icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
23. lis 2017

@antoaneta ja a taky jsem byla v soku ze tentoktat jsem nedoplacela ani korunu!! No fakt to porad nechapu...

antoaneta
23. lis 2017

@raelyn
@fanunka holky, já vím, je to fakt psycho. Ale ještě to nevzdávejte, nebo nechte to prostě plynout, ....tak jak to má být, to bude....jsem asi trochu sobeček, ale asi potřebuju slyšet pozitivní zprávy, nadšení, sílu, odhodlání, víru....pokud je to takhle, tak i já začínám pochybovat a jsem z toho v háji....

juliia
23. lis 2017

@raelyn
Jsem uz taky samoplatce, 39 na krku...a za sebou mam 1IVF neúspěšne, bez transferu, 2 ackove blastocysty, ktere nebyli po PGD vhodne k transferu a 2xnativ s jednim potratem v 8.tt a ted soft stimulaci, kdy se nepodarilo vajicko oplodnit.

@antoaneta
V pondeli jdu na kontrolu a konzultaci co dál...
Jeden doktor mi řekne, že musíme zkouset ty softy nez se povede a pak přijde jiny s nazorem, že mi musi prisze napalit vyssi davky hormonu at mame z ceho vybirat...tak si asi vyber😲

foltpa
23. lis 2017

Dobrý den.Mohu se také přidat?Mám dotaz.Může obezita ovlivnit ivf?Má někdo zkušenosti? Pořád mi říkají zhubnout!!! Nějak se mi to ale nedaří.Dekuji za odpověď.

volfici
23. lis 2017

@misko5 holka, tak jak to u tebe vypadá? Teď jsem ztratila přehled, jestli jsi zkoušela znovu test nebo byla na krvi.... Myslím na tebe ✊

juliia
23. lis 2017

@volfici
Myslim, že zitra jde Misko5 na krev.😉

Drzime moc palecky!!!🙏😘

volfici
23. lis 2017

@juliia děkuju za informaci 😉, taky budu držet pěsti!

antoaneta
23. lis 2017

@juliia a ty už máš teda taky 3, nebo 4 pokusy IVF vyčerpány? Nebo proč samoplátce? Taky se mi 39 blíží, snad do té doby případně stihnu poslední pokus dočerpat...

rosalline
23. lis 2017

@juliia @jeanne_g @janaspo @koudelka82 nazdárek, tak já konečně hlásím rozjetí ms a od zítřka estrofem a fraxiparin. Brrr , už zase píchání do břicha. Kolikátý den cyklu se cca dělá Ket? Nevíte?

rosalline
23. lis 2017

@foltpa obezita negativně ovlivňuje otěhotnění, to je známá věc. Znesnaďnuje, ale nedělá ho nemožným. Nicméně jsem zde četla na koníkovi zkušenost jedné baculky, že ji klinika sdělila, že může podstoupit stimulaci, až zhubne.

misko5
23. lis 2017

@juliia
@volfici holky díky :-* jj zítra ráno krev ukáže..dnes 13.d.ET tt bílý, opět nic..

luciebx
23. lis 2017

@rosalline já měla 21 dc myslím

rosalline
23. lis 2017

@luciebx jo až takhle pozdě? A brala jsi také nějaká povzbuzovadla?

luciebx
23. lis 2017

@rosalline u ket jen utrogestan estrofem aspirin a prednison. Nic víc. Myslím ještě listovku.

misko5
23. lis 2017

@raelyn držím na zítřek pěsti, nevzdávej to :-* i když rozumím jak ti je, člověk má nervy jen jedny..
Kolikátý den to zítra bude? 11d. Ket, viď?
Zítra jdu na krev i já ..14 d.et. vyslechnout ortel..test dnes taky bílý..taky bojuji..aspoň v tom člověk není sám..

rosalline
23. lis 2017

@luciebx tak to by mi 11-12dní od ket vyšlo na Štědrý den 😀

rosalline
23. lis 2017

@misko5 taky na tebe budu myslet !

misko5
23. lis 2017

@antoaneta děkuji za povzbuzení, zítra písnu..testy galmed 10, mama test 10, lady max do proudu moči 10..
Kolik jsi prosím tě doplácela na ivf hrazené pojišťovnou?

