icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

juliia
19. lis 2017

@rosalline
Test schovej a zmer BT...kdyz bude vysoko, tak bych testla...taky to tak mam..BT nezklamala nikdy.

rosalline
19. lis 2017

@juliia podívej, je úplně vzorný . Jsem ale zase úplně pitomá, dávám si naděje a pak řvu

janaspo
19. lis 2017

@rosalline Jééé ale to by byl krásný předvánoční zázrak .... 🙂 Ale jsem na tom stejně, teda s tím očekáváním ... já poslední měsíce mívám příchod MS tak 31-33 DC ... dnes jsem 31 DC a zatím nic :( ... ale mám šílený PMS :( už několik dní jen jím a jím, jsem protivná, spala bych ale zároveň se mi nechce ... podbřišek občas i cítím, ale taky jsem mívala takové špinění před MS a teď nic ... prsa taky nebolí jako většinou ... Boože ty hormony mě vážně válcují :(

rosalline
19. lis 2017

@janaspo hmmmm, zřejmě to tak má většina po stimulaci 🙂 Já jsem dnes 32 DC, cyklus mívám do 33 dnů Akorát před tou stimulací se mi nějak prodloužil To špinění míváš taky vždycky bez výjimky?

janaspo
19. lis 2017

@rosalline Asi jo :( Bude to tou stimulací ...S tím špiněním ... asi jo řekla bych ... Teda poslední měsíce jsem to tak měla ...

rosalline
19. lis 2017

@janaspo a kolik dní před ms ti to tak začínalo?

rosalline
19. lis 2017

@janaspo já jsem fakt debil!!! Právě jsem začala růžově špinit

janaspo
19. lis 2017

@rosalline 2-3 řekla bych ... někdy i dřív, pak to přestalo ... pak jsem začala krvácet ... Noo kdybych nebyla před týdnem u doktorky tak bych se bála že mám cystu - ta mi jednou způsobila, že jsem nedostala MS ...

janaspo
19. lis 2017

@rosalline No tak!!! Žádný debil ... prostě jsem z toho už všeho vystresované, sledujeme se .... Nedivím se!

rosalline
19. lis 2017

@janaspo to ano! Takže se nadechuji a vydechuji, jdu se koukat na Až po uši a neřeším to Zítra by se mi měla mrcha rozjet a začínám stimuaci před KET 😉 Tobě moc přeji, ať se nerozjede

janaspo
19. lis 2017

@rosalline Naděje si vůbec nedávám :( .... Budu na tebe moc moc myslet!!!!

rosalline
19. lis 2017

@janaspo děkuji a dej vědět v každém případě

juliia
19. lis 2017

@rosalline
Mas pravdu, to je ukazkovy graf.
Je pravda, že mně se ten cyklus po stimulaci tsky trochu prodlouzil a PMS byla jina nez obvykle. No ja uz budu verit je tem // na TT. Vzpominam si jaka to byla nádhera, kdyz se to tenkrat povedlo...a pak stejne sprcha. 😢

Budu ti drzet dal palecky, aby ti vysel ten transfer.🙏😘

volfici
19. lis 2017

@rosalline hehe, i tady 😀, máme se dobře, letargie a únava pryč, teď mám energie na rozdávání 😊

misko5
19. lis 2017

@rosalline ahojky, jak tady nejsem dlouho, tak se v tom nevyznám..ty seš po et? nebo čekáš na ket? že testuješ..se v tom ztrácím ňejak..

