icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

hanimili
15. lis 2017

Ahoj tak za pár hodin mě čeká punkce vaječníků uz aby to bylo za mnou drž te palce 😉

fanunka
15. lis 2017

@hanimili držím a ať jsou pořádně zralé

pxtulka
15. lis 2017

@konik1991 ivf s nižší stimulací jsem neměla, ale zase se nám podařilo 1.IVF a 1.KET...i zázraky se stávají🙂

luciebx
15. lis 2017

Taky sem měla ivf s gonalem. Vyšel KET.

fanunka
15. lis 2017

@pxtulka
@luciebx achjooo holky vy se tak máte že jste zažili že se zázraky dějí :(

luciebx
15. lis 2017

@fanunka neboj. Na každou jednou dojde. Taky sem si prošla vším možným než sem šla do car. Vím ze se to lehlo říká já tuhle větu úplně nesnášela. Ale psychika fakt děla hodně.

fanunka
15. lis 2017

@luciebx a tak já jsem v podstatě v pohodě jen to nějak nemůžu pochopit hlava mi to nebere proč zrovna nám to nejde :( já mám hodně náročného koníčka takže uplně moc myšlenky na jiné věci nemám jen tak večer a v práci když zrovna nemám co dělat mě to trošku hlodá co se to sakra v nás děje

rosalline
15. lis 2017

@juliia tak julčo? jak pokračuješ? :o)))..nemůžeš nás tady takhle nechat bez informací :o)))

konik1991
15. lis 2017

Ja budu pichat 75 jednotek a beru uz druhy cyklus clostik.

kukinekk
15. lis 2017

Ahoj holky. Bojuje tady něčí chlap s Azoospermii? Podařilo se Vám tuto nemoc nějak vyléčit ?

juliia
15. lis 2017

@rosalline
Ja doma nemela TT, MS zatim nikde a rano jsem zkusila akorát ovulacni. Citim, ale břicho jako pred MS, takze asi nic. Ale ten ovulacni test je teda nejakej divokej, že mam den do MS. 😲

hanimili
15. lis 2017

Ahoj tak už doma odpočívam po odběru mi zůstali 3 zralá vajíčka tak snad se je povede oplodnit 😉
Když vše dobře dopadne v pondělí transfer❤

volfici
15. lis 2017

@hanimili moc držím palce ať se povedou všechny a ať všechny vydrží 🍀

fanunka
15. lis 2017

@hanimili omlouvám se jestli jsi to tu už někdy říkala, ale na jaké stimulaci si jela? a kam do caru chodíš?

juliia
15. lis 2017

@hanimili
Tfuj tfuj 🍀...drzim palce at se to povede!

volfici
15. lis 2017

@juliia tak dej vědět, jestli dorazila, když ji cítíš, jinak šup pro těhotenský test 😉, a bacha, v pátek bude všude zavřeno, takže zítra 😊

hanimili
15. lis 2017

@fanunka
Pichala jsem si Menopur a 5 posledních dní cetrodine.
Chodim do Reprogenesis v Brně.
Je to moje 1 IVF tak snad i posledni 😉

jeanne_g
15. lis 2017

@juliia Juli, tak třeba z toho fakt něco bude, zkus zítra těhutest 🙂

koudelka82
15. lis 2017

@hanimili moc držím pěsti, ať se všechny oplodní 🍀

hanimili
15. lis 2017

Holky zvažujeme jestli zavést jedno nebo dvě vajíčka??Do ceho by jste šli Vy děkuju za rady??❤

nicolas123
15. lis 2017

Ahoj holky mohla bych se zeptat?kolikrát jste byli na ivf. My máme za sebou druhé a vždy nedokončené. Po první nám oplodnili čtyři vajíčka ale ty se nám druhý den přestali vyvíjet. A podruhé jsem měla jenom dvě vajíčka jedno bylo špatné a druhé se neoplodnilo 😢 teď budeme zkoušet po třetí ale až tak březnu 😑 a jestli se můžu zeptat brali jste nějaké vitamíny vy i partner?

raelyn
15. lis 2017

@hanimili po vlastní zkušenosti bych si nechala zavést už jen jedno. Záleží taky kolik máš embryí. Měla bych ještě jeden pokus, zavedením dvou jsem si jeden ubrala. Tak záleží kolikátý IVF to bude, pokud zavedou vždy po jednom, tak je čtvrtý pokus taky na pojišťovnu. Určitě se informujte

handulkak
15. lis 2017

@nicolas123 my teď jdeme na čtvrté/ vlastně pate - z jednoho byla cysta a ne vajíčka.
Al po třetím se zadarilo.
Povede se uvidíš.🙂

Ano brala jsem ja i manžel, ja jsem brala Ogestan a manžel bral také - ale přesně nevím, jak se to jmenovalo

handulkak
15. lis 2017

@hanimili Ahojky
Jak už psala
@raelyn pokud zavedete dvě, přijdete o jeden pokus hrazeny.
Jinak zavádějí dvě pouze pokud jsou vajíčka stejne kvality 🙂

nicolas123
15. lis 2017

@evawest jestli se můžu zeptat po.kolikatem ivf jste?

evawest
15. lis 2017

@nicolas123 Tohle byl nas ctvrty cyklus.

koudelka82
15. lis 2017

@kukinekk ano, my bojujeme s Azoospermií, spermie jsme získali z Tese. Teď bojujeme spíš s uchycením embryjka. Měla jsem 2 negativní ET (dvě IVF). Po Novém roce nás bude čekat KET. Držím pěsti 🍀

juliia
15. lis 2017

@nicolas123
Ahoj, ja mam za sebou:
1.IVF soft s clostilbegytem - 1 vajicko, 1 embryo - zamlkle t. 8.tt
2. IVF nativ - bez zisku vajicka
3. IVF Gonal - 6 vajicek - 2 embrya - po PGD obe nevhodna k transferu
4. IVF soft s clostilbegytem - 1 vajicko - neoplodneno
....cekam MS a zkusime dalsi Nativ ..jsem uz samoplatce, dame asi jeste 2-3 nativy, jestli nebude vhodne vajicko, pak pauza a v lete mozna podruhé klasicke IVF nebo event.darovane vajicko...nevim

hanimili
16. lis 2017

@raelyn
Dobře moc děkuju je to naše 1IVF doktor se mě ptal jestli jedno nebo 2 určitě se poptam.Vajicka máme 3 a uvidíme dnes jak se vyvyji po 1 dni...
Má dojít email

fanunka
16. lis 2017

@juliia achjooo ty jsi držák a bojovnice :-* držím palce tvojí výdrž bych chtěla mít já během 3let 2 IVF a po každém nezdařeném říkám že mi to za to nestojí jsem vždycky psychicky na dne

Strana