icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
2. pro 2017

@juliia dekuji 😍 noc hezky se čteš🙂

linusha
2. pro 2017

@jeanne_g hodně štěstí při pondělním Ketu 🙂

lijurena
2. pro 2017

@fanunka po OPU mi oznámili, že všechny vajoura byli prázdné 😶
@juliia děkuji snad ano...
@rosalline já jsem úplně nepoužitelná.A nakonec jsem zjistila,že nemám hlad....

fanunka
2. pro 2017

@lijurena kam chodis do Caru? Tak ja se dnes vubec nezastavila.. nejak mam potrebu porad neco delat. Sice jsem unavena a bricho boli, ale lepsi nez sedet a mit cerne myslenky.

jeanne_g
2. pro 2017

@linusha Děkuji 😊 Taky na tebe moc myslím. Četla jsem, ze čekáte na pgs. Držím palce,ať to dobře dopadne!

linusha
2. pro 2017

@jeanne_g ano čekáme, modlím se aby to dobře dopadlo protože máme jen jedno embryjko a pokud to nedopadne tak je to pro nás na několik let konečná. S manželem jsme se totiž domluvili že do 4. pokusu šli nejdřív za několik let jestli vůbec.

lijurena
2. pro 2017

@fanunka Apolinář.A Ty?

fanunka
3. pro 2017

@lijurena taky Apolinar. Tyjooo jsi prvni koho jsem tu potkala a chodi k Apolinaři. A spokojenost?

hanimili
3. pro 2017

Ahoj dnešní test snehobilo mě se zítra na tu krev ani nechce😢
Hold se nedá nic dělat budem muset začít nanovo jen nevim kdy😕

fanunka
3. pro 2017

@hanimili to přejde😘 zkus se povznést a nenech si zkazit 1. Advent

hanimili
3. pro 2017

Máš pravdu večer jdeme ma rozsviceni stromku a dám si svarak a rovnou dva😉
Přítel je zlatý je moje velká opora❤

fanunka
3. pro 2017

@hanimili mas recht

juliia
3. pro 2017

@hanimili
Drz se ❤
Je dobře, že máš v pritelovi oporu, to bylo vzdy pro me nejdůležitější a vzdy pomohlo.
Taky se dnes chystame na rozsviceni stromečku. 🙂

lijurena
3. pro 2017

@fanunka zatím ano.Tak to se někdy potkáme možná 🙂

sheronek90
4. pro 2017

Ahoj holky, s dovolením se k vám přidám. My letos absolvovali 3 IUI, ale neúspěšně. V listopadu jsme se proto rozhodli pro IVF a krátký protokol. Minulý týden ve středu jsem byla na odběru vajíček, měla jsem minimální stimulaci a odebráno bylo 5 vajíček, z toho byla všechna zralá. Oplodnila se celkem 3. V sobotu byl třetí den a embryoložka mi řekla, že by měla mít embryjka 7 buněk, ale naše mají jedno 4, druhé 5 a třetí 6 buněk. Dnes jsem volala a sdělila mi, že to jedno má rannou stádii blastocyty, ale je tam drobné rýhování, tak je to spíše špatné. Zbylá dvě jsou prý aktuálně na úrovni 3 a 4 dne. Takže zítra je poslední den a šance na čerstvý transfér.

Jsem z toho celkem špatná, neb jsem si myslela, že IVF bude zkrátka úspěšnější. Navíc u nás žádný problém nenašli prakticky. Já se léčím již xlet se štítnou žlázou a přítel je starší, tak ten spermiogram tomu odpovídá.

Chci se vás optat, máte zkušenosti s takovým špatný vývojem embryí? Nevíte, čím se to dá ještě před odběrem "nějak" ovlivnit? Používáte nějaké vitamíny? Budu ráda, za jakékoliv rady.

hanimili
4. pro 2017

Ahoj tak jsem byla na krvi v 14hod si mám volat.
No po otázce sestřičky jestli jsem si dělala test má odpověď ano a byl negativní.Jeji pohled mluvil za vše.
Takže o5 přišlo štěstí a řeklo promiň.
Hold život jde dál,ted od všeho pauza o injekcich a prascich nechci ani slyšet.
A budu si užívat krasnych vánočních chvil se svým úžasným přítelem a rodinou.😘Všem ostatnim co jdou na IVF drzim palecky ❤Je potřeba nějaká pozitiva🤰

koudelka82
4. pro 2017

@rosalline Ahojky, to jedno bude určitě šampion ❤ Já jsem se na to emryoglue ptala 2x mého dr. a rekl mi, ze to jsou zbytečne vyhozené peníze, tak nevím.

jeanne_g
4. pro 2017

Holky, v 1 hodinu si pro nej jdeme ❤ Jsem jak na trní, ať je vše ok🙏

rosalline
4. pro 2017

🍀 brouku, držím vše co můžu. 🍀🍀🍀

juliia
4. pro 2017

@jeanne_g
Dobre to dopadne uvidis 😘🍀e

hanimili
4. pro 2017

Krev negativni!!😢

fanunka
4. pro 2017

Tak ma za sebou punkci uf a jsem uz doma.

hanimili
4. pro 2017

@fanunka
A jak Ti dopadla????😉

jeanne_g
4. pro 2017

Holky, díky 😊 Rozmrazení bobanek přestál a už je u me. Snad se mu tam zalíbí ❤🙏

fanunka
4. pro 2017

@hanimili zatim v tuto chvili nejlepe 🙂 odebrano 15 z toho 11 krasne zralych a jedno mene zrale vajicko takze 12 kousku. Za me spokojenost a i jsem snasela lepe stimulaci od soboty uz me bricho nebolelo

fanunka
4. pro 2017

@jeanne_g juuuu tak jen aby se kousnul a nepustil 🙂

jeanne_g
4. pro 2017

@fanunka Tak to je paráda, 12 je krásný vysledek a velká šance, ze to vyjde😊 Tak tfuj tfuj!!!

fanunka
4. pro 2017

@jeanne_g dekuju moc taky se modlim at to konecne vyjde. Manzel rekl ze tohle bylo posledni IVF, ze uz si nepreje abych se takhle huntovala a nicila si zdravi

jeanne_g
4. pro 2017

@hanimili Chjo☹ Já vím, moc to bolí. Ted se to pokus hodit za hlavu, uzivej predvanocni atmosféru, chce to trochu casu a prijit na jiny myšlenky, než se budete rozhodovat, co dal😘

antoaneta
4. pro 2017

@koudelka82
@rosalline já se taky na to embryoglue ptala, má to být prý něco jako peřina, lepší komfort pro embryjka a prý se tam jako líp udrží, díky totožnýmu ph a dalším věcem tělu podobným. No nevím. My si ho teda ale dali, říkali jsme si přece jenom věda jde dopředu, a snad to někdo vymyslel aby to smysl mělo. Ta částka za to, v celkovém součtu už byla zanedbatelná, tak jsme to neřešili. Taky jsme nechtěli, aby nás v případě nezdaru, napadali myšlenky, co kdyby a kdyby..., takhle víme, že jsme ze strany nabízených metod pro to udělali vše, co jsme mohli.

Strana