icon

Nejtrapnější hlášky vašich rodičů

klokanka31
15. srp 2021

Něco pro pobavení, nebo útěchu, že v tom nejsme sami ☺ Jaké hlášky vašich rodičů případně tchánovců vás dokážou maximálně zvednout ze židle?

Strana
z4
lobella
15. srp 2021

Mme vytoci, kdyz po celem dnu, co je mala uplakana a cely den na ruce, cloveka boli smad u chlupy v nose a nekdo pronese: "vask si taky musi poplakat, abys vedela, ze ji vubec mas"....nebo kdyz starsi chytne hysterak a soused odveti: "tady se deje nejaka nespravedlnost a bezpravi" 👍🙈

rejalin
15. srp 2021

@katule1990 to znám, já jsem zase poslouchala pořád dokola, že malý ještě neleze, ptz ho moc nosím namísto toho, abych ho jako správná matka nechala vybrečet 🤦 dokonce i párkrát volala manželovi, abych prcka nenosila (třeba druhý den potom, co u nás byla.. asi aby mi domluvil)

mourovatakocka
15. srp 2021

@lobella Jé to je celý náš soused s tím bezprávím. A ještě jak zavolá sociálku, že jim ubližujem. On je fajn, ale když máme hodně kosočtvercový den, mám po takovéhle hlásce děsnou chuť ho shodit že schodů 😈

klokanka31
autor
15. srp 2021

@lobella Tak ale s tím sousedem to je docela vtipný ☺

gracinka7
15. srp 2021

@klokanka31 Můj děda prohlašuje, že mám nevychované spratky. Že je vychovávám podle stupidních článků na internetu.

klokanka31
autor
15. srp 2021

@gracinka7 Já mám zas výchovu podle 🐔 a 🐮 z internetu ☺

95newmommy2020
15. srp 2021

Jo, jinak ještě mě napadla jedna pamatna věta. Nevím teda od koho teď, těch pribuznejch máme tolik, ze se mi ty tetky z 50 kolene pletou. A o hlášky není nouze. 😄 Podle amerických vědců, to nošení způsobuje ze dítě pak nechce chodit. A chce být jen u matky. Matky to delaj aby dítě nemusely ukazovat světu a měly ho jen pro sebe. Z toho všeho pak vzniká ten autismus a poruchy. To za nás nebylo! 😁

chrystyanna
15. srp 2021

@95newmommy2020 boooze, teď jsem málem vydechla vodu..tohle mi nedělej ;)

95newmommy2020
15. srp 2021

@chrystyanna A ještě chudáci ani nevidej, pak maj ty dioptrie. 😄

chrystyanna
15. srp 2021

@95newmommy2020 věta.. To za nás nebylo.. Je nesmrtelná na cokoli, kdykoli

biciklissie
15. srp 2021

Tak u nás bylo TOP od mých rodičů:
Ty chceš druhé dítě, protože se ti nechce do práce, že?
A další:
Necti blbosti na internetu, všichni jsme děti vodili za ruce, aby se to naučili. Přece nemůže lézt do dvou let.
Našeho pejska to rozrusuje, že pořád ještě nechodí!
Nech ji brečet, chvíli to snad vydrží.
To jste pěkně líní, když nepestujete na zahradě zeleninu do prikrmu.
Kup pro miminko elektrickou vyhrivanou decku. Já na ni nahrival koťata.
Ty nejsi moc rodici typ, že...
Její svátek začneme slavit, až z toho bude mít rozum.

chrystyanna
15. srp 2021

@biciklissie to mi připomíná... Doufám, že nechcete druhé brzo.. Nejlepší je rozdíl 3roky( v šestinedělí řešeno)

klokanka31
autor
15. srp 2021

@95newmommy2020 👍 ☺

chrystyanna
15. srp 2021

@biciklissie křik roztahuje plíce, vy jste chvili brečeli, pak byl klid (bodejť ne že)

klokanka31
autor
15. srp 2021

@biciklissie 😮 taky dobrý ☺

klokanka31
autor
15. srp 2021

@biciklissie S tím rozumem mi to připomělo, vždycky když malá něco udělala, něco zažvatlala atd., tak máma vytřeštila oči a "no to není možný, to je jakoby z toho měla rozum/jako by rozuměla/jako by to pochopila" a to já můžu furt říkat že malá rozumí, ale furt a furt se bude divit. A nemůžu jí vysvětlit ať z ní nedělá nechápavého blbce, a ať si dává bacha na to co říká 😡 já mámě říkala že sama mám vzpomínky z postýlky/kočárku, kdy mě štvalo že mě nevnímají jako chápajícího člověka, a ona s blbým výtlemem že si vždycky myslela, že děti chápají až tak od 3 let 🤔

