icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
24. lis 2017

@raelyn tak to jsme na tom dost podobne. Taky mam za sebou čínskou medicinu, akupunkturu. Ruzne lektvary na miru a tes stimuluju na 3. IVF.... proste asi deti mit nemame a nejhorsi na tom je ze me hrozne stve jak si huntuju telo tema hormonama... snazim se zit zdrave a pak tohle :(

piduch
24. lis 2017

Tak mi dneska praskla cysta, bolest jako čert. No a v Caru nám na kontrole rovnou oznamili, že náš jediný sněhuláček není vhodný k transferu...ma jeden chromozom navíc. No aspoň uz nemusím čekat....jsme znovu na začátku 😢
Celkem mě to vzalo😢

jeanne_g
24. lis 2017

@piduch @misko5 Achjo, holky, moc mě to mrzí 😢 Nevzdávejte to, přeju hodně sil 😘

jeanne_g
24. lis 2017

@koudelka82 Nj, je to na hlavu, všechny ty procedury, čekání, naděje, zklamání...Budou z nás velmi silné osobnosti, vyzrálé 😀 Chodím k fyzioterapeutce už dva roky, já jsem po úraze, rozplácla jsem se na bruslích rovnou na kostrč. Ale i obecně je to lepší s fyzioterapeutkou, ona ti najde, kde máš bloky a dokáže to odblokovat pomocí mobilizací. U mě to jen holt trvá dýl ta terapie, kvůli tomu úrazu. Na aku chodím k terapeutce čínské medicíny, užívám nějaké byliny plus ty jehly. V záloze už mám jen lázně, Františka a jeho pindíka a toho si nechávám před případným 4. IVF 😀

piduch
24. lis 2017

@jeanne_g děkuju, urcite to nevzdám. Bylo to první kolo. Dam se teď dokupy psychicky a fyzicky a půjdeme do toho znovu.

Verim, že se tady brzy dočtu hodně dobrých zpráv!! Moc všem držím palce❤

misko5
24. lis 2017

@juliia děkuji, zatím nevím co dál..nejdřív se hodím do klidu a pak budu zkoumat jestli mi to za to stojí..když už každý jedno dítě máme..fakt nevím, no když, tak až o prázdninách, byl by na to klid a hlavně, nikdo to nebude vědět..

@jeanne_g díky za povzbuzení..tebe obdivuji a ty nervy naprosto chápu..3.ivf..
nikdo mi zatím nenapsal, kolik se připlácí i přes pojišťovnu..

misko5
24. lis 2017

@piduch to je mi líto..tak dnešek je fakt ve znamení"dobrých "zpráv. A žes byla ve skupince iui?? známe se odtamtuď? díky, zdravím..

fanunka
24. lis 2017

@misko5 je to ruzne. V ISCARU jsmr doplaceli cca 17 tis a to jsme nedosli k mrazeni a embriotransferu + hornony cca 3.5 tis a u apolinare to bylo asi o 5tis levnejsi

koudelka82
24. lis 2017

@piduch ,
@misko5 Ach jo, holky, to me moc mrzi 😢 Posilam mnoho sil a pevne nervy a hlavně štěstí 🍀 Určitě nám to všem jednou vyjde, musí !

misko5
24. lis 2017

@koudelka82 díky za povzbuzení, už je líp 😉

hanimili
24. lis 2017

@misko5
@piduch
Holky taky mě to mooc mrzí držte se věřím že se nakonec zadari ❤❤
Ja mám ještě 9dni čekání😔

volfici
24. lis 2017

Holky, dneska den špatných zpráv 😔, posílám povzbuzení, ať to brzo překonáte a je vám líp na duši 🍀

raelyn
24. lis 2017

@misko5 ahoj, no blbě 😢 krev negativní, ale já už to čekala. Držím pěsti do případného dalšího snažení 🙏 u mě to končí, já už pokračovat nebudu.

raelyn
24. lis 2017

@fanunka čteš mi myšlenky a mám to stejně. Já už pokračovat nebudu. Drž se a držím palce ať ti to dopadne 😉

juliia
24. lis 2017

@raelyn
Ach jo 😢
A uz jako.vubec? Co te vedlo k to.u rozhodnutí jestli se muzu zeptat.
Takyse v tom placam....😲

fanunka
24. lis 2017

@raelyn moc dekuji! Kam chodis do CARU?

hanimili
24. lis 2017

@antoaneta
Ahoj tak jak jsi dopadla s vajickama??

raelyn
24. lis 2017

@juliia mnohaleté bezuspesne snažení bez výsledku. Nechci si už namlouvat, že třeba příště se to povede.

raelyn
24. lis 2017

@fanunka Unica Brno, ale myslím, že jinde by to dopadlo stejně. Co jsi čtu, tak mají vesměs stejné postupy.

misko5
24. lis 2017

@raelyn tady není co říct, nic neutěší..drž se holka..
chápu tě, zborcené naděje..Nemám slov..😕

Já mám dcerku (9 let) je zdravá, krásná, chytrá..jestli má cenu se trápit a řešit druhé dítě, když poklad už mám doma?? někdy potřebujem ťafku, aby nám leccos došlo..jako mně dnes...

