Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@fanunka
Věř že jsi mi dnes dodala odvahu dnes 11den nevydržela jsem a udělala si test a zkus hádat jak dopadl ???
Snehobilo a ta šance že tam zítra budou 2 čárky // je tak mizerna😢
Sedim v šatně v práci a chce se mi brečet ted to jen do 22hod vydržet a nedat na sobě nic znát😢Věkove jsme na to stejně a já si teď připadám tak neschopná!!😢
@hanimili To je mi líto 😢 Moc jsem ti to přála, vím jaký to je, když je jen jedno embryo z IVF ☹ To není vůbec tvoje chyba a nemáš proč si připadat neschopná!!! Naopak, udělali jste maximum a hodně jsi toho kvůli IVF musela vydržet. Dál už je to na přírodě a ne vždycky se to podaří ☹ Drž se, určitě se dočkáš 😘
@fanunka @hanimili My už zkoušíme 3. IVF, první letos v lednu. V březnu mi bude taky 37 a dítko ještě žádný. V pondělí jdu na ket.
Ahoj všem:- ) Po nezdařeném Ivf,jsem včera začala konecne stimulovat.Ted mám krátký protokol a Menopur...Jaké vedlejší účinky jste měly?
@hanimili neboj...Ty nezdary nás posilují.I když si přijdeme ,, jiné",ale musíme být v pohodě a věřit.Mne je 27 a od 19 mi předčasné ,, stárnou" vaječníky..Včera jsem začala stimulovat na 2.IVF a jsem vyklepaná.Jsem v práci a musím si píchnout,ale nevím jak na ,,tajňáka" připadám si jak fetka.
@fanunka já jsem měla u prvního IVF dlouhý a bohužel to nefopadlo😢 A teď po dvou letech jsem se odhodlal k dalšímu pokusu.Vcera jsem začala stimulovat 1.den MS Elonva+Menopur.Do 6.12 Menopur a večer 6.12. Ovitrelle.7.12.jdu na UZ.Jsem zvědavá.Snad moje ,, mrtvé" vaječníky zareagují.
@fanunka
@lijurena
Holky, hlavu vzhůru, pořád tu ta šance je....
@hanimili a ty se zkus odprostit od těch negativních myšlenek, chápu, bílý test moc k tomu nenahrává, ale nemusí být ještě vše ztraceno!!! Neber si ještě naději, přece jenom si teprve 11 den....ano, jsou tu holky, které už měly dvě čárky daleko dříve, ale jsou tu taky holky, které měly pozitivní test daleko později...12 den, nebo ještě daleko později....a jsou tu i takové, které pozitivní test neměly vůbec, dokonce dostaly i ms a odběr krve jim nakonec ukázal že je to jinak....pozitivní...
Já vím, je to děs, a říkáš si proč by to mělo být zrovna u tebe jinak, že to je už jasný, ale ještě to zkus nevzdávat....ale chápu je to hrozné. Po pravdě, jak si to napsala, tak i mě víra trochu opustila, ....taky se manžel pořád ptá, jak mi je, a hladí mě po břiše a ptá se, co ta naše holka, jak se má....no, to se potom těžce nese, prostě ty prášky bych nejraději vyhodila...břicho mě pobolívá, mám ho nafouklý, divně se mi pne, nebo co, včera i dnes mi bylo tak nějak večer a po ránu i špatně, prsa mě pobolívají, jsem unavená, mám žravou, ....prostě všechny možný příznaky těhotenství, ....ale zároveň i po přečtení příbaláku příznaky Utrogestanu......sakra! ...a to jsem teprve 4 den po OPU, z jedné strany se už vidím těhotná, z druhé strany vidím černě....zvlášť po přečtení takových zpráv jako je ta tvoje....nevím vůbec jak těch 10 dnů ještě vydržím. V práci ještě celkem dobrý, to nemám čas o tom přemýšlet, ale jak přijdu domů, jsem v háji... a to už mě přepadají i myšlenky jako, jestli jsem raději neměla zůstat doma a odpočívat, jestli nebyla chyba že jsem šla tak brzy do práce,...třeba by se jinak zadařilo...apod. Jsem hráblá, co? Ale ať dělám jak dělám, prostě vypnout a nemyslet na to prostě nejde!
🍀...to je to co potřebujeme ...všechny
@hanimili
Podobne pocity mivam taky, kdyz se nepovede...a urcite nejsme samy. Obava ztraty partnera me uz také v minulosti přepadla, ale tady je hodne dulezity jeho postoj. Muj manzel mi je velikou oporou a presvedcil me o tom, že to že nasel mě je pro nej to nejdůležitější v životě, děťátko by bylo uz jen takovy kradny zivotni bonus, ale kdyz nebude, tak se nebudeme hroutit. A vek neres, me uz bylo 39...to by se z toho musel jeden zbláznit.
Drzim dal palce, nic není ztraceno, jeste se muzou ty // ukazat!😘
@fanunka
Tak v pondeli hodně stesti.🍀
At se jich povede odsat co nejvice...a to jedno hlavní je tam!🙏
U me kdyby nebylo toho 1.IVF, ktere vzniklo z prestimulovaneho IUI, tak jsem se take k transferu jeste nedostala. Bohuzel ukonceno v 8.tt.
Jinak jedno IVF a 3xnedokonceny nativ ( 1.bez vajíčka nebo uteklo, 2.poskozene vajicko, 3. folikul prasknul dříve)
@lijurena
@antoaneta
At je tento pokus ten úspěšný preju 😘
Ja mela pri stimulaci nafoukle břicho a byla jsem unavena. Horsi to bylo vzdy az po punkci.
@hanimili neee 😢😢😢 já jsem byla zcela přesvědčená, že ti to vyjde ...ty příznaky a pocity! ten osud si zase krutě zahrál 😔 moc mě to mrzí, musela to být rána mezi oči a ještě jsi to zjistila v práci.... já bych se sesypala na hromadu 😢. Jsi tak silná,. Popravdě každý neúspěch tady jakoby mi sebral kus vlastní naděje. Půjdete určitě do dalšího, viď?
@jeanne_g @koudelka82 @ janaspo ahoj holky v pátek jsem byla na utz. Sliznice Ok, den D je příští pátek! Dnes si píchnu první ovitrelle a přidávám k estrofemu a fraxiparinu zavádění 3x2 utrogestanu. To embryo, co je bez závad , má známkování 5BA. Jinak jsem se ptala na ta ostatní, co měla chyby v chromozómech. Doktorka mi řekla, že nejsou životaschopná. .Že jediné ještě, co má chybu v izolovaném 15. chromozomu, ale tam se zastaví vývoj kolem 15.týdne. Co si myslíte o embryoglue?
@rosalline
Ahoj děkuju za podporu ještě se nevzdávám pritel mi včera nadal že proč testim tak brzo že mě to pak rozhodi.
Když to nevyjde tak další uvidíme,bohužel nemám nic zamrazene.
Navíc po stimulaci 2 až 3 měsíce přestávka.
Co se týká Embryo glue my si ho zaplatili ono už 2500kc se ztratí,zaplatili jsme si veškerej nadstandart.A asi bych do toho šla znovu😉Držím moc palecky at nám ty vánoce rozveseli dobré zprávy❤

@hanimili tak ja uz mam 3. Ivf. Po 1. Jsem rikala ze uznikdy a podivej tenhle rok podstupuji uz 2. IVF