95newmommy2020
15. srp 2021

@biciklissie 😄 si nevyberes. Podle moji mamá,jsem měla jít hned po 6 neděli do práce. A když už jsem byla doma 3 měsíc tak už si mě podezirave měřila ze asi čekám až odčerpává tu mateřskou a pak už bych se vrátit měla. A tchyně zase a kdy už bude mít tu vnučku tsky konečně ? :D No naštěstí za to mohl děda, protože řekl ze kluci jsou lepší, a tím to zakrikl. I tak máme plodit dokud to nevyjde. 😂😂😂

sudylichozrout
15. srp 2021

Mam kliku, rodina je uplne ok. Nikdo zadne blbe hlasky, nikdo nam do toho nezvani tak, ze by to bylo neprijemne. Ale co me vytaci, jsou dotazy cizich. Zejmena "tak co, kdy bude ctvrte?/tak jeste zkusite kluka?/Co mala, uz chodi? (pta se obden)/Ja mela jen jedno, ale vydalo za tri!/a pod."

triskova_v
16. srp 2021

Ja cely leto stravila s moji babi na chalupe. Vcera se hadala s mamkou a co sem si vyslechla mi bylo do breku. To ze ona na vse byla sama (mamka v baraku, jesle, deda chodil domu ve 2, ona taky), ze je v baraku vecny bordel (chapej hracky v obyvaku ktery se vecer uklizeli,jinak jsme byli venku na zajrade), ze nema penize nas zivit (babi ja ti rikam kazdy tyden ze ti penize dam, nevim kolik platis elektriku, vodu tak mi rekni kolik chces - nic nechci. Ale pak to vytahne v hadce). To ze furt komentuje vahu holek na to uz jsem alergicka - mame na chalupe kamaradku se stejne staryma holcickama. Nase Saska je extremne hubena, kamoska je normalni (no N ty bys tu nasi Sasenku slupla ke svacine, ty si takova peknoucka..)🤷‍♀️
Babicce bude 80, v duchodu je uz nejmin 25 let a vycita moji mamce ze s nama a vnuckama moc neni (jasne kdyz mama pujde do suchodu nejdriv za 13 let)… k tomu jeste dost blbe slysi ale neprizna si to, takze vetsina hadek a nedorozumeni je tim ze ona neslysi… uf, to mi pomohlo holky, diky

veruuu_kubesovic
16. srp 2021

tak já to shrnu...
když jsem přežila "dáváš ji už na nočník"? nebo "mluvíš s ní vůbec"? jsme směle přešli u syna "to ty plínky bude mít až do školy??? "mluv s ním"...
mě teďka vytáčí od cizích lidí pojem !!!"těžká cukrovka"!!!!

majili
16. srp 2021

Ještě dítě nemám, jsem teprve těhotná, ale už jsem toho slyšela hodně jak ze strany mých rodičů, tak od přítele - na děti mého bratra nebo přítelovi sestry.
- sladkosti děti jíst musí, protože mozek potřebuje cukr
- už začíná stoupat, tak mu musíme koupit botičky, aby se mu zformovala nožka
- kdybys ho posazovala dřív, tak už umí na nočník
- vy jste to taky měli/jedli/dělali a jste zdraví (tak např. já i bratr problémy se zádama - nosila jsem i korzet kvůli skolióze, bratr musel chodit na nějaké magnety kvůli bolesti zad - ale jinak jsme v pohodě 😂 - chodítka, posazování, hopsačka na zárubně apod. - nevyčítám jim nic, protože v té době to prostě bylo normální a neřešil se absolutně dopad na zdraví dítěte, ale i když jim pošlu články od doktorů, tak to s něma nehne)
- ty budeš hrozná matka, tomu dítěti nic nedopřeješ (řekla jsem, že chci aby jednou moje dítě pilo jen vodu a ne sirupy a nebudu mu dávat sladkosti)
- to tomu dítěti nemůžeš udělat, že by bylo jedináček (ještě jsem neporodila a už mi každej říká, že druhé určitě bude kluk, když teď čekám holčičku a já odpovídám, že velmi pravděpodobně žádné druhé nebude)

