Negativní test, mohu být těhotná?

attiska
1. bře 2016

Ahoj holky,
s přítelem se už pomalu rok snažíme o miminko. Ke konci minulého roku jsem potratila v 7tt. ☹ Poslední menstruaci jsem měla 22.1. a zatím se další nedostavila ( většinou se mi o pár dní zpozdí). Kolem 4.2. jsem slabě špinila a pořád mě pobolívá brřicho , už jsem si dělala 2 testy a nic ☹ Co myslíte, mohu být těhotná? Byla jste na tom některá z Vás podobně?
Děkuju za všechny odpovědi 🙂 😉

mrskato
1. bře 2016

ahoj, já loni potratila na začátku záři, koncem 6tt. MS jsem dostala po více jak 30ti dnech (dřív jsem měla MS pravidelnou po 25ti dnech), pak po asi 28 dnech a pak se mi cyklus hodně zkrátil, 2x po 21 dnech, to byl děs. Spíš bych řekla, že se ti upravuje cyklus, ale uvidíš, třeba se zadařilo, počkej ještě chvíli.
Vím, že je to hrozný, já se po tom potratu sledovala jak blázen ☹ jinak už jsem to v jiné diskuzi psala, ale na srovnání cyklu mi pomohl kontryhelový čaj, pila jsem ho už dříve kvůli silné MS a vždy mi pomohl, loni v prosinci mi taky pomohl, MS už nepřišla🙂 Nezoufej, ono se zadaří znovu 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru