Nemůžu zapomenout. Co mám dělat?

20. črc 2022

Ahoj  ;)
Třeba mi tu někdo poradí, co mám se sebou dělat. 
Nedokážu zapomenout na jednoho muže, nebyli jsme spolu přímo ve vztahu, ale 9 měsíců jsme se scházeli, v podstatě jsme byli pořád spolu, nejvíc mě těšilo, že krásně přijal moje děti ( 2 kluci, 3 a 5let), protože děti jsou u mě samozřejmě na prvním místě. Děti si ho také moc oblíbili, choval se a staral se o ně lépe než jejich táta ( s tim jsem se rozešla po 7 letech díky němu, za což jsem vděčná).
Jedinej problém byl ten, že stále žil u rodičů ( je nám oboum 25). Neřešila jsem to, stejně byl pořád u nás, jeho rodiče žili ve velkým rodinným baráku, kde měl své patro, a pracoval u nich na hospodě. Jenže jeho rodiče, vlastně i kamarádi mu pořád říkali, ať se na mě vykašle, že mám děti, at si najde holku bez dětí, a užívá si. Samozřejmě že chtěl být semnou, ale viděla jsem že ho to trápí. Mě se do života pletl ex se kterým mám děti, pořád se dělo něco špatného, já měla také své starosti, jakoby jsme se poznali ve špatný čas. On je z úplné rodiny, jeho rodiče jsou pořád spolu, hlavně s matkou má dobrý vztah( ale je to potvora  ), takže dává na jejich názory, celkově ho zajímá, co si o něm kdo myslí atd. Já vyrůstala jen s tátou, a jsem neústupná a rázná, a stojím si za svým, vyslechnu si druhého, ale nezměním názor jen tak podle toho co mi kdo řekne. I on mi říkal, že na mě obdivuje, že dokážu říct i rodině ne, i kamarádům. (Mě to přijde normální). Chtěl být semnou každý den, bral nás na výlety, s klukama blbl, pomáhal mi doma se vším, jeho nejbližší kamarádi mě měli rádi, o vikendech jsme spolu třeba všichni posedeli. Byl hodně žárlivý, ale s tím jsem se naučila pracovat, už jsem poznala jeho chyby ale přijala jsem je, i když to bylo jen 9 měsíců, tak jsme spolu ale byli každý den, takže jsem ho poznala hodně, bylo hodně vypjatych situaci kde se projevil, ale brala jsem ho takového jaky byl, a růžové brýle jsem určitě neměla. No a minulý rok v září jsme to tak nějak vzájemně ukončili, spíš jsem mu řekla, že ani nevim na čem s nim jsem, a ze se trapim a on s tim nic neudelal.ani jsme se nějak nepohadali, jen už mě unavovalo to jeho " nevim co chci"( to bylo to co mi nejvíc vadilo, věděla jsem že mě miluje, ale furt se do toho vztahu nedokázal opřít úplně, kvůli rodičům). Takže jsem to prostě nechala být, týden po tom, co jsme to ukončili se ještě ozval, zeptal se jak mi je, napsali jsme si pár vět. 14 dní na to si mě úplně všude zablokoval, na instagramu, na fb, na tel čísle. Přitom moc dobře věděl, že já se sama od sebe nikdy neozvu, párkrát mi to udělal, když jsme se pohadali, ale vydržel to jeden den, a řekl mi že ho jinak láká se mi dívat na profil atd. Takže jsem moc nepochopila proc si mě zablokoval, ja bych ho nechala být, za ten konec mohl on, kdyby se vzchopil, postavil se za to co chce, mohli jsme být spolu. No uplynul rok, pořád jsem všude zablokovana, párkrát do týdne si vsimnu ze si me odblokuje, podívá na profil a pak zase hned zablokuje, moc tomu nerozumím. :lol:
Jen pořád nedokážu se přes to přenést, vím že nikoho nemá, dokonce mi naší spolecni kamarádi řekli, že začal dělat hrozný hlouposti po tom co jsme se opustili. Ale už se prý uklidnil a dokonce by se měl stehovat, u rodičů už nepracuje a začal trénovat děti ve fotbalu. Věřím že nemá odvahu se mi první ozvat, protože mě zná, a ví, že on o mě přišel svým přístupem. Nechápu proč mi přijde jakoby to bylo včera, rok jsem ho neviděla, ale přijde mi to tak čerstvý, začala jsem se hodně věnovat sobě, duchovnu, chodím na box, běhat, starost okolo děti, nezastavim se. Ale přesto ho pořád miluju, třeba na nej ani nezarlim, když si predstavim že by byl s jinou, nic to semnou nedělá, ale moc mi chybí, je to jiné nez s ostatnimi, vždy jsem byla hrozně zarliva a histerka, ale s ním jsem se tak vyklidnila, a pořád nějak cítím že ještě není konec, nemůžu si pomoct, ten pocit mám pořád. Měla jsem po nem jednoho kluka, ale jen na sex. Takhle se nebráním poznat někoho nového, když mám víkend bez dětí, jdu s holkama na diskotéku, nenechavam se téma myslenkama na nej nejak omezovat. Blby je že když si zakazu na nej myslet, tak se mi to týden daří, ale pak se mi o něm zda. :D moc bych si přála, aby se vrátil, věřím tomu, že casem člověk přehodnoti určité věci, nechci aby se menil, chci aby byl takový jaký je, ale jen aby se vzchopil a pochopil že nemůže žít podle ostatních. Vím že kdyby takovej byl, tak ted spolu zijeme, oba jsme si to říkali, ze k sobe patříme, a on říkal ze spolu stejně jednou skončíme. No ale tohle už je na něm, i kdybych nebyla zablokovana, neozvu se. Ale asi mu nejsem úplně jedno, kdybych byla tak to neřeší, a neblokuje mě, když mi stejně i tak čumí na profil :D. Co myslíte, jak dlouho může člověku trvat, než to úplně odezní? Myslíte, že člověk dokáže vnitřně cítit, že ten druhý je ten pravý?

