icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jeanne_g
20. lis 2017

@rosalline Přišla teda ms nakonec?? Vidím, že si s tebou také pohrávala, jako se mnou a s Jůli 😀
@hanimili Ahoj, přeju, ať se drobek u tebe pěkně zabydlí 🙂 Chodíš do Reprogenesis, nebo si to pletu? Jsme tam teď také a čeká mě tam první transfer, bylo by fajn, kdyby u toho mohl přítel být...

hanimili
20. lis 2017

@jeanne_g.
Ano jsem tam a přítel tam stebou může být a hodně mě to dnes povzbudilo😉
Kdy jdeš??

jeanne_g
20. lis 2017

@hanimili Tak to je super, jejich přístup se mi fakt líbí, všechno hrozně na pohodu 🙂 My chodili předtím jinam a tam u transferu přítel nemohl být, přišlo mi to líto. Myslím, že transfer vyjde na 5. prosince. Ke komu tam chodíš?

fanunka
20. lis 2017

@koudelka82
@hanimili
@luciebx hmm tak vidite a ja nusim litat po vsech certech:( jako kdyby nestacili ty ostatni vysetreni

hanimili
20. lis 2017

@jeanne_g Marcel Stelcl😉
Jo jsou tam velice hodní a ochotni🙂
Sestřičky všichni.Byl to náročný měsíc bohužel nemáme žádného mrazacka tak snad to vyjde teď hned 😉
Jinak mě zavedli embryo po 5denni kultivaci a je to blastocysta 5AA vůbec tomu nerozumim ale doktor chválil že je to super😉🙂

jeanne_g
20. lis 2017

@fanunka Já taky žádný předoperační neměla ani na jedný klinice. Tak držím palce, ať se podaří sehnat...

hanimili
20. lis 2017

@fanunka pro klid duše😉
Každý to má jinak asik😉

antoaneta
20. lis 2017

@hanimili
@rosalline
@juliia
Holky děkuji za podporu, radu. Dnes je mi o kapičku lépe, ale nemocná jsem stále. Dnes jsem byla také v caru, na kontrolních odběrech a ultrazvuku. Pro ty, které to třeba zajímá a někdy by na tom byly stejně jako já (snad ne), tak pokud byste byly nemocné, nebojte pokračuje se!!! 👏 Řekli mi že odběr udělat musí, že mě nastimulovanou nechat nemůžou. Ale k vůli narkóze je nutné abych měla volný nos a mohla dýchat. Což s tou mou děsnou rýmou bude trochu problém. Na místě ale bude mít rozhodné slovo - o postupu anesteziolog. V horším případě by řešily jiný způsob, pravděpodobně lokálně (epidural,....) Tak snad se mi do té doby ještě uleví. Mám hodně pít, nevstávat z postele, potit se a snažit se o to aby mi bylo lépe😅 vtipný. Mám na to jenom dnešek a zítřek, ve středu o půl 10 jdu totiž už na to. Dnes večer si mám píchnout 2x Ovitrelle a ve středu děj se vůle boží. Foliků moc nemám, na jedné straně 5, na druhé jen jeden, z toho dva 21mm, zbylé jsou v rozmezí 10-16 mm. Takže nic moc. Ale snad mezi nima bude ten osudovej s funkčním vajíčkem. Pokud ano, a budu už úplně zdravá, tak by pak transfer (s prodlouženou kultivací) připadal na pondělí. @fanunka jinak také jsem na předoperační vyšetření nemusela. Asi, proto že už mou nějakou historii znají a můj zdravotní stav je v celku o.k.
Holky omlouvám se, neorientuji se v tom, která z Vás je tu teď na tom jako já? Aktuálně před opu a pak transfer? Potřebuji k sobě další trpitelky😅 Nadcházející dny budou psycho. Nebo všechny už čekáte na ty vysněné //? Držím palečky🙂

jeanne_g
20. lis 2017

@hanimili Já chodím taky ke Štelclovi, je hrozně fajn 🙂 5AA to je super, to bude šampión 🙂))

hanimili
20. lis 2017

@antoaneta No tak vidíš to dobře dopadne🙂
Ja byla už dnes na transferu,minuli tyden vajíček 9 stoho my vzali 4 a mam jen jedno a už v bříšku tak snad se zadaří🙂
Jinak přeji hodně štěstí a včas nás informuj ,budeme to prožívat stejně

hanimili
20. lis 2017

@jeanne_g Je zlatej nemaže Ti med kolem pusy a na rovinu řekne co bude a má smysl pro humor.
Obzvlášť když u transferu můj chlap hlásí prosil bych kluka a inženýra😂😂

antoaneta
20. lis 2017

@hanimili děkuji, takže dneska velký den! přeji ti ať se bobánek udrží, ať se mu u tebe líbí! Škoda jen, že z 9ti zůstalo jen jedno a po kolika dnech kultivace?.... ale třeba je to víc silnější. A jak po transferu, ležíš, odpočíváš? Nebo budeš chodit běžně do práce. A prosím užívala jsi něco předtím, nebo teď na podporu, na sliznici, vitamíny, léky, nebo tak něco čím bys tomu mohla pomoct? Máš nějaký tip co pak? Přeji ti moc štěstí.

