamarádi, že je velký děvkař. Ano, poznala jsem, že měl hoooodně žen a nebyl také zrovna věrný. Ale jak sám nedávno řekl, že od té doby co jsme spolu, tak nemá důvod hledat někde jinde. Takže my tvrdíme, že jsme se hledali až jsme se našli. 😊 Jo a jsem spolu 10let a stále štastni.
Mě tohle podvádění partnera přijde jako nevyzrálost 🤷 když je člověk mladý, a tím myslím okolo 20 let, je ta nevěra častější, protože člověk v podstatě ještě hledá sám sebe a hlavně se nechá lehce zlákat tím pokušením 🤷
Pokud je člověk vyzrálý, nevidím důvod, proč partnera podvádět, protože většina věcí se dá vyřešit komunikací... Ale ona je doba, kdy lidi ve vztahu moc komunikovat nechtějí a radši ze sebe navzájem dělají blbce 🤷
@tahejhula ja nad neverou casto premyslim 🙈
Mela jsem rada jednoho kluka a nez se stihlo neco stat, prisel manzel, nastehoval se, vzali jsme se, mame deti... Je to uz skoro 7 let a ten kluk, teda spis chlap, je porad kamarad, normalne se vidame a asi by mel i porad zajem.
Obcas je mi lito, ze jsme to nestihli uskutecnit. Ale zas vlastne nevim, jestli bych to dokazala manzelovi udelat 🤷
Tak ja jeste par let pockam a pak dam vedet 😂
Jo a taky si myslim, ze i u chlapa nejaky emoce byt musej pri nevere, ze to bez nich nejde...
@tahejhula ne...nemám na to čas, ani náladu a ani žaludek 😉 mě samotné by to ublížilo, takže já rozhodně nehodlám svému muži dělat něco, co bych nechtěla, aby on udělal mě .... s mužem nám vše klape, co se týče sexu a celkově vztahu, takže nevidím jediný důvod, proč si hledat nějakého chodícího robertka 🙈 a upřímně si myslím, že nevěra ze strany ženy vzniká nejčastěji z nudy 😉 pak až jsou jiné důvody...
@izzylka tak s tím naprosto souhlasím 👍 proto jsem vždycky hodně skeptická vůči takovým těm velkým láskám, které vznikají mezi 15. - 20. rokem 😅 podle mě jsou tohle přesně ty vztahy, které mají vyšší šanci na nevěru nebo rozvod, protože najednou zjistí, že jim život utíká a oni si vlastně houby užili, když ty léta, která by měla být nezávazná měli už vztah - alespoň v mém přímém okolí se mi to potvrdilo ve skoro všech případech 🙂 samozřejmě netvrdím, že výjimky nejsou 😉
Aneb kam jsme se zase dostaly od prostého dotazu máte/měly jste milence. 😄
@tahejhula Nevim, zda muj milenec splnuje definici milence pro tuto diskusi, ale jednoho jsem mela - v dobe necely rok po rozchodu. Nebyl to partner, protoze krom sexu s nim jinak nic nebylo. Nechala jsem ho ve chvili, kdy jsem se seznamila se svym soucasnym manzelem.
@somalicats hm, to asi musíš vědět sama, jak bys tento vztah definovala. Nemám právo kohokoli hodnotit. Já bych třeba ani ryze sexuální vztah nemohla mít s někým, kdo nečte, nemá nějaký rozhled, dobré vyjadřování. Ostatně ani v těch nácti jsem s někým nevlezla do postele (do auta, na louku) po pár hodinách na diskotéce. Loni jsem takhle pokukovala po jednom chlápkovi na chalupě, dva dny jsem po něm házela očkem. Jenže pak promluvil a bylo to. 😄
@tahejhula No, asi takhle - on Slovak, tusim z BB, ja z Prahy, potkavali jsme se v Brne, kam jsem v te dobe jezdila 1x za 3-4 tydny sluzebne. Ani jeden z nas nemel v planu se stehovat. Tezko rict, kdyby zil tady, mozna by z toho vztah byl - byl pohlednej, inteligentni... Zas je fakt, ze ja zadny vztah nehledala, tohle vyplynulo ze vzajemne pritazlivosti. Stejne tak kdyz jsem potom tady v Praze potkala sveho nyni uz manzela - padli jsme si do oka, ale byl tady, takze jsme spolu zacali normalne chodit, nejen spat.
@somalicats můj manžel takhle před pár lety vzplanul k jedné dámě. Dost se trápil, chtěl s ní alespoň zajít na oběd, povídat si s ní, ale tak strašně se bál odmítnutí, že jí to nikdy nesdělil. A mně ho bylo prostě líto.
Nikdy jsem nevěrná nebyla, ikdyž ve vztazích před manželem se tomu trochu divím. Beru to tak, že než ponižovat sebe a chlapa, to raději půjdeme každý svou cestou a budu hledat jinde.
Měla jsem vztah 3 roky, kluk neobdařený ani zkušenostmi, snahou ani minimálním nádobíčkem. Takže když už začali choutky na jiné, rozešla jsem se s ním a další víkend si ty 3 roky nudy vynahradila s kamarádem.
V té době to bylo opravdu jen o sexu, ale já blbka se zamilovala. Byli jsme od sebe daleko, on si našel slečnu a já později nynějšího manžela.
Když před pár lety přišlo na přátelskou konverzaci přes messenger, zjistila jsem že je sám a hrozně by mě chtěl. Klidně rozvedenou, s dětma, bez peněz a co já vím co všechno. Hned byl odkázaný do patřičných mezí.
Jednou jsme se potkali na kávě a stačilo. Chemie tam bude vždycky šílená. Mám ho ráda, ale doma mám všechno co potřebuju.
V kontaktu opět nejsme a já doufám, že si najde hodnou slečnu, která ho bude umět ocenit a budou spokojení. Do té doby se bohužel neuvidíme ani jako kamarádi, protože odolávat jeho pokusům nezvládnu věčně a mohl by z toho být průser.

@klokanka31 zní to jako blbost, klidně mě odsuďte, ale vlastně jsem to tak nějak měla (myslím tu prevenci zklamání). Ale teda - byl to spíš úlet než milenectví, natož paralelní vztah. Před dětma. Pak už jsem na to neměla ani čas, ani myšlenky, ani příležitost... To zas až po rozvodu. Ale to už jsem byla "volná" 🙂