tahejhula
20. črc 2022

Takhle blbou hru "ozvu se vždy já", jsem hrála skoro dva roky. Pěkně hnusná hra. Ponižující. Nevidím jediný důvod, proč bys mu nemohla napsat ty.
Takže skončím u klasického, jste divní oba, každý jinak.

klokanka31
20. črc 2022

Zkus ho kontaktovat a uvidíš na čem budeš...

ckocka
20. črc 2022

Jeden klidně může vnitřně cítit že je to ten pravý - a co s tím když ten pravý nemá zájem.

autor
20. črc 2022

@tahejhula stejně jsem všude zablokovaná, takže mám smůlu 😄🙂

gbp
20. črc 2022

ja to docela chapu, protoze mam podobneho brachu. uz teda bydli sam, ale na rady rodicu hodne da, oni mu do vsech vztahu hodne kecaji a posledni dobou uz ty holky ani nevodi predstavit, aby zas neco nenasli...taky mel jednu starsi s ditetem a to byl reda problem hlavne pro tatku. asi jakoze by mel prijmout cizi dite...tak do brqchy klaviroval tak dlouho, az se bracha vzdal. pritom ke rodinny typ, moji dceru absolutne miluje, myslim, ze sam od sebe by problem nemel. tphle si musi kazdy vyhodnotit sam a ne sve obavy prenaset na deti jako nas tatka na brachu.
ja byt na tvem miste, aspon mu vzkazu po kamaradech, jestli si nechce promluvit. budto to fakt uzavrete, nebo zjistite, ze je to vzajemne a nekam to posunete. lepsi nez se utapet v nejakych stale se opakujich myslenkach. takhle budes mit aspon jasno.

klokanka31
20. črc 2022

@gbp To samé moji rodiče, všechny partnerky mého bráchy byly špatné, teď má přítelkyni s dvěmi dětmi (jedno už dospělé) a to je taky špatně, pořád poslouchám jak si natáhl do baráku cizí děcka a musí je živit 🙄 a vlastní že mu nedá... Sice si nenechá běžně kecat do života, ale vsadím se že to do něj budou hustit tak dlouho až zase půjde za jinou.