jako_mala_holka
16. srp 2021

@majili to je jak u nás dřív, ale nepovolila jsem a dělala jsem si vše po svém, teď je malé 14 měsíců a už je to mnohem lepší, asi že vidí, že dcera naši péči zatím přežila 😄

klokanka31
autor
16. srp 2021

@majili Jo jak u nás, furt ať učím malou chodit, když jsem řekla že to není dobrý pro záda, blbost. Tak jsem poukázala na to jak s bráchou máme v háji záda, skolióza, furt bolesti. No ale z toho že nás tahali a učili chodit to prostě prý není 🙄

mishka87
16. srp 2021

Moje mamka je milionová a do ničeho nic nekecá. Ale tchýně občas perlí. Například, jak je to nehygienické, když děti čůrají do křoví a že ony na hřiště braly nočníky a na ty děti prosazovaly. Na to jí ten můj odpověděl "A to jste pak vylejvaly doma do záchoda a celou cestu domů jste vezly ten smrad domů? A nebo jste to šly vylejt na trávu". Na to je na odpověděla, že je to něco jiného.
Ale nejvíc mě dokáže vytočit, když říká, jak dnešní matky jen čumí do mobilů a bez internetových rad si neumí poradit. Že ony se radily mezi sebou na hřišti. Na to jsem ji odsekla, že my žijeme v moderní době a místo na hřišti se radíme přes internet. No a to je samozřejmě taky něco úplně jiného.
Pak nás s chlapem ještě vytáčí, jak ona všude říká, jak se těší na vnuka a pak si s ním nehraje, protože je strašně unavená. No bodejť by ne, když místo hraní s vnukem nám běhá po baráku a pořád něco "musí" uklízet. Sice nemám úplně nablejskanou domácnost, ale ani tu není jako v chlívě. A pak se diví, že má kluk raději druhou babičku, která sice uvaří a pak si po sobě uklidí, ale neběhá mi tu s vysavačem po baráku a neuklízí každý miniaturní drobek. A naopak je večer vyřízená, protože si celý den hraje s klukem.

majili
16. srp 2021

@klokanka31 taky ne, je to z toho, jak jsem rychle vyrostla 😀 jako kolikrát mě to tak vytočí, že fakt musím počítat do 10

zelenaesmolda
16. srp 2021

@klokanka31
Dobre ty s tema plenkama!

klokanka31
autor
16. srp 2021
kevi1
16. srp 2021

Mna minule dostala svokra. Jej susedka ma decko cca v synovom veku a ona ho furt hlida a samozrejme porovnava s nasim synom/svojim vnukom. To ma nevzrusuje, ale ked sme naposledy boli na navsteve a boli tam aj jej rodicia a rozpravala o tom susedkinom decku ako o "nas Kristof" a jej vnuk bol proste "vas Richard", tak uz som mala fakt dost 😁😁 pritom ma nasho syna rada, ale ocividne je "nas" a sused je "ich" 😁😁😁

kevi1
16. srp 2021

A potom mam este od svokry oblubene, ked zacne vetu "ja ta/vas obdivujem..", pritom je jasne, ze nas neobdivuje ale tazko nesuhlasi s tym, co robime 😁

melek5
16. srp 2021

@klokanka31 tak u nás rozhodně tchýně u bsevh děti rikala no jo celá po tatínkovi a vždycky říkala a po kom asi přece nepodvadim a děti sou jeho bzdVky věděla jak mě urazit no ale už je klid tvhyne je po mrtvici s amputovanou nohou takže žádné návštěvy se nekonaji a jsem ráda

Strana
z4