@raelyn počítalas kolik tě to už stálo?? A napadlo mne, co změnit CAR? A asistovaný hatching jste zkoušeli?? furt mi to nejde do hlavy...tolikrát!!

misko5
23. lis 2017

@rosalline moc děkuji 😉

juliia
23. lis 2017

@antoaneta
Ja stihla na pojistovnu jen jedno jediné IVF v 38.
Nativy nejsoi hrazene ZP a hlavne od 39 mi to uz pojišťovna nezaplati...takze tak

juliia
23. lis 2017

@rosalline
To bude dáreček pod stromeček 😍

raelyn
23. lis 2017

@misko5 vše už máme za sebou, změna car, vyšetření, lázně, léčitelé, akupunktura, čínská medicína, masáže, bylinky, asistovaný hatching, embryo glue,různé změny léků protokolů, postupů.
Holky určitě nepíšu kvůli vzdávání se, držte se a pokračujte věřím že to za to stojí,ale uvidím jestli ještě i mě 😉

foltpa
23. lis 2017

@rosalline Děkuji za odpověď.Chodime do fnol a teď jsme měly jiného lékaře, který zkritizoval postup své kolegyně.Takže zacináme úplně znovu.Chtela jsem jen vědět,jestli je tu nějaká baculka,která má nějaké zkušenosti.A nakolik asi vyjde 1.ivf?

hanimili
24. lis 2017

@antoaneta
No ani nemluv jsem utahana bolí mě strašně prsa,prdim to vypada,že ze mě ty hormony exploduji😂
Jinak 5den a takže to celkem utíká testovat zatím nehodlam zkusím to vydržet co nejdele🙂

koudelka82
24. lis 2017

@rosalline ahooooj 🙂 tak to je super, zase se bude něco dít 🙂 Ani nevis, jak Ti závidím, já chci taky uuuuz 😀 Me říkal dr. , Ze se chodí okolo 19.DC (podle utz asi se rozhodne) . Jsem zvědavá, co pak vyfasuju já za léky. Me říkal myslím jen Estrofem, ale to uvidim, až tam přijdu. Budu se těšit na další zprávy od Tebe 😘

jeanne_g
24. lis 2017

@rosalline @koudelka82 Ahoj holky, já jdu v pondělí na kontrolu 11 DC, zatím beru jen Medrol. Budu mít Fraxiparine a Intralipid. Estrofem se uvidí, podle sliznice na uz, většinou mívám pěknou. Transfer předpokládán 19. den, ale záleží na uz, dozvím se v pondělí. Ještě před transferem bude poslední kolečko mobilizací dle Mojžíšové a akupunktura. Děvčata, musím se nějak hodit do klidu. Mám občas takový stavy, hlavně v noci, budím se, bojím se, že to zas nevyjde. Do práce pak chodím jak zombie, produktivita nula celá nic. Přece jen je to už 3. IVF.😖 Snažím se vyklidnit, ale v hlavě to furt straší.
@piduch @koudelka82 Čekání je hrozný, ať to uteče a dobře to dopadne 😘
@juliia Juli, ty teď budeš mít další nativ? na kdyto vychází?

misko5
24. lis 2017

Ahojky všem, výsledky z krve negativní, nedopadlo to, v pondělí ukončuji neschopenku, v úterý jdu do práce..

misko5
24. lis 2017

@raelyn Ahojky, co ty dnes? Jak jsi dopadla?

koudelka82
24. lis 2017

@jeanne_g Ahooj 🙂 jeee, tak u Tebe se taky už konečně něco děje 🙂 tak se budu taky těšit na zprávy, jak to probíhá atak 🙂 S tema stavama Te uplne chápu a taky mívám občas divne stavy a cítím, ze se uzaviram sama do sebe. Mojzisovku cvicis podle netu ? A akupunkturu mas jakou? Drzim MOC pěsti !! 😘

juliia
24. lis 2017

@misko5
😢😢😢 ...to me fakt mrzi

...uz vite co dal?

@jeanne_g
No uvidíme...v pondělí jdu na kontrolu, 10.DC, dam pak vedet...🙂

Strana