Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@jeanne_g
No me Dr. říkal 19-20mm vcera v 8 hodin rano a praskl s nejvetsi pravděpodobností dnes dopoledne v čekárně...proste smula no😕
Ale beru to sportovne...ze si mi to telo ridi samo a asi vědělo proc uz prasknout...ovulacni test jsem mela pozitivni uz včera v 10 dopoledne, kdyz jsem prijela domu a vecer se mi to jen potvrdilo.
Fakt to muselo být tesne pred, protože kdyz ho pred OPU Dr. hledala na UZ, tak mi vlevo zmackla břicho a vyjekla jsrm bolestí...bylo to tam hrozne citlive
@jeanne_g já právě o tom přemýšlela, jestli se v tomhle období snažit nebo ne .....tak tedy taky budu :o). holka tobě se to blíží mílovými kroky :o))) Já jedu v pátek na kontrolu a pak máme vánoční večírek.....všechno se mi to prolíná...když mě budou transferovat, tak budu mít závěrku...nevím, jestli nepůjdu do práce o víkendu, abych si ji předpřipravila a mohla si vzít po transferu dovolenou...
@rosalline
Ja dostala test z CAR a tam bylo napsáno, že ovulace proběhne za 24 až 48 hodin po pozitivnim testu. Coz je teda v tomhle pripade velke časove rozpětí. U me to bylo snad téměř presne za 24 hodin.😂
Ale i dr. na sale rikala, že jestli byl den pred 19-20mm a ja bez hormonu, tak se to stava casto.
Priste mam prijit pry uz 7.-8.DC, 10.den uz bylo moc pozde.
No kdyby byla OPU brzy rano, tak se to asi stihlo...ale to je kdyby
Tak budu drzet palce na kontrolu at je vsechno v pořádku a vse smeruje zdarne k transferu👍
Takze v pondeli punkce.ode dneska do patku mam 4x zvysene davky menopuru. Myslela jse za na punkci pujdu v patek :( achjo to budou nervy pres vik :(
@juliia Ahojky, To me mrzi, ze folik prasknul:( Budu drzet pěsti, Aby IUI vyšlo 🙂
@rosalline , @jeanne_g holkyyy, tak už se Vám to pomalí blíží 🙂 Myslím na Vás a budu se těšit na zprávy! teď to určitě vyjde ❤🤰
Která z Vás tady psala, ze užívá kontryhelovy caj? Chci si taky objednat, ale nevím, jestli primo caj v sáčcích nebo sypanou bylinu... ale to je asi jedno, ze ? Nebo ještě přemýšlím nad kapkami Gynex.
Ahoj holky, setkaly jste se už někdy s tím, že by vám odložili KET, protože máte špatnou strukturu sliznice? Mně dnes 12 DC doktor sdělil, že výška sliznice ok, ale struktura je homogenní, takže mi transfer neudělají a uvidí se příští měsíc. Pokud by to bylo zase špatný, tak hysteroskopie. Jsem z toho špatná, těšila jsem se, že půjdu za týden na to a místo toho je všechno zase špatně☹
@hanimili ahoj, jak se ti daří? Počítám dobře, dnes si už 10tý den? A co testování, pořád se držíš a nee? A co ty tvoje nevolnosti, myslíš, že to teda vyšlo? A jak to bylo u tebe v prvních dnech, nějaký zavrtávání, cítila jsi něco, břicho, nebo tak něco, nebo celou dobu nic, až teď?
@antoaneta
Ahojky ano dnes jsem.10 den po transferu.Jinak od začátku me bolí prsa a mám je o dost větší ale přikláním to k Tem hormonum co do sebe furt tlačim🙂
Jinak píchani ve vajecnicich a jsem nafoukla vždy večer.
Dnes ráno motani hlavy a nevolnost se stupňuje.
Takže stoho mám dobrý pocit a cítím že to fakt vyšlo👶❤
A netestovala jsem a ani nebudu to už do pondělka vydržím❤
A co ty jak je???
Ať už je pondělí odpoledne!!!! achjooo to bude dlouhý víkend......

@juliia
Moooc držím palecky treba to tak mělo být😉