icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

antoaneta
4. pro 2017

@jeanne_g to bude bojovník, když už přečkal, vydrží určitě i u tebe! Moc ti k tomu držím palce!!!

antoaneta
4. pro 2017

@hanimili ach jo, pořád jsem věřila, doufala, 😢 byla jsi celou dobu tak pozitivně nastavená! Myslela jsem, že se ti to fakt povede......život ale rozhodl. Jak máme potom věřit my? Ach jo. Taky potřebuji číst pozitivní zprávy, nebo mít k sobě další čekatelku, která je na tom podobně. Dnes jsem 7mý den a trpělivost a vnitřní klid mi nějak dochází. Nejhorší je, že už je rozhodnuto a případný nezdar jen dál oddaluje a zdržuje Utrogestan. Příznaky na těhu asi žádný, víš jak, prostě ty co píšou v příbaláku, takže může být tak, nebo tak, ale řekla bych že se cítím spíš, jako bych to měla každou chvilku dostat.
Asi když se nepovede, tak si zcela jistě popláču, ale jak píšeš, půjdeme dál. Snad s vírou, že vše není ještě ztraceno. Snažila bych se dohnat vše co jsem do teď zanedbávala, úklid a pustila bych se do pečení, ať máme ty vánoce hezké...

antoaneta
4. pro 2017

@fanunka ty brďo, to je úspěch! Tak ať se jim daří...a co dál? Necháte si je všechny a pro co všechno jste se rozhodli, nebo co Vám doporučili? Pokud prodloužená kultivace, tak v pondělí transfer? fjůů, to mám jít na krev.

linusha
4. pro 2017

@sheronek90 já s tímto mám už zkušenost 2x, po druhém takovém výsledku jsme se rozhodly pro změnu centra.

hanimili
4. pro 2017

@jeanne_g Bolí to jako čert ale život jde dál ted si odpočinu a necham tělo v klidu.Začnu zase cvicit at se dam do pohody moc děkuju za podporu ❤

hanimili
4. pro 2017

@antoaneta Hlavně nemysli na to že nám se to nepovedlo mysli teď na sebe at za tyden čtu pozitivní zprávu❤
Ja to zvládnu neboj tak jak všechny nezdary co mě potkali.
Děkuju mooc za podporu❤

fanunka
4. pro 2017

@antoaneta tady nedelaji prodlouzenou kultivaci. Transfer pokud vse pujde jak ma by mel byt v patek. A priplatili jsme si za sledovani vyvoje kamerou a to ze daj spermii do vajicka ac spermio bylo ok. V predchozich IVF se nam vzdy 3 den prestali vyvijet tak jeste moc neslavime

hanimili
4. pro 2017

@fanunka To už vyjde😉Krásný výsledek 😉

fanunka
4. pro 2017

@hanimili dekuju 😘

luciebx
4. pro 2017

@hanimili to je mi líto 😢

luciebx
4. pro 2017

@jeanne_g super. Jen tak dal. Kdy se chystáš testovat ?

luciebx
4. pro 2017

@fanunka wow krásný počet. ❤️

koudelka82
4. pro 2017

@jeanne_g držím moc pěsti ! 🙂

sheronek90
4. pro 2017

@linusha Děkuji za zprávu a můžu se tě zeptat, vysvětlili ti důvod, proč se ta embryjka nevyvíjela dále? Já se na to chci zeptat zítra, ale určitě budeme muset jít zase na schůzku do centra atd.

linusha
4. pro 2017

@sheronek90 ani jednou mi to nevysvetlily. Až nyní co jsme přešli jinam se snaží přijít na to proč se toto stalo už 2x

hanimili
4. pro 2017

Holky dojdu domů s práce a na nočním stolku kytka za to jak jsem se snažila a čím jsem si prošla no není zlatej😍❤
Opravdu mi udělala velikou radost🌹

jeanne_g
4. pro 2017

@luciebx Testovat nevím, minule jsem se radovala nad dušíkem a bylo z toho jen biochemko😞 Takže z brzkého testování jsem asi trochu vyléčená. No tak uvidíme, jak moc mě bude svrbět ruka😀 A co u tebe? Vypadá to, že to malá vydrží až do terminu, uz to mas za par, ze?

fanunka
5. pro 2017

@sheronek90 a co vám řekli k tomu re se zastavil vývoj. Me dycky ken pokrcili rameny a ze aspektu muze byt mnoho. Proste to zkouset

sheronek90
5. pro 2017

@fanunka Zrovna jsem tam volala a bylo mi řečeno, že to bude tento pokus asi díky vajíčkům, že embryologovi se při oplodňování zdálo, že jsou "měkčí" a do třetího dnes se prý nejvíce podílí vajíčko na vývoji, tam byl problém, že to došlo do třetího dne už s jistými problémy. Od třetího dne to záleží na spermiích.

Takže teď si domluvit další schůzku a uvidíme no. Nevíš, čím zvýšit kvalitu vajíček?

fanunka
5. pro 2017

@sheronek90 tohle jsem take nekde četla no uvidíme. Spermie i genetika v cajku a moje vajicka pry dobry říkali minule

luciebx
5. pro 2017

@jeanne_g jojo vím co myslíš. Vydrž do 10 dne.
Jinak mala se drží. Ale snad přijde aspoň o týden dřív. Ať mužů nschystat Vánoce.

sheronek90
5. pro 2017

@fanunka Jj, to mi též říkali i po oplodnění a dnes tohle. Tak já nevím, musím se mrknout po nějakých vitamínech. Jinak genetiku máme též v pořádku, jen na té imunologii jsme ještě nebyli, takže možná ještě to zkusíme.

misko5
5. pro 2017

@sheronek90 ahojky, já jsem nějak ztratila nit, jak jsem tady pořádně nebyla..se ti zastavili ve vývoji vajíčka? kolik jsi jich měla? a včechny? a kolikátý pokus?

misko5
5. pro 2017

@hanimili ahojky, to mne mrzí, drž se holka, máš zamrazeno? nebo nic nezbylo? ten tvůj chlap je zlatý..fakt..

misko5
5. pro 2017

@antoaneta měla jsem úplně stejný myšlenkový pochody jako ty, co píšeš, až jsem se musela usmát, jak jsme si podobné...přeji hodně štěstí

Holky, já se teď chystám na Vánoce, věnuji se víc dcerce. Dnes jdem spolu na muzikál Popelka na ledě..užijem si to..
Taky co jsem doma poslední dobou zanedbala, napravuji..
Ale nervičky mám pořád jak struna..snažím se být v klidu..ale jsem taková negativní, blééé, fuuj..
Ms skončila, začnu čistit tělo a tak..
Změnili jsme CAR, 3.1. jdem na první konzultaci do Arlety v Kostelci nad Orlicí. Nevzdávám to..Musím říct, že úplně jiný přístup..super.

přeji hezký den, držte se snažilky..páá

sheronek90
5. pro 2017

@misko5 Ahojky, byla jsem na prvním IVF s tím, že byla minimální stimulace, odebráno 5 vajíček, z toho 3 oplodněná. Třetí den měla mít správně 7 buněk, ale jedno mělo 4, druhé 5 a třetí 6. Do pátého dne sice vydržela embryjka, ale jedno bylo ranná blastocyta a už měla rýhování, takže nic a dnes mi řekli, že je rýhování už u všech, takže konečná.

fanunka
5. pro 2017

@sheronek90 a taky jsem cetla ze kvalitu vajicka nelze ovlivnit zadnymi vitaminy ta kvalita je dana geneticky a vekem automaticky klesa....

fanunka
5. pro 2017

@sheronek90 tak to vidis me tyhle info vubec nerekli jen ze se zastavil vyvoj ted mam 11 kousku tak uvidime jestli aspon jedno to dotahne jak ma

hanimili
5. pro 2017

@misko5 ahoj nemáme právě vubec nic ted si dáme pauzu a poresime co dal.
Hold treba z jara další pokus musíme nasetrit😉

sheronek90
5. pro 2017

@fanunka Tak přeji moc a moc štěstí 🙂

Strana