tahejhula
20. črc 2022

No jo, asi se snaží především blokovat sám sebe, aby ti nepsal. Ty píšeš, že chceš, aby dělal věci podle sebe, ve skutečnosti se má ale zařídit dle tebe. Trochu manipulace. Jak psala dáma nade mnou, když už ochotně nasloucháš jeho přátelům, můžeš po nich poslat vzkaz.

autor
20. črc 2022

@gbp to je právě pro mě nejhorší, že si to pořád v hlavě promítám, snažila jsem se mu to pořád vysvětlovat, vždy mluvil rozumně a chápave když byl semnou, jenže se pak vrátil domů a vše zase bylo jinak, a tak furt dokola, celych 9 měsíců, fakt mě trápilo, že jsem pořádně nevedela jak to mezi náma je. On to i uznal v posledni zprávě kterou jsem od nej dostala, napsal mi, že nechce abych se trapila. U mě věděl co já chci, a jak bych si to predstavovala, ja se vyjádřila, on ne. Není to o mě.. vím že by to bylo jinak, kdyby se odstěhoval od rodičů, všichni to ví. Proto je to na něm. 🙂

autor
20. črc 2022

@tahejhula to mi neprijde špatně, každý chce být přece šťastný, a já mu žádné ultimátum nedala, že bych mu prikazovala jak to bude a co musí. Naopak jsem to celou dobu nechávala volně plynout, ale uvnitř se trápila. Ke konci když byl u mě, mu volala matka a on jí řekl, že je u kamaráda, to nechápu

gbp
20. črc 2022

@klokanka31 jako priznam se, ze sem s tim taky dlouho mela problem. nevim, jak to nasi udelali, ale nejak automaticky se jim se vsim sveruju, casto sem ale byla ta nejhorsi, takze sem se "nemohla nicemu divit" 😅 takze podpora nikdy zadna, jen kritika, ale stale me to nutilo jim ty veci rikat, i ty ktere bych rikat nemusela. dalo to dost zabrat, nez mi doslo, ze teda rozhodne nemaj vzdycky pravdu a ze neni nutne jim vsechno rikat. jedno takove velke prozreni prislo, kdyz okomentovali to, proc nemuzu uz 3 roky otehotnet 🤦🏼‍♀️ to teda byla kudla do zad, fakt to od nich bolelo. nekdy je asi potreba neco krutejsiho, aby to cloveku doslo. myslim, ze zrovna kritika na partnera je tvrdy orisek, zvlast kdyz si clovek neni uplne jisty...nebo postupne zaseji male seminko, takoveho broucka do hlavy...a to tam pak roste. o nekterych byvalych pritelkynich bracha doted mluvi a kdyz hodnoti, proc se rozesli, casto slysim presne ty samy slova, ktery o nich rikala mama 🤦🏼‍♀️

klokanka31
20. črc 2022

@gbp Jo to bych mohla vyprávět, co vlastní rodina kolikrát řekne a jak tím ublíží. I když oni sami si to vůbec neuvědomují.

gbp
20. črc 2022

ja myslim, ze si to prave nedovedes uplne predstavit tu rodicovskou masaz 😅 kdyz i sama pises, ze jsi z uplne jinych pomeru. jako kazdy je jiny a potrebuje neco jineho, ale treba muj bracha by to treba rozhodne nechtel slyset, ze maj na nej jeho rodice takovy vliv. bavil se o tom jen se mnou. kdyby si mel vybrat mezi rodici a pritelkyni, vybere si rodice. ma s nema velmi silny vztah a kdyby do nej pritelkyne neco klavirovala o tom, ze nevi a tak a ma se rozhodnout a co teda atp. ... rozhodne by se s ni taky rozesel, aby mel klid, kdyz pak doma slysi, to co slysi. k odstehovani od rodicu a "odstrizeni pupecni snury" si musi kazdy prijit sam. chlapi jsou v tomhle podle me horsi. musi si te proste vazit a zjistit, ze to tak tak fakt chce, aby si za tim stal i pred rodici a jeste to dokazal obhajit. a to ti rodice nemusi byt nutne spatni, to podotykam. nasi jsou taky fajn, ale tohle proste brachovi taky delaj. je to jasny, chtej pro nej to nejlepsi, ale nekdy mu tim ubiraj svobodnou vuli se rozhodnout. a to rikam, to tam nebydli, ale stejne je tam pecenej varenej. 🤷🏼‍♀️ to pisu jen proto, aby sis to treba zkusila predstavit i z te druhe strany. ale to nic nemeni na tom, ze promluvit byste si klidne mohli 🤷🏼‍♀️

