Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Tak mi dneska praskla cysta, bolest jako čert. No a v Caru nám na kontrole rovnou oznamili, že náš jediný sněhuláček není vhodný k transferu...ma jeden chromozom navíc. No aspoň uz nemusím čekat....jsme znovu na začátku 😢
Celkem mě to vzalo😢
@koudelka82 Nj, je to na hlavu, všechny ty procedury, čekání, naděje, zklamání...Budou z nás velmi silné osobnosti, vyzrálé 😀 Chodím k fyzioterapeutce už dva roky, já jsem po úraze, rozplácla jsem se na bruslích rovnou na kostrč. Ale i obecně je to lepší s fyzioterapeutkou, ona ti najde, kde máš bloky a dokáže to odblokovat pomocí mobilizací. U mě to jen holt trvá dýl ta terapie, kvůli tomu úrazu. Na aku chodím k terapeutce čínské medicíny, užívám nějaké byliny plus ty jehly. V záloze už mám jen lázně, Františka a jeho pindíka a toho si nechávám před případným 4. IVF 😀
@juliia děkuji, zatím nevím co dál..nejdřív se hodím do klidu a pak budu zkoumat jestli mi to za to stojí..když už každý jedno dítě máme..fakt nevím, no když, tak až o prázdninách, byl by na to klid a hlavně, nikdo to nebude vědět..
@jeanne_g díky za povzbuzení..tebe obdivuji a ty nervy naprosto chápu..3.ivf..
nikdo mi zatím nenapsal, kolik se připlácí i přes pojišťovnu..
@koudelka82 díky za povzbuzení, už je líp 😉
Holky, dneska den špatných zpráv 😔, posílám povzbuzení, ať to brzo překonáte a je vám líp na duši 🍀
@raelyn tady není co říct, nic neutěší..drž se holka..
chápu tě, zborcené naděje..Nemám slov..😕
Já mám dcerku (9 let) je zdravá, krásná, chytrá..jestli má cenu se trápit a řešit druhé dítě, když poklad už mám doma?? někdy potřebujem ťafku, aby nám leccos došlo..jako mně dnes...
Vy holky, co se snažíte, máte můj obdiv..takové nervy, co máte vy, nemá nikdo!! Jste silné ženy! Smekám.. Držím palce, kdo jdou dál a já uvidím, co bude..
Holky to je hrůza 🙏 Co jsme to za generaci?! My budeme doplácet 18 tis a jezdím do Gennetu. Včera konečně dorazila mrcha, ode dneska si píchám Gonnal... Jsem zvědavá, jak to zvládnu.. pěkný víkend a držte se...
@misko5
@raelyn ahoj holky, nedokážu vůbec vyjádřit, jak mě to mrzí. Sice se neznáme, ale procházíme stejnou cestou. To, že ivf nevyjde, je černou můrou pro každou z nás a u vás se bohužel naplnila. @misko5 je pravda, že máš už máš jedno krásné dítko a umím si představit, jak vás pohlcuje touha po sourozenci k dceři. Ale napsala jsi to hezky, doma máte poklad a každý den se na něj můžeš dívat jako na své vítězství. @raelyn nevzdávej to brouku. Dej si pauzu, ale nevzdávej to. Jestli mně , beznadějnému případu to po 13 letech vyjde, tak zkus změnit svou kliniku za mou. Tolik mě to mrzí, tolik energie, tolik naděje a zbydou jen prázdné ruce a oči pro pláč. Ze srdce Vám moc přeji, ať se tam nahoře někdo ustrne, jestli je to bůh nebo zablokovaná vesmírná energie, ať se ustrne a dopřeje vám, po čem tolik toužíte.
@jeanne_g tak jsem dnes 3DC na kontrolu jdu v pátek 1.12., to máme i vánoční večírek. Já hned od začátku beru estrofem a píchám fraxiparine. Mám dnes třetí den, tak hrozné bolesti, že už v sobě mám nalupanou hrst panadolů. Spím v obyváku, abych měla, co nejblíž a záchod, jaká je to síla. Mám skoro 3 kg dole, abych zvýšila šanci, protože jsem hrozně, hrozně nabrala. Nikdy jsem nebyla hubená, ale za tu dobu stimulace mi vyskočilo snad 5-6 kg. Je to možné, že to je těmi kortikoidy nebo těmi vitamíny, které podporovaly chuť k jídlu a já se tomu nebránila :o). Nicméně od prosince minulého roku , kdy jsem začala užívat všechny ty vitamíny, bylinky atd. jsem nabrala necelých 17 kg. Brouku, mě jímá hrůza, že se to nepovede a strach je jak magnet. Já musím najít nějaké články, jak ten strach vyventilovat nebo mě z toho jebne. Nemáš nějaký trik?
@rosalline
Moc hezky jsi to napsala...stoji nas to vsechny hodne sil a prejeme si vzájemně, aby kazda z nas se dockala toho vytouženého.
6kg jo? A ja si rikala, že se asi mene hýbu, protože mam +4 kg. Prednison jsem taky brala, ale kratce, takze za me to prisuzuji spis tem hormonum...😒
Teda to uz je pekna radka let boje, snahy, touhy, zklamani...jam se hrabu se svyma 2,5 rokama...a to mi to prijde nekonecne😲
Moc bych vam to přála, aby jste se dočkaly. 🙏
Tyjo stimuluju 3. Den a uz me boli bricho ale bolest vnimam jen kdyz jsrm v klidu takze v klidu nejsem skoro vubec litam jak fredka porad musim neco delat prijde mi ze si picham spis nejake drogy 🙂

@raelyn tak to jsme na tom dost podobne. Taky mam za sebou čínskou medicinu, akupunkturu. Ruzne lektvary na miru a tes stimuluju na 3. IVF.... proste asi deti mit nemame a nejhorsi na tom je ze me hrozne stve jak si huntuju telo tema hormonama... snazim se zit zdrave a pak tohle :(