Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Taky sem měla ivf s gonalem. Vyšel KET.
@luciebx a tak já jsem v podstatě v pohodě jen to nějak nemůžu pochopit hlava mi to nebere proč zrovna nám to nejde :( já mám hodně náročného koníčka takže uplně moc myšlenky na jiné věci nemám jen tak večer a v práci když zrovna nemám co dělat mě to trošku hlodá co se to sakra v nás děje
Ja budu pichat 75 jednotek a beru uz druhy cyklus clostik.
Ahoj holky. Bojuje tady něčí chlap s Azoospermii? Podařilo se Vám tuto nemoc nějak vyléčit ?
Ahoj tak už doma odpočívam po odběru mi zůstali 3 zralá vajíčka tak snad se je povede oplodnit 😉
Když vše dobře dopadne v pondělí transfer❤
@hanimili moc držím pěsti, ať se všechny oplodní 🍀
Holky zvažujeme jestli zavést jedno nebo dvě vajíčka??Do ceho by jste šli Vy děkuju za rady??❤
Ahoj holky mohla bych se zeptat?kolikrát jste byli na ivf. My máme za sebou druhé a vždy nedokončené. Po první nám oplodnili čtyři vajíčka ale ty se nám druhý den přestali vyvíjet. A podruhé jsem měla jenom dvě vajíčka jedno bylo špatné a druhé se neoplodnilo 😢 teď budeme zkoušet po třetí ale až tak březnu 😑 a jestli se můžu zeptat brali jste nějaké vitamíny vy i partner?
@hanimili po vlastní zkušenosti bych si nechala zavést už jen jedno. Záleží taky kolik máš embryí. Měla bych ještě jeden pokus, zavedením dvou jsem si jeden ubrala. Tak záleží kolikátý IVF to bude, pokud zavedou vždy po jednom, tak je čtvrtý pokus taky na pojišťovnu. Určitě se informujte
@nicolas123 my teď jdeme na čtvrté/ vlastně pate - z jednoho byla cysta a ne vajíčka.
Al po třetím se zadarilo.
Povede se uvidíš.🙂
Ano brala jsem ja i manžel, ja jsem brala Ogestan a manžel bral také - ale přesně nevím, jak se to jmenovalo
@evawest jestli se můžu zeptat po.kolikatem ivf jste?
@nicolas123 Tohle byl nas ctvrty cyklus.
@kukinekk ano, my bojujeme s Azoospermií, spermie jsme získali z Tese. Teď bojujeme spíš s uchycením embryjka. Měla jsem 2 negativní ET (dvě IVF). Po Novém roce nás bude čekat KET. Držím pěsti 🍀
@nicolas123
Ahoj, ja mam za sebou:
1.IVF soft s clostilbegytem - 1 vajicko, 1 embryo - zamlkle t. 8.tt
2. IVF nativ - bez zisku vajicka
3. IVF Gonal - 6 vajicek - 2 embrya - po PGD obe nevhodna k transferu
4. IVF soft s clostilbegytem - 1 vajicko - neoplodneno
....cekam MS a zkusime dalsi Nativ ..jsem uz samoplatce, dame asi jeste 2-3 nativy, jestli nebude vhodne vajicko, pak pauza a v lete mozna podruhé klasicke IVF nebo event.darovane vajicko...nevim

Ahoj tak za pár hodin mě čeká punkce vaječníků uz aby to bylo za mnou drž te palce 😉