Já taky ty testy vždy vočumuji a doluji z nich tu druhou čárku, jsme my všechny snažilky stejné...hii

misko5
19. lis 2017

@volfici né, vúbec to není klišé, abych se hodila do klidu 😉 😉 pomohlo mi to, díky za rady a přízeň.
Jsem po 6 letech "zobání"už 3 měsíce čistá, bez antdepresiv, kvůli mimi jsem se to snažila zvolna odbourat a i ten život se uklidnil, že nebylo tak potřeba je brát. Ten rok snažení se o mimi byl dost vyčerpávající, ale i tak jsem na sebe hrdá, že jsem to zvládla a jsem bez nich.. Takže teď to se mnou mává, držím se, co to jde, hormony i nervičky prostě dělaj svýý. Jj snažím se zabavit..Nevím, jestli do pátku, kdy mám jít na krev ještě tesit..strach tam opravdu jee, kecat nebudu..užívej klidu, pohody, svěžesti , pozdravuj mimi.. :-*

misko5
19. lis 2017

@rosalline jj první dítko přirozeně na druhý pokus..s jinýn partnerem,před 10 lety(v 29),s oběma vaječníkama a průchozíma vejcovodama ..ted je vše jinak..tak uvidíme jak jsme po roce snažení dopadli..

misko5
19. lis 2017

@juliia
@hanimili díky holky, taky doufám, že se ještě ukážou // 🙏, jen nevím, jestli testit, či to nechat do pátku na krev...bojím bojím..nervy to jsou jak prase, však to tady všechny známe..že?? Klid, chce to kliiiiid..chjoo

fanunka
20. lis 2017

SOS holky mam nit predoperacni vysetreni od myho obvodaka ale nema atestaci a nemuze mi to udelat nevite o nekom v praze kdo by mi to udelal?

volfici
20. lis 2017

@fanunka mě vzala krev a moč a poslala mě na EKG. Co dalšího chtějí po tobě?

rosalline
20. lis 2017

@fanunka internista! Najdi si jakéhokoli internistu. Mně to taky dělal internista

luciebx
20. lis 2017

@fanunka to mas před opu ? Mě snad ani žádný nedělali

koudelka82
20. lis 2017

@rosalline Ahojky, já byla cely víkend mimo, jeli jsme se s přítelem trohu odreagovat a zrelaxovat a nabrat trochu sil. Už to bylo potřeba 🙂
A co ty ? Nějaké novinky ? Jak jsi na tom dnes ? Ta bazálni teplota vypadá dobre, ale ten snehobily test se mi moc nelíbí 😖 a uplne to znám, taky jsem ho sledovala ze všech úhlu, pod oknem, pak přes den, jestli se tam ta druhá čárka náhodou neobjevila... no na palici 🙂

hanimili
20. lis 2017

Ahojky tak už mám transfer za sebou a byl to teda ficak bohužel s 3 vajíček nám zůstalo jenom to jedno na transfer ale zase doktor říkal že je v té nejlepší kvalitě❤
Naivně jsem myslela jak mě zas uspí a ono prd ale dalo se to přežít přítel vtipkoval tak to bylo fajn😅Pry chci kluka a inženýra😀
Tak 4.12 na krev do te doby testovat nebudu necháme se překvapit😉
Jinak je mi dobře sliznice s 6 narostla na 8mm tak snad se mrne chytí👶
A děkuju všem moc za podporu 😘
Bez Vás holky bych se zblaznila😉

volfici
20. lis 2017

@hanimili přítel byl u transferu?
S tím testováním jsem zvědavá, jestli vydržíš 😉
Moc držím palce 😘🍀

hanimili
20. lis 2017

Ano byl a bylo to fajn🙂
No to ja jsem taky zvědavá jestli to vydržím😀
A slíbila jsem si to tak uvidime

fanunka
20. lis 2017

@volfici
@luciebx
@rosalline jj pred opu holky me jebne... mam jeden jediny den volna a ted tohle? Normálně mi to delal obvodak ale odesel do duchodu a je tam ted neatestovana nanda ktera to nemuze delat. Tvle to jsou jobovky.

luciebx
20. lis 2017

@fanunka mě snad v car vzali krev a změřili tlak. To bylo cele.

hanimili
20. lis 2017

@fanunka ja to měla taky tak krev a tlak nic víc😉

koudelka82
20. lis 2017

@fanunka jak jsem taky k OPU nepotřebovala žádné predoperacni vyšetření. Jen mi změřili tlak. Ale všude je to asi jiné.

Strana