antoaneta
20. lis 2017

@hanimili už jsem si tě stihla dočíst, 5 dnů kultivace .....a i když taky přesně nevím, ale blastocysta 5aa zní dobře, určitě to bude silnej bojovník.

hanimili
20. lis 2017

@antoaneta Odebrali mi jen 4 stoho 3 byli zralé a do 4dne zůstali dvě a do 5 dne zůstalo jedno.
Jinak nejvíc musíš odpočívat po punkci a hodně pit.
Dnes jsem doma odpočívam ale ležet nemusim.Zítra už jdu do práce.
Jinak mám utrogestan a estrofem na sliznici měla jsem ji 6mm a dnes skoro 8mm.Dali mě je po punkci.
Tak držím palce ❤

fanunka
20. lis 2017

@antoaneta no tak to mi povezte proc ja jak debil musím mi predoperacni vyšetření ne starsi mesic. A uz po 3. Achjo nejsem ja chudak?

rosalline
20. lis 2017

@misko5 ano, ano, já čekám na KET Stimulovala jsem už před časem a pak čekala na výsledky genetiky Zbylo mi ze sedmi bioptovaných jenom jedno zdravé Takže zítra by měla přijít ms a pak se začnu připravovat na KET Jinak nervy to jsou strašné Kdyby byly alespoň dvě, pojišťovna už nám nic nehradí, tak bych byla klidnější Jak ty si dnes vedeš?

rosalline
20. lis 2017

@jeanne_g @juliia
@janaspo
@fanunka @koudelka82 ahoooj, už slabě krvácím, test dnes negativní, teplota poklesla o dva stupně, takže očekávám, že buď zítra nebo dneska v noci se to rozjede na plné pecky Začala jsem minulý týden cvičit Jillian, abych byla trochu ve formě a shodila nabraná kila, až se mrcha rozjede, začnu já vyvrhel píti také kontryhel

rosalline
20. lis 2017

@fanunka já jsem to předoperační taky musela mít, ale vzhledem ke stěhování mám svého obvoďáka 100 km daleko, utíkala jsem ke zdejšímu internistovi

rosalline
20. lis 2017

@hanimili 5AA, dostala jsi the best o)))) tak tfuj tfuj, ať se mimis zabydluje

rosalline
20. lis 2017

@antoaneta jsem si to myslela, že tě s těmi obr vaječníky nemohou nechat běhat po světě 😉 Já mám opu už dávno za sebou , asi dva měsíce, teď přijde snad brzy už ten transfér mé zmrzlinky

koudelka82
20. lis 2017

@hanimili to bude šampion 🙂 Držím moc pěsti 🍀

koudelka82
20. lis 2017

@rosalline ten kontryhel se dá koupit normálně asi v lékárně nebo jen přes net?

rosalline
20. lis 2017

@koudelka82 Jojo v lékárně

hanimili
20. lis 2017

@rosalline děkuju je to náš jediný bojovnicek tak snad se chytne a nepustí😉

janaspo
20. lis 2017

@rosalline Tak se pěkně připravuj na transfer 🙂 ... Já zatím nic :( ...

chiara75
20. lis 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Ahoj! Kolikátý den cyklu budeš mít KET? Já ode dneška zase stimuluju - 300 j. Merionalu zatím. OPU mi posunou na později než minule, tak doufám, že bude víc vajíček. Tak možná tentokrát budeme transferovat podobně 🙂

lijurena
20. lis 2017

Dobrý večer.Prosim o radu...1.den menstruace si mám aplikovat Elonvu.Jenomže se mi objevila cysta, která se pomalu zmenšuje a tak mi v CARu napsali antikoncepci.Přesto jsem k večeru po sexu začala barvit ☹ Nemůžu dohledat číslo na pohotovost u Apolináře☹ Máte s tím některá zkušenost.Nevydržím čekat, samozřejmě hned ráno tam půjdu,ale nerada bych něco zanedbala nebo zmařila stimulaci☹

rosalline
20. lis 2017

@chiara75 Ahoooj, to já ještě nevím Když začnu brát léky pozítří, jak dlouho to bude trvat, jestli 12-14 dní? Opravdu nevím Ještě se mi ani pořádně nerozjela ms Tak to by bylo super, kdybychom společně mohly vyhlížet dvě čárky 😍

rosalline
20. lis 2017

@lijurena pomalu všechny tady jsme začaly stimulovat až 2DC, tak snad se nic nestane, když tam zavoláš zítra Nehledě na to,že nám bylo řečeno, že jen tak nějaké špinění nebo slabounké krvácení se nepočítá, počítá se 1DC, až když se ms opravdu rozjede Taky, když to dostaneš po 18té hodině, tak se 1 DC počítá až následující den Teď si ale úplně nejsem jistá tou18tou hodinou

misko5
21. lis 2017

Čauky holky, dnes 11.den ET test bílý..nic..ještě ale doufám, v pátek jdu na krev..třeba to ovlivňují přášky či injekce, co píchám..nevím...nerozumím tomu..měla jsem mamatest 10.

Strana