Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky tak já sem odedneska doma. Juchuuu v práci sem skončila. Mám teď měsíc dovolenou a 19.11 nastupují na mateřskou. V půl 11 kadeřníka. Sem nebyla tak rok a půl ha ha
Holky jsem po OPU odebrali 51 vajíček...dostala jsem kapacky mám rozjetý hyperstimulak
@adydejka2609 to není možný!!! tvle taková úrada to je až nezdravé 🙂 jakou jsi měla stimulaci a kolik jednotek?
@adydejka2609 sakris😕 Tak hlavně ať to zastaví a je brzy dobře.
Ale úroda tedy pořádná! To by bylo aby se to pak nepovedlo 😊 drzim pěsti.
@adydejka2609 taková nadílka, ty jo! Tak hlavně ať jich hodně vydrží!
@adydejka2609
Tak to je pecka to bych nevěřila že to jde tolik .
Tak tfuj tfuj at je líp a zůstane jich co nejvíc 😉
@rosalline Kéž by aspoň ty 2 byli bojovníčci ❤🙏 To by mi bohatě stačilo 🙂
Dnes se nic nedozvím, zase až zítra v jednu 🙄
@adydejka2609 opravdu tolik??? to je strašně moc. Vím že jde kolem 30 ale že by někdo měl 51 slyším prvně. Už jsem i slyšela že když jich je nad 30 tak že někde zastavují i stimulaci. Tak snad z toho bude aspoň nějaké kvalitní. Přeji hodně štěstí🍀
@adydejka2609 s minimalkou tolika vajíček to není možný!!!
@adydejka2609 to ja se dozvěděla hned když me pousteli domu kolik jich bylo zralých tak dej vedet
@linusha fakt tolik :( břicho mám úplně bolestivé nemůžu nic...dostala jsem kapacky protifar a moc moc pít aby se nerozjel ten hyperstimulak...ja uz ho jednou měla a nic příjemného...doktor mi sám řekl že bude hodně špatných :(
@adydejka2609 sakra sakra :(
@linusha fakt tolik :( doktor mi řekl ať počítám s tím že bude spousta špatných:( břicho mě docela bolí a zacalo i v zadech
@fanunka to je mazec že? Šla jsem do toho s tím že budu mít maximálně 10
@adydejka2609 tak hodně odpočívej, hodně pij a tuším že se doporučují bílkoviny na hyperstimulák.
@linusha ja si koupila protifar prasek rozmichala jsem si to ve sklenici mlika a 3x denne pila
@adydejka2609 ahoj, já měla minimální stimulaci a 3 vajíčka a taky se mi rozjel ten hyperstimulak. Sice jen minimální ale je to hodně nepříjemné. Pěkně odpočívej, hodně hodně pij až 4l denně obyčejné vody, ten protifar jsem taky měla a k tomu jsem si koupila nutridrinky čokoládové a 2 denně vypila. Do 5 dní se mi hodně ulevilo. Držím palce ať je to co nejdřív v pořádku.
@marryline ahojky, hyperstimulak í po 3 vajickach? To je hrůza...taky mám nutridrinky a protifar..akorat krom bolesti břicha mě začalo bolet v zádech a zaludek..nemuzu nic sníst krom toho nutridrinku...
@marryline děkuju moc už se těším až to bude za mnou...
@adydejka2609 jj. Taky jsem tomu nechtěla věřit. Měla jsem stimulaci pouze 75 jednotek. Navíc se mi udělal hyperstimulak až 14 dní po ET. Šla jsem na krev a tam mi potvrdili tehu a zároveň udělali utz a tam dr. Uviděla hyperstimulak. Mě strašně bolely vaječníky. Navíc jsem měla 2 cysty, ale už se vše dává pěkně doporadku. Nedělej prudké pohyby. Dr. Mi říkala že u tohoOHSS hrozí otočení vaječníku. Tak pěkně lež 🙂
@adydejka2609 jinak mě bylo taky pěkně zle. Ale stálo to za to. Hned první ivf vyšlo a to bylo neplánovane. Měla jsem jít pouze na iui a bylo z toho ivf. Držím moc palce at máš to správně emryjko. Určitě se tam ten správný silák najde. Já měla sice jen 3 embrya ale všechny vydržely 5 denní kultivaci a dvě byly v jedničkove kvalitě. Kdy jdeš na et?

@piduch neboj. 🙂