icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

evawest
7. lis 2017

@fanunka Mne hned dali vsechny injekce, co mohli. 😀 casove to vychazi, tak bud rada, ze nic kazdy den pichat nemusis. Ja mam vzdycky z toho fialovy bricho.

fanunka
7. lis 2017

@evawest ja mam dnes z te jedne taky sestrarikala ze tahle jedna je hodne neprijemna a proto mi ji musela pichnout ona... tyjo jsem zvedava co to se mnou udela. Uz mam za sebou 2 kratke protokoly a o tenhle dlouhy jsem si rekla sama tak doufam ze toho nebudu litovat :(

hanimili
8. lis 2017

Ahoj nachlazení ustupuje😉
Dnes mě čeká v 11hod ultrazvuk jsem zvědavá kolik tam budu mít vajíček.
Po injekcich žádná modrina asi jsem profik a nebo mám dobrý špek😅

fanunka
8. lis 2017

@hanimili jj v tomto případu je spek vyhodou.

evawest
8. lis 2017

@fanunka Moje speky me teda vubec neochranily. 😂

rosalline
8. lis 2017

@jeanne_g @koudelka82 , tak mám jenom jednoho normálního sněhuláčka :o(.

fanunka
8. lis 2017

@rosalline neblazni to je parada ja mela uz 2 ivf a ani jednoho snehulaka :( bud raaada to je dobry

jeanne_g
8. lis 2017

@rosalline Zlato, věřím, ze jsi zklamaná 😞 Ale tak dobrý jeden☃ A mate taky nějaký na vlastní riziko?

rosalline
8. lis 2017

@jeanne_g ne, žádné vlastní riziko...:o(.

rosalline
8. lis 2017

@fanunka budu se hrozně bát, aby se uchytil. Už nemáme na pojišťovnu žádné genetické testy, všech 7 je vyčerpáno

jeanne_g
8. lis 2017

@rosalline A jaké hodnocení z pgs máte u těch ostatních? Dali ti nějaký protokol?

rosalline
8. lis 2017

@jeanne_g já to zkusím vystřihnout...jsem úplně v pérdeli

rosalline
8. lis 2017
jeanne_g
8. lis 2017

@rosalline Zkuste požádat o konzultaci s genetikem, třeba by ještě nějaké vybral, které by bylo popřípadě možné transferovat. U dvou chybí jen jeden chromozom (3,6) a u jednoho jeden přebývá (5). Ono je možné, že ta chyba je jen ve skupině buněk trofektodermu a ne v samotném embryu.

koudelka82
8. lis 2017

@rosalline Ahojky, to me moc mrzi, ze nakonec zbyl jenom jeden ☃ , ale to bude určitě šampion. Já bych byla taky zklamaná, ale bud rada, za toho jednoho, já při 1.ivf neměla ano jednoho na zamrazeni a zavadeli mi 5.den morulku, protože se začala opozdovat 4.den, takže taky to nebyla žádná výhra. Chápu te, ze se budeš bát, já se teď budu taky bát, ze se nechutne ani jeden mrazacek (máme dva), když ani tento se nehytil. Bojím se, ze je proste něco špatne a emryjku se proste u me nelíbí ☹ Musíme věřit a doufat, ze tentokrat to vyjde. Budou Vánoce, to nám musí už vyjít !! A od nového roku začneme s tehulkovanim ❤

koudelka82
8. lis 2017

@juliia dekuju, snad jo 😘

@rosalline jinak to zklamání jsem nějak už přešli, drží me to, ze máme ještě ty dva snehulacky, jinak bych byla uplne v háji. Ale i tak se hrozne bojím, ze to zase nevyjde.

koudelka82
8. lis 2017

@jeanne_g Ahojky, včera jsem vůbec nestihala reagovat. To je teda fakt něco s tema emryjkama. Snad nám to všechno vyjde a ty správné emryjka se nám teď pěkne uhnizdi a vše vyjde jak ma :-*

koudelka82
8. lis 2017

@rosalline ,
@jeanne_g
Kdoví, jak by na vyšetření dopadly naši 2 bobanci, když jsem říkala mému dr., jestli by jsme si to vyšetření neměli také udělat, tak mi rekl, ze se to děla spis u starších žen, ze my jsme ještě “relativně” mladí. Me je 31 a myslím si, ze nám to mohli také udělat... co myslíte, holky ?

