icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
11. lis 2017

@luciebx myslíš, že to tady v čr funguje?

luciebx
12. lis 2017

@rosalline vždyť já byla v ČR v car. Reprofitu Brno. Sama mi nabídla vše prez e-mail. Já si to vytiskla a šla do lékárny

rosalline
12. lis 2017

@luciebx aha aha Tak já se zítra poptám Díky za info

juliia
12. lis 2017

@rosalline
Ja ti rozumim...u nativu je vzdycky nejvetsi obava, aby tam to jedno vajicko vubec bylo a kdyz je, tak aby bylo oplodneni schopne, coz mi prave nevyslo...je to celk.mensi sance, ale nehuntujes telo takovou náloží hormonu. Drz mi palce at je ultrazvuk 10.DC pozitivní a můžeme to zase zkusit co kdyby nahodou.

@fanunka

Nativ obnáší vicememe vse co normální IVF jen s tim rozdilem, že nestimulujes zadnymi hormony a monitoruji te v prirozenem cyklu, takze ti musi probihat normalne ovulace. Pichas akorat ovitrelle 36 hodin pred punkci.
Plati se cena punkce v zavislosti na cenach CAR. U me je to 6000.

fanunka
12. lis 2017

@juliia ahaaa dekuji me ted ceka posledni IVF a pak musim vymyslet neco jineho 100tis na dalsi IVF bohuzel mit nebudeme :(

jeanne_g
13. lis 2017

@rosaline No my máme názor genetičky, který si vyžádala klinika. Rozhodnutí je na nás, bereme to, jakože máme 2 embrya k transferu. Jedno ok a to druhé má v mozaice 3 chybějící chromozomy.

jeanne_g
13. lis 2017

@rosalline jak jsi dopadla s tím prednisonem? Vymohlas z nich ten recept? Kolik jsi ho brala?

juliia
14. lis 2017

@fanunka
No my, kdyz neuspějeme s tema Nativama, chtela bych to tak 2-3x zkusit, jestli se zrovna nepoštěstí zdravé vajicko, tak si budeme muset nasetrit 100 tisic na darovane. Ale pred tim si dame cca pul roku pauzu...kdyz bychom se rozhodli do toho vubec jit, tak v létě.

juliia
14. lis 2017

Holky mam dotaz, jsem 12.den po OPU, MS cekam ctvrtek-patek, trosku citim prsa, ale hlavně me tak divně picha uz 2 dny v podbřišku.
Mam trochu obavu co se stalo s tim folikulem na te strane co ho neodsali, jestli vubec prasknul a neni z neho nakonec treba cysta?
Doma jsem mela jeden tehotensky test, tak mi to nedalo...no asi nic...spis fatamorgana nebo tezka ducharina😅
Tak jsem zkusila ted v praci ovulacni co mam v kabelce a ta druha carka je teda docela silna na to, že ma MS dorazit za 2-3 dny...muze to byt ta cysta?

jeanne_g
14. lis 2017

@juliia Tak cysta to byt muze,ale třeba prasknul ten folikul a jestli jste to doma pojistili, tak muzes byt těhu. Tak držím palce, ať je to ono, to by byla pecka🙏

juliia
14. lis 2017

@jeanne_g
Dekuju za názor...jsem se trochu vylekala, ted proste nejak neni cas na reseni cyst.
No pojistili... bolelo me bricho, ale dali jsme to...co kdyby náhodou 😍
Ale to uz by ten TT neco ukazal. Uprimne, že by se to povedlo takhle po tom všem, tomu nevěřím. Ale dekuju😘

rosalline
14. lis 2017

@jeanne_g vymohla, ale přišel mi až v pondělí. To jsem taky volala na imunologii, kde mě před 3 lety vyšetřovali a mluvila s primářkou, která řekla, že by ho v mém případě určitě nevynechávala. Že Prednison 5 ml není tou příčinou zvýšení tlaku. Byla i tak hodná, že mi vypsala žádost o krevní testy a ve čtvrtek tam jedu. Udělala to naprosto přednostně, zachovala se opravdu skvěle. Z Caru mi napsali, ať se tedy řídím pokyny z imunologie.

rosalline
14. lis 2017

@juliia tak to by tedy byla opravdu pecka, kdyby jsi byla v tom :o)). Někdy ale cysta opravdu ukáže slabě pozitivní test a je pravda, že v případě těhotenství se ukáže ovulační test silně. Takže nyní testuj každý den, jestli čárka sílí, jestli ano....tak poděkuj andělpáně :o)))))

rosalline
14. lis 2017

@juliia hukáž foto :o)))))

juliia
14. lis 2017

@rosalline
To zni tak pozitivne vánočne, kdyz to po tobe čtu 😍
Ale ja tomu fakt neverim...spis se bojim te cysty a hlavne mam příští patek ultrazvuk, tak bych to potrebovala do patka dostat, aby dr.neco videl, zda se rysuje novy folikul...

fanunka
14. lis 2017

@juliia hmm tyjo taky mě trošku napadá jestli by nebylo lepší jít rovnou do darovaného vajíčka, ale já bych asi nedala ty otázky lidí a dyť ona ti vůbec není podobná nebo týýýjo koukám že je celá/celý ty :( Manžel má spermio nad průměrem a já jsem prý taky v pořádku :( tak těžko říct čim to je a kolik ti je je Julii?

luciebx
14. lis 2017

@juliia fotkuuuuuuuu

juliia
14. lis 2017

@fanunka
39 mi bylo ted na podzim...no ja se darovanemu vajicku nebranim...manzel moc nechce.
My mame take všechna vyšetření v poradku...proto si myslim, že je problem uz v kvalite vajicek spojené s mym věkem...2,5 roku nic...teda jefno zamlkle v 8.tt po IVF nativ

juliia
14. lis 2017

@luciebx
@rosaline

To ani nejde nafotit, takze stejne nic neuvidite. 😂 To vidim jenom já. 😅

juliia
14. lis 2017
volfici
14. lis 2017

@juliia na zeleném vidím! To je ten ovulační? No, zkus za dva dny, měla by už být slabá i na těhotenském. To by byla pecka 🙏

pxtulka
14. lis 2017

@juliia já vidím ducha i na těhotenském 🙂 držím palce 🙂

juliia
14. lis 2017

@volfici
Zeleny je ovulacni delany asi v 11 hodin, on je ve skutečnosti tmavší, nejde mi to nejak nafotit, mam na to spatny telefon.

@pxtulka
A ja si myslim, že ji vidim jenom já...protože ja jsem ujeta na tezkou ducharinu.😅

luciebx
14. lis 2017

@juliia já vidím na obou testech

sticker
hanimili
14. lis 2017

@juliia
Taky vidím na obouch testech tak tfuj tfuj at je co nejvic vidět😉

jeanne_g
14. lis 2017

@juliia Juli, já taky něco vidím na obou, ale ten těhu je úplně slaboučký. Kolik dní to je od opu?

jeanne_g
14. lis 2017

@juliia Jo už to vidím, 12 den, tak to by odpovídalo, tak držím palce, ať zesílí v pořádnou čárku 🙏

konik1991
14. lis 2017

Ahoj holky, ceka me ivf s nizsi stimulaci. Muzu se k vam pridat? A jste tu nektera, ktere to vydlo hned na poprve? Diky 🙂

handulkak
14. lis 2017

@juliia vidím na obou🙂

handulkak
14. lis 2017

@konik1991 ahoj
Také jsem měla soft stimulaci co mas za léky ?🙂

Strana