Modrý Ježíšek 2019
Ahoj všem ❤
Třetí ročník akce Modrý Ježíšek startuje 15.10.2019 V 15:00 HOD 😎
Letos už po třetí, to mě vážně těší! Spousty z vás už vědí, o co jde, a ty z vás, které akci letos zaregistrují poprvé, čtěte níže 😉
1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení holčinu, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která holčina vám padla do oka a chcete jí udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu dané holčiny.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.
A po Vánocích si o tom můžeme pokrafat 😀 😀
Opět doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, minulý rok se stalo, že některá z vás dostala použitý dáreček a bylo jí to právem líto. Proto prosím, posílejte jen takové dárečky, které by udělaly radost i vám a myslete při tom na to, že to je třeba jediný dáreček, který od vás někdo na druhé straně republiky dostane 🙂 Děkuji.
Jsem plně k dispozici a budu u toho zase drze s vámi, jako vždycky 😎 🌷
Jíťa
@dubbie já budu odesílat dárek pro maminku okolo 10.12 podle zpráv co poskytla pošta by dárek měl přijít do Štědrého dne. Vím že je to pozdě a omlouvám se ale nedaří se mi dát vše do kupy.
@trpaslicek19 V poradku, casu dost 🙂 Me jen mrzi, ze pani dela mrtveho brouka, stacilo mi prece napsat, ze se omlouva a nezucastni se. Tohle mi vzdycky zkazi naladu, jak jsou schopny se nektery lidi chovat...
@trpaslicek19 v pohodě. Mam to taky tak v planu 😊
@dubbie jo to úplně chápu. Bohužel i taci jsou.
Taaak, já mám balíček nachystaný, doufám, že mamince vykouzlí úsměv na rtech. 😊 V týdnu poputuje na poštu. ☺️
I já mám balíček už nachystaný. V týdnu budu odesílat ☺️
Ja dneska dostala Ježíška 😍 To mám fakt čekat do Vánoc 😱😱😱Nebojte, vydržím,jsem moc milé prekvapená a Lence děkuji 😘
Já jsem své balíčky odeslala a též jsem i jeden přijela. Moc mocinky děkuji, těším se na překvapení pod stromečkem 🎄a doufám, že i já se trefila pro výběru dárečků 🎁
Já taky budu odesílat příští týden 🥰🥰
Já čekám na poslední dílek do mého dárku a snad nejpozději 9.12. odešlu 😊
Také ještě čekám na poslední kousky a příští týden balíčky posílám😘
Taky budu posílat příští týden, ještě pohled dokoupit a je to 🙂
Včera jsem odeslala. Jsem spokojená. Na poště jsem čekala jen čtvrt hodiny.
Zítra odesílám😊🍀
Holky, tak slavnostně hlásím, že prozatím je mise u konce 🙂 Vše, co jsem si ohledně Modrého Ježíška přála, se mi splnilo a věřím, že Vám se zase to, co si přejete vy všechny, taky splní. Přeju Vám (sice trošku brzo) moc krásné Vánoce přesně podle vašich představ a do nového roku hodně pohody, šťastné náhody, významné dohody, legrační příhody a další života výhody 🙂 Pokud se ještě někdo do akce přihlásí, je vítán. V opačném případě i tak moc děkuji všem a věřím, že se tu ještě někdy sejdeme 🙂 Třeba jen tak pokrafat po Vánocích, jestli se vám dárečky líbily 🙂 Jíťa
Ahoj, tak aj moj balicek odoslany, snad dorazi v poriadku, bol to boj s dietatom a psom pred Vianocami na poste 😅😁☺️
Holky, mohu zabalit krabici do Vánočního papíru? A na něj nalepit odesílatele, adresáta? Nevadí to ničemu na České Poště?
Taky hlásím, že balíček jsem dnes odeslala a putuje na Českomoravskou vrchovinu
Ja balicek jiz odesilala a mam i zpetnou vazbu od vybrane maminky,ze dorazil a poctive ho rozbali az pod stromeckem 😉👍🎄
@biedronca Nevadí, já jsem to tak posílala🙂 Chtěla jsem, aby to bylo jako opravdu vánoční dárek, takže jsem to tak zabalila, na poště jsem se zeptala a paní byla v pohodě 🙂
I já už mám Modrého Ježíška doma😍 Asi jsem musela být hodná😀 Už se nemůžu dočkat👏
I mě dnes dorazil Modrý Ježišek, velice děkuji a už se moc těším na Štědrý den 😍
A mnou vybrané mamince budu zasílat zítra, jedeme odpoledne do Hradce na nákupy a tak došťouchnu, co mi chybí 🙂
Holky, vy jste taaaaak sikovny 🙂 🙂

Hlásím, že jsem dnes odeslala😂. Vrhla jsem se vstříc vánočnímu šílenství v nákupáku😂🙏.