marryline
8. lis 2017

@rosalline ahooj, jeden sněhulácek stačí ☃ bude to poradny bojovník, uvidíš 😘 kdy bys měla jít na KET?

juliia
8. lis 2017

@rosalline
Rosi 😢 ...teda ted to ctu...takovy propad? Moc me to mrzi, jsem si říkala 7 embryjek, to budou alespon 3-4 urcite dobre. A to mi doktori rikali, že skoda, že jsem mela jen dve, že jich je potřeba vic, aby to vyslo.
Ale bud stastna i za to jedno!❤
Co ja bych za nej dala. Chapu, že je to sprcha, ale budu ti moc drzet palecky, aby to to jedno embryjo zvladlo.
Jake melo zrovna tohle hodnocení nevis?🙏

rosalline
8. lis 2017

@jeanne_g není tam žádný down nebo edward, ale i tyhle šílenosti jsou dost riskantní
http://www.travnik-brno.cz/genetika/cs/index.ph...

Četla jsem na wiki "Ve zcela výjimečných případech se nemusí shodovat genetická výbava embryoblastu a trofektodermu, riziko neshody je ale velmi malé." Takže je to asi jedno

koudelka82
8. lis 2017

Holky, je mi zase na nic... zase nastane to dlouhé čekání. Teď jsem měla dlouhý telefonát s doktorem a řešili jsme, co dál. Říkal, že by mi nabídl nějaká vyšetření, ale že všechna už mám udělané a všechny jsou OK. Přišel teda s tím, že mi udělají hysteroskopii, aby jsme se ujistili, že je v děloze vše v pořádku. Největší problém je v tom, že by to vyšlo na Vánoce, kdy oni nepracují..nebo pracují, ale nedělají tyto zákroky. Takže po Novém roce, když budu 21.DC uděláme hystero, pak počkáme na MS a začnu od 2.DC brát Estrofem (říkal, že je možnost i Nativu, ale nechce nic nechat náhodě), pak 10.-12.DC kontrolní UTZ a KET mezi 19.-21.DC. Takže to nejspíš vyjde až na únor 😢

Takže mezitím budu čekat na Vaše pozitivní testy ❤ 😘

rosalline
8. lis 2017

@juliia vůbec nevím, ta sestřička to nevěděla Moc děkuji za podporu Odhadla jsi to skvěle, sprcha jako blázen Nevíš, jestli je 7 vyšetřených embryí hrazených pojišťovnou za cyklus nebo celkem?

rosalline
8. lis 2017

@koudelka82 taky děkuji za podporu Taky nyní budeme čekat na ms a 2dc začínám fraxiparinem a estrofermem To čekání je opravdu opruz , já se zase jako debil upnula na to, že by to po té stimulaci mohlo vyjít přirozeně Nejsem já fakt debil?

rosalline
8. lis 2017

@marryline 20tého listopadu bych to asi měla dostat a pak nevím, kolik dnů 10DC je ultrazvuk, to by bylo 29tého listopadu, takže někdy na začátku prosince

rosalline
8. lis 2017

@marryline jak se ti vůbec a mimískovi daří?

vkackah
8. lis 2017

@koudelka82 Tak to budeme mít KET přibližně ve stejnou dobu... ted čekám na MS po revizi ( ta by měla dorazit před Vánocemi a teprve pak se můžeme domluvit co a jak, takže čekání na další MS a transfer v únoru..

chiara75
8. lis 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Ahoj, jeden dobrý, tak to je ale pozitivní zpráva, ne? Proč bys měla teď stimulovat? Nebude v příštím cyklu transfer?

koudelka82
8. lis 2017

@rosalline já to uplne chapu, já si taky pořad říkám “Co kdyby” , ale vím, ze u nás je to téměř nerealne, to by se musel stát zázrak, když můj ma Azoospermii.
To čekání je fakt děs 😖

@vkackah tak super, budeme bojovat spolu :-* snad nám to rychle uteče

rosalline
8. lis 2017

@chiara75 ahoj, bude to jediný pokus, takže to moc pozitivní není Ze 14 zbyl jediný To není stimulace na opu, to je stimulace před KETem Kde jsi vlastně ty nyní?

Strana