Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline Jééé ale to by byl krásný předvánoční zázrak .... 🙂 Ale jsem na tom stejně, teda s tím očekáváním ... já poslední měsíce mívám příchod MS tak 31-33 DC ... dnes jsem 31 DC a zatím nic :( ... ale mám šílený PMS :( už několik dní jen jím a jím, jsem protivná, spala bych ale zároveň se mi nechce ... podbřišek občas i cítím, ale taky jsem mívala takové špinění před MS a teď nic ... prsa taky nebolí jako většinou ... Boože ty hormony mě vážně válcují :(
@rosalline
Mas pravdu, to je ukazkovy graf.
Je pravda, že mně se ten cyklus po stimulaci tsky trochu prodlouzil a PMS byla jina nez obvykle. No ja uz budu verit je tem // na TT. Vzpominam si jaka to byla nádhera, kdyz se to tenkrat povedlo...a pak stejne sprcha. 😢
Budu ti drzet dal palecky, aby ti vysel ten transfer.🙏😘
@volfici né, vúbec to není klišé, abych se hodila do klidu 😉 😉 pomohlo mi to, díky za rady a přízeň.
Jsem po 6 letech "zobání"už 3 měsíce čistá, bez antdepresiv, kvůli mimi jsem se to snažila zvolna odbourat a i ten život se uklidnil, že nebylo tak potřeba je brát. Ten rok snažení se o mimi byl dost vyčerpávající, ale i tak jsem na sebe hrdá, že jsem to zvládla a jsem bez nich.. Takže teď to se mnou mává, držím se, co to jde, hormony i nervičky prostě dělaj svýý. Jj snažím se zabavit..Nevím, jestli do pátku, kdy mám jít na krev ještě tesit..strach tam opravdu jee, kecat nebudu..užívej klidu, pohody, svěžesti , pozdravuj mimi.. :-*
SOS holky mam nit predoperacni vysetreni od myho obvodaka ale nema atestaci a nemuze mi to udelat nevite o nekom v praze kdo by mi to udelal?
@rosalline Ahojky, já byla cely víkend mimo, jeli jsme se s přítelem trohu odreagovat a zrelaxovat a nabrat trochu sil. Už to bylo potřeba 🙂
A co ty ? Nějaké novinky ? Jak jsi na tom dnes ? Ta bazálni teplota vypadá dobre, ale ten snehobily test se mi moc nelíbí 😖 a uplne to znám, taky jsem ho sledovala ze všech úhlu, pod oknem, pak přes den, jestli se tam ta druhá čárka náhodou neobjevila... no na palici 🙂
Ahojky tak už mám transfer za sebou a byl to teda ficak bohužel s 3 vajíček nám zůstalo jenom to jedno na transfer ale zase doktor říkal že je v té nejlepší kvalitě❤
Naivně jsem myslela jak mě zas uspí a ono prd ale dalo se to přežít přítel vtipkoval tak to bylo fajn😅Pry chci kluka a inženýra😀
Tak 4.12 na krev do te doby testovat nebudu necháme se překvapit😉
Jinak je mi dobře sliznice s 6 narostla na 8mm tak snad se mrne chytí👶
A děkuju všem moc za podporu 😘
Bez Vás holky bych se zblaznila😉
Ano byl a bylo to fajn🙂
No to ja jsem taky zvědavá jestli to vydržím😀
A slíbila jsem si to tak uvidime
@fanunka jak jsem taky k OPU nepotřebovala žádné predoperacni vyšetření. Jen mi změřili tlak. Ale všude je to asi jiné.

@rosalline
Test schovej a zmer BT...kdyz bude vysoko, tak bych testla...taky to tak mam..BT nezklamala nikdy.