Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@raelyn
@fanunka holky, já vím, je to fakt psycho. Ale ještě to nevzdávejte, nebo nechte to prostě plynout, ....tak jak to má být, to bude....jsem asi trochu sobeček, ale asi potřebuju slyšet pozitivní zprávy, nadšení, sílu, odhodlání, víru....pokud je to takhle, tak i já začínám pochybovat a jsem z toho v háji....
@raelyn
Jsem uz taky samoplatce, 39 na krku...a za sebou mam 1IVF neúspěšne, bez transferu, 2 ackove blastocysty, ktere nebyli po PGD vhodne k transferu a 2xnativ s jednim potratem v 8.tt a ted soft stimulaci, kdy se nepodarilo vajicko oplodnit.
@antoaneta
V pondeli jdu na kontrolu a konzultaci co dál...
Jeden doktor mi řekne, že musíme zkouset ty softy nez se povede a pak přijde jiny s nazorem, že mi musi prisze napalit vyssi davky hormonu at mame z ceho vybirat...tak si asi vyber😲
Dobrý den.Mohu se také přidat?Mám dotaz.Může obezita ovlivnit ivf?Má někdo zkušenosti? Pořád mi říkají zhubnout!!! Nějak se mi to ale nedaří.Dekuji za odpověď.
@juliia @jeanne_g @janaspo @koudelka82 nazdárek, tak já konečně hlásím rozjetí ms a od zítřka estrofem a fraxiparin. Brrr , už zase píchání do břicha. Kolikátý den cyklu se cca dělá Ket? Nevíte?
@antoaneta děkuji za povzbuzení, zítra písnu..testy galmed 10, mama test 10, lady max do proudu moči 10..
Kolik jsi prosím tě doplácela na ivf hrazené pojišťovnou?
@raelyn počítalas kolik tě to už stálo?? A napadlo mne, co změnit CAR? A asistovaný hatching jste zkoušeli?? furt mi to nejde do hlavy...tolikrát!!
@misko5 vše už máme za sebou, změna car, vyšetření, lázně, léčitelé, akupunktura, čínská medicína, masáže, bylinky, asistovaný hatching, embryo glue,různé změny léků protokolů, postupů.
Holky určitě nepíšu kvůli vzdávání se, držte se a pokračujte věřím že to za to stojí,ale uvidím jestli ještě i mě 😉
@rosalline ahooooj 🙂 tak to je super, zase se bude něco dít 🙂 Ani nevis, jak Ti závidím, já chci taky uuuuz 😀 Me říkal dr. , Ze se chodí okolo 19.DC (podle utz asi se rozhodne) . Jsem zvědavá, co pak vyfasuju já za léky. Me říkal myslím jen Estrofem, ale to uvidim, až tam přijdu. Budu se těšit na další zprávy od Tebe 😘
@rosalline @koudelka82 Ahoj holky, já jdu v pondělí na kontrolu 11 DC, zatím beru jen Medrol. Budu mít Fraxiparine a Intralipid. Estrofem se uvidí, podle sliznice na uz, většinou mívám pěknou. Transfer předpokládán 19. den, ale záleží na uz, dozvím se v pondělí. Ještě před transferem bude poslední kolečko mobilizací dle Mojžíšové a akupunktura. Děvčata, musím se nějak hodit do klidu. Mám občas takový stavy, hlavně v noci, budím se, bojím se, že to zas nevyjde. Do práce pak chodím jak zombie, produktivita nula celá nic. Přece jen je to už 3. IVF.😖 Snažím se vyklidnit, ale v hlavě to furt straší.
@piduch @koudelka82 Čekání je hrozný, ať to uteče a dobře to dopadne 😘
@juliia Juli, ty teď budeš mít další nativ? na kdyto vychází?
Ahojky všem, výsledky z krve negativní, nedopadlo to, v pondělí ukončuji neschopenku, v úterý jdu do práce..
@jeanne_g Ahooj 🙂 jeee, tak u Tebe se taky už konečně něco děje 🙂 tak se budu taky těšit na zprávy, jak to probíhá atak 🙂 S tema stavama Te uplne chápu a taky mívám občas divne stavy a cítím, ze se uzaviram sama do sebe. Mojzisovku cvicis podle netu ? A akupunkturu mas jakou? Drzim MOC pěsti !! 😘

@antoaneta ja a taky jsem byla v soku ze tentoktat jsem nedoplacela ani korunu!! No fakt to porad nechapu...