Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj dnešní test snehobilo mě se zítra na tu krev ani nechce😢
Hold se nedá nic dělat budem muset začít nanovo jen nevim kdy😕
Máš pravdu večer jdeme ma rozsviceni stromku a dám si svarak a rovnou dva😉
Přítel je zlatý je moje velká opora❤
Ahoj holky, s dovolením se k vám přidám. My letos absolvovali 3 IUI, ale neúspěšně. V listopadu jsme se proto rozhodli pro IVF a krátký protokol. Minulý týden ve středu jsem byla na odběru vajíček, měla jsem minimální stimulaci a odebráno bylo 5 vajíček, z toho byla všechna zralá. Oplodnila se celkem 3. V sobotu byl třetí den a embryoložka mi řekla, že by měla mít embryjka 7 buněk, ale naše mají jedno 4, druhé 5 a třetí 6 buněk. Dnes jsem volala a sdělila mi, že to jedno má rannou stádii blastocyty, ale je tam drobné rýhování, tak je to spíše špatné. Zbylá dvě jsou prý aktuálně na úrovni 3 a 4 dne. Takže zítra je poslední den a šance na čerstvý transfér.
Jsem z toho celkem špatná, neb jsem si myslela, že IVF bude zkrátka úspěšnější. Navíc u nás žádný problém nenašli prakticky. Já se léčím již xlet se štítnou žlázou a přítel je starší, tak ten spermiogram tomu odpovídá.
Chci se vás optat, máte zkušenosti s takovým špatný vývojem embryí? Nevíte, čím se to dá ještě před odběrem "nějak" ovlivnit? Používáte nějaké vitamíny? Budu ráda, za jakékoliv rady.
Ahoj tak jsem byla na krvi v 14hod si mám volat.
No po otázce sestřičky jestli jsem si dělala test má odpověď ano a byl negativní.Jeji pohled mluvil za vše.
Takže o5 přišlo štěstí a řeklo promiň.
Hold život jde dál,ted od všeho pauza o injekcich a prascich nechci ani slyšet.
A budu si užívat krasnych vánočních chvil se svým úžasným přítelem a rodinou.😘Všem ostatnim co jdou na IVF drzim palecky ❤Je potřeba nějaká pozitiva🤰
@rosalline Ahojky, to jedno bude určitě šampion ❤ Já jsem se na to emryoglue ptala 2x mého dr. a rekl mi, ze to jsou zbytečne vyhozené peníze, tak nevím.
Holky, v 1 hodinu si pro nej jdeme ❤ Jsem jak na trní, ať je vše ok🙏
🍀 brouku, držím vše co můžu. 🍀🍀🍀
Krev negativni!!😢
Tak ma za sebou punkci uf a jsem uz doma.
Holky, díky 😊 Rozmrazení bobanek přestál a už je u me. Snad se mu tam zalíbí ❤🙏
@koudelka82
@rosalline já se taky na to embryoglue ptala, má to být prý něco jako peřina, lepší komfort pro embryjka a prý se tam jako líp udrží, díky totožnýmu ph a dalším věcem tělu podobným. No nevím. My si ho teda ale dali, říkali jsme si přece jenom věda jde dopředu, a snad to někdo vymyslel aby to smysl mělo. Ta částka za to, v celkovém součtu už byla zanedbatelná, tak jsme to neřešili. Taky jsme nechtěli, aby nás v případě nezdaru, napadali myšlenky, co kdyby a kdyby..., takhle víme, že jsme ze strany nabízených metod pro to udělali vše, co jsme mohli.

@juliia dekuji 😍 noc hezky se čteš🙂