Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline
Ja ti rozumim...u nativu je vzdycky nejvetsi obava, aby tam to jedno vajicko vubec bylo a kdyz je, tak aby bylo oplodneni schopne, coz mi prave nevyslo...je to celk.mensi sance, ale nehuntujes telo takovou náloží hormonu. Drz mi palce at je ultrazvuk 10.DC pozitivní a můžeme to zase zkusit co kdyby nahodou.
Nativ obnáší vicememe vse co normální IVF jen s tim rozdilem, že nestimulujes zadnymi hormony a monitoruji te v prirozenem cyklu, takze ti musi probihat normalne ovulace. Pichas akorat ovitrelle 36 hodin pred punkci.
Plati se cena punkce v zavislosti na cenach CAR. U me je to 6000.
Holky mam dotaz, jsem 12.den po OPU, MS cekam ctvrtek-patek, trosku citim prsa, ale hlavně me tak divně picha uz 2 dny v podbřišku.
Mam trochu obavu co se stalo s tim folikulem na te strane co ho neodsali, jestli vubec prasknul a neni z neho nakonec treba cysta?
Doma jsem mela jeden tehotensky test, tak mi to nedalo...no asi nic...spis fatamorgana nebo tezka ducharina😅
Tak jsem zkusila ted v praci ovulacni co mam v kabelce a ta druha carka je teda docela silna na to, že ma MS dorazit za 2-3 dny...muze to byt ta cysta?
@jeanne_g vymohla, ale přišel mi až v pondělí. To jsem taky volala na imunologii, kde mě před 3 lety vyšetřovali a mluvila s primářkou, která řekla, že by ho v mém případě určitě nevynechávala. Že Prednison 5 ml není tou příčinou zvýšení tlaku. Byla i tak hodná, že mi vypsala žádost o krevní testy a ve čtvrtek tam jedu. Udělala to naprosto přednostně, zachovala se opravdu skvěle. Z Caru mi napsali, ať se tedy řídím pokyny z imunologie.
@juliia tak to by tedy byla opravdu pecka, kdyby jsi byla v tom :o)). Někdy ale cysta opravdu ukáže slabě pozitivní test a je pravda, že v případě těhotenství se ukáže ovulační test silně. Takže nyní testuj každý den, jestli čárka sílí, jestli ano....tak poděkuj andělpáně :o)))))
@juliia hmm tyjo taky mě trošku napadá jestli by nebylo lepší jít rovnou do darovaného vajíčka, ale já bych asi nedala ty otázky lidí a dyť ona ti vůbec není podobná nebo týýýjo koukám že je celá/celý ty :( Manžel má spermio nad průměrem a já jsem prý taky v pořádku :( tak těžko říct čim to je a kolik ti je je Julii?
Ahoj holky, ceka me ivf s nizsi stimulaci. Muzu se k vam pridat? A jste tu nektera, ktere to vydlo hned na poprve? Diky 🙂

@luciebx myslíš, že to tady v čr funguje?