Vy holky, co se snažíte, máte můj obdiv..takové nervy, co máte vy, nemá nikdo!! Jste silné ženy! Smekám.. Držím palce, kdo jdou dál a já uvidím, co bude..

raelyn
25. lis 2017

@misko5 tak to je super že máš alespoň jedno dítě. Ať vám dělá jen rafost😉 i když i trochu starosti je potřeba 😎

merilina
25. lis 2017

Holky to je hrůza 🙏 Co jsme to za generaci?! My budeme doplácet 18 tis a jezdím do Gennetu. Včera konečně dorazila mrcha, ode dneska si píchám Gonnal... Jsem zvědavá, jak to zvládnu.. pěkný víkend a držte se...

rosalline
25. lis 2017

@misko5
@raelyn ahoj holky, nedokážu vůbec vyjádřit, jak mě to mrzí. Sice se neznáme, ale procházíme stejnou cestou. To, že ivf nevyjde, je černou můrou pro každou z nás a u vás se bohužel naplnila. @misko5 je pravda, že máš už máš jedno krásné dítko a umím si představit, jak vás pohlcuje touha po sourozenci k dceři. Ale napsala jsi to hezky, doma máte poklad a každý den se na něj můžeš dívat jako na své vítězství. @raelyn nevzdávej to brouku. Dej si pauzu, ale nevzdávej to. Jestli mně , beznadějnému případu to po 13 letech vyjde, tak zkus změnit svou kliniku za mou. Tolik mě to mrzí, tolik energie, tolik naděje a zbydou jen prázdné ruce a oči pro pláč. Ze srdce Vám moc přeji, ať se tam nahoře někdo ustrne, jestli je to bůh nebo zablokovaná vesmírná energie, ať se ustrne a dopřeje vám, po čem tolik toužíte.

rosalline
25. lis 2017

@jeanne_g tak jsem dnes 3DC na kontrolu jdu v pátek 1.12., to máme i vánoční večírek. Já hned od začátku beru estrofem a píchám fraxiparine. Mám dnes třetí den, tak hrozné bolesti, že už v sobě mám nalupanou hrst panadolů. Spím v obyváku, abych měla, co nejblíž a záchod, jaká je to síla. Mám skoro 3 kg dole, abych zvýšila šanci, protože jsem hrozně, hrozně nabrala. Nikdy jsem nebyla hubená, ale za tu dobu stimulace mi vyskočilo snad 5-6 kg. Je to možné, že to je těmi kortikoidy nebo těmi vitamíny, které podporovaly chuť k jídlu a já se tomu nebránila :o). Nicméně od prosince minulého roku , kdy jsem začala užívat všechny ty vitamíny, bylinky atd. jsem nabrala necelých 17 kg. Brouku, mě jímá hrůza, že se to nepovede a strach je jak magnet. Já musím najít nějaké články, jak ten strach vyventilovat nebo mě z toho jebne. Nemáš nějaký trik?

rosalline
25. lis 2017

@piduch tvoje zpráva taky zabolela :o(. Mně odebrali 17! oocytů a zbyl vhodný jenom jeden a ten tam na nás teď v prosinci čeká. Všechno bylo tak optimistické, 7 se jich posílalo na genetické vyšetření a taky ten výsledek byl pro mě rána.

raelyn
25. lis 2017

@rosalline jsi zlatá, ale právě že už bojuji téměř stejně dlouho jako ty a právě už mi to přijde beznadějné. Držím palce, ať ti to vyjde🙏❤🍀

rosalline
25. lis 2017

@raelyn Děkuji. A jsi stále na stejné klinice?

juliia
25. lis 2017

@rosalline
Moc hezky jsi to napsala...stoji nas to vsechny hodne sil a prejeme si vzájemně, aby kazda z nas se dockala toho vytouženého.
6kg jo? A ja si rikala, že se asi mene hýbu, protože mam +4 kg. Prednison jsem taky brala, ale kratce, takze za me to prisuzuji spis tem hormonum...😒

@raelyn
@rosalline

Teda to uz je pekna radka let boje, snahy, touhy, zklamani...jam se hrabu se svyma 2,5 rokama...a to mi to prijde nekonecne😲
Moc bych vam to přála, aby jste se dočkaly. 🙏

fanunka
25. lis 2017

@raelyn jojo ja jsem uz v 2. Caru a je to tak nejak porad stejny "pokus omyl"

fanunka
25. lis 2017

Tyjo stimuluju 3. Den a uz me boli bricho ale bolest vnimam jen kdyz jsrm v klidu takze v klidu nejsem skoro vubec litam jak fredka porad musim neco delat prijde mi ze si picham spis nejake drogy 🙂

Strana