klokanka31
20. črc 2022

@gbp Mě by zajímalo co ti rodiče vlastně pro svoje synáčky chtějí 🤔

gbp
20. črc 2022

@klokanka31 ze jo? 😂 to rikam nasim taky. ta se vam nelibila, ze bude jeste studovat, ta se vam nelibila, ze jen jen na ucnaku, ta zas ze uz pracuje a bude se chtit brzo deti 😂 ta neji maso, ta zas ji moc prasku...kdyz bracha nikam nechodi - tak "furt jen sedi u pocitace" a kdyz zas chodi s kamaradama - "tak furt beha po hospodach" 😂 kdyz setri - je to "skrt co si nic neuzije" a kdyz si koupi novy kompl - tak "to rozhazuje a utraci za kraviny" 😂 a takhle bych mohla pokracovat.

autor
20. črc 2022

@gbp no takže s tímhle nic neudělám 😄😄🤔

tahejhula
20. črc 2022

No třeba nechce vztah s mladší verzí vlastní matky. Což se občas stává.

klokanka31
20. črc 2022

@gbp Přesně. Jedna byla moc klidná, šedá myš. Špatně. Další zase moc společenská, rozhazuje peníze, špatně. Další zase rozvedená s dětmi, šetří a bráchovi nic nedopřeje, žárlivá (a nikdo nevidí že oprávněně), špatně. Ony vždycky byly zlaté holky v pozici milenky. Jak se z nich staly partnerky, všechno bylo špatně 😄 co mi je teda u pološvagrový líto, oni přišli o nenarozené miminko, a místo aby našla útěchu tak od mojí mámy poslouchá že brácha CHCE dítě a jak mu ho nedá ona, půjde za jinou 🤦‍♀️ a pak se ještě divili že s nima nějakou dobu nemluvila.

fandysek_1
20. črc 2022

Když se mu neozveš nic nebude a můžeš tu psát na koně další roky.

veruuu_kubesovic
20. črc 2022

Pokud si tě zablokoval, evidentně pro nej ta pravá nejsi...

treasurka
20. črc 2022

Tyjo, jak víš, že s tě několikrát do týdne na chvíli odblokuje a zase zablokuje? Vždyť to neposílá notifikace... To musíš přece pořád kontrolovat, jestli jsi bloklá, nebo ne, ne? Neni to únavný? Nebylo by jednodušší mu třeba poslet dopis, nebo mail, nebo na něj počkat někde, kde víš, že bývá a pozvat ho na kafe? Třeba...

gbp
20. črc 2022

@klokanka31 tvl, tak to je vostry 🙈 to musi desne bolet, takovy reci 🙄

merope
20. črc 2022

Takhle jsem "chodila" taky s jedním klukem - vlastně jsme si nikdy neřekli, zda spolu chodíme či nikoli, já měla pocit, že tohle přece musí říct kluk a on to nikdy neřekl. Tak jsem trošku omezila kontakty - a až po čase jsem se dozvěděla, že mu bylo líto, že jsme se rozešli.

Jak to píšeš, tak ty ses rozešla s ním. Pokud tě to pořád trápí, tak ty bys měla být první, kdo nadhodí, že sis uvědomila, že jsi se unáhlila / možná jsi to tak nemyslela / myslíš, že by to ještě šlo. Jestli víš, kde bydlí, tak je určitě způsob, jak mu předat vzkaz - zvláště když víš, že tě pořád sleduje. Maximálně se dozvíš, že už nemá zájem (já sem-tam koukám taky na web po svých bývalých a to i těch, co bych s nimi ani nechtěla být v jedné místnosti).

kitycat
21. črc 2022

Ako od nevyburenej 15ky az na to, ze mas 2 deti..

autor
21. črc 2022

@kitycat nemyslím si, já bych si nikoho bezdůvodně nezablovala, měla jsem zájem to